header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Population Health Management Marktgroeistudie, analyse, aandeel, grootte, trends, vraag en segmentprognoses tot 2030

Nov 1, 2022 2:38 PM ET

Population Health Management Marktoverzicht

Population Health Management marktomvangen zullen naar schatting groeien met de CAGR van 19,2% en USD 278,7 miljard bereiken tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Het heeft een managementsysteem dat een gerichte all-inclusive aanpak is, alleen maar om specifieke gegevens van patiënten te verzamelen en te behandelen. Dus als het allemaal data-analyse is, heeft het informatiebeheer zorgcoördinatie en waardegebaseerde zorgmeting. Al deze zijn opgenomen in de phm het kan zeker de patiënttevredenheid over de volksgezondheid verbeteren care.com pH wordt ook verschillende technologieën genoemd die het aanbieden van patiëntgerichte zorg herkennen door het verminderen van heropnamepercentages en verzekeringsgeschikte en efficiënte interventies. Dus als het gaat om de groeiende oudere bevolking, zal de grens van chronische ziekten en digitalisering van het gezondheidszorgsysteem groeien voor de vraag en goedkope behandelingskeuzes vanwege de toenemende excessiviteit.

Bovendien moet u rekening houden met gunstige overheidsvoorschriften, evenals de stijgende populatie van mensen met chronische aandoeningen die noodzakelijk zijn in het ziekenhuis, verblijven en superschurken als een extra factor. Het bevordert marktuitbreiding, maar je moet overwegen om naar nu te vliegen, waardoor het moeilijk is om met de enorme hoeveelheid gegevens over de gezondheidszorg om te gaan. Het is een toenemende klacht van de regelgeving en de beveiliging van gegevens hangt af van up omdat de bevolking trends heeft. Dit is een van de weinige dingen die naar verwachting de marktuitbreiding zal vertragen, omdat het waarschijnlijk een gat is van het verminderen van de service- of productkwaliteit. Dus als het gaat om de overheidsplek voor de gezondheidssector, wordt het publiek bewust gemaakt van al deze technologische systemen. Dit is het snijsysteem dat een vlekkeloze werking in ziekenhuizen mogelijk maakt, de marktwaarde voor de bevolking heeft het management kortstondig significant gedurende de prognoseperiode in al deze factoren.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3123

Marktsegmentatie

bestanddeel 

Diensten 

Software 

Op leveringswijze 

Cloudgebaseerde leveringswijze 

On-premise wijze van levering 

Door eindgebruikers 

Zorgverleners 

Spelers in de gezondheidszorg

Regionale classificatie 

Noord-Amerika kan om andere redenen leiden met 70% aandelen. De EPD-oplossingen zullen in Noord-Amerika worden uitgevoerd, uitzonderlijk beleid gaat naar de klant van de vraag naar de bevolking. Het is een perfect systeem geweest voor de Amerikaanse bevolking. Zoals het is gegeven, wordt de markt beschouwd als de belangrijkste bijdrager, omdat azië-pacific de volgende regio is met de hoogste. Zelfs Japan India in China heeft hoge groeimogelijkheden.

Medisch toerisme in het schip is de beste regio voor de hoogste groei in dezelfde regio. Een hoger optiepercentage is de belangrijkste regio voor de hoogste populatie Health Management en micro. Dus als het gaat over de prevalentie van kroonziekten en hun achterlijke passie. Het zal de vraag naar Europa stimuleren. Dit zijn allemaal factoren die zeker leiden tot een uitzonderlijk omzetpercentage voor de regio.

Belangrijkste spelers:

Forward Health Group, Epic Systems Corporation, Lumeris, Koninklijke Philips, Citra Health Solutions, Population Health, Conifer Health Solutions, Health Catalyst, Cotiviti, Orion Health, Arcadia, HealthEC LLC

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/population-health-management-market-3123

Meer gerelateerd rapport

Markt voor klinische laboratoriumtests Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Radiofarmaceutische markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Ultra-lage temperatuur vriezers markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

Hudson Street 99,5thFloor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Population Health Management Market,Population Health Management Market trends,Population Health Management Market Size,Population Health Management Market Share,Population Health Management Market Growth,Population Health Management Market Demand,Population Health Management Market Forecast,Population Health Management Market Analysis,Population Health Management Industry