header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tattoo Removal Marktanalyse, aandeel, grootte, trends, marktgroei en segmentprognoses tot 2030

Nov 1, 2022 10:54 AM ET

Marktoverzicht:

Tegen 2022-2030 voorspelt Market Research Future (MRFR) dat de tattoo-verwijderingsmarkt 14.113,68 miljoen USD zal bereiken met een CAGR van 16,40%. De markt voor het verwijderen van lasertattoo’s breidt zich uit, wat de tatoeageverwijderingsindustrie ten goede komt, gezien de toegenomen vraag naar niet-behandelingen en de groeiende populariteit van cosmetische operaties.

De COVID-19-epidemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor het verwijderen van tatoeages, wat problemen oplevert voor producenten in de vorm van een toenemende mismatch tussen vraag en aanbod. Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt, heeft een rigoureuze sluiting de sluiting van artsen, klinieken en tattooshops gedwongen. Het was noodzakelijk om laserchirurgische behandelingen opnieuw te plannen vanwege de wereldwijde toename van SARS-CoV-2-infecties.

Gezien de dramatische toename van nieuwe coronavirusinfecties, is de geneeskunde nu steeds meer gericht op personen die getroffen zijn door COVID-19. MRFR verwacht echter dat de tattoo-verwijderingsindustrie zich de komende jaren sneller zal ontwikkelen, omdat behandelingen al zijn begonnen na de versoepeling van de sluiting en de restauratie van sommige tattooshops internationaal.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1701

Onder jongeren is “tattoo remorse” vrij gebruikelijk geworden, wat hen ertoe aanzet om op zoek te gaan naar technieken voor het verwijderen van tatoeages. Veel bedrijven over de hele wereld zullen geen sollicitanten inhuren die tatoeages hebben, vooral degenen die zichtbaar zijn, inclusief die op het voorhoofd, polsen of locaties boven de nek. Deze bedrijven denken dat voor de hand liggende tatoeages een onaangename indruk wekken. De behoefte aan het verwijderen van tatoeages zal naar verwachting toenemen als gevolg van deze maatschappelijke uitdagingen. Andere elementen die kunnen bijdragen aan de groeiende industrie zijn veranderende tattootrends, verschuivingen in de smaak van de consument en ondermaatse illustraties of lay-out.

Dermabrasie, pulserende lichtbehandeling, chemische peeling en cosmetische procedures zijn de minst efficiënte methoden voor het verwijderen van tatoeages die nu op de markt zijn. Omdat de meeste van deze benaderingen veilig, niet-invasief en efficiënt zijn, zijn ze wereldwijd enorm populair. Bovendien geven klanten de voorkeur aan niet-invasieve technieken in combinatie met de groeiende wereldwijde industrie voor gezichtslaserverwijdering. Verwijdering van gezichtstatoeages stimuleert de behoefte aan niet-invasieve, minder onaangename en onaangename methoden.

De hoge kosten van lasertherapie voor het verwijderen van tatoeages ontmoedigen sommige potentiële klanten om door te gaan met de operatie. Dit geldt met name in opkomende sectoren, waar sprake is van een lager niveau van massa discretionair geld en een minder voordelige compensatieomgeving.

De consumentenbestedingen worden verzwakt door pijnlijke behandelingen die veel afspraken nodig hebben tijdens de therapie en het verschijnen van littekens na een operatie. Om succesvolle oplossingen te creëren die deze problemen oplossen, houden de toonaangevende bedrijven zich bezig met grote R &D-activiteiten. Dit kan de komende jaren een groot probleem voor hen zijn.

Marktsegmentatie:

Deze markt is gesegmenteerd in twee grote groepen die gebaseerd zijn op behandeling en op eindgebruiker.

Op basis van de behandeling is onderverdeeld in lasertherapie, actuele crèmes en chirurgische methoden. Op basis van de eindgebruikers is dit onderverdeeld in lasercentrum en dermatologiekliniek.

Regionale classificatie:

Dit is ingedeeld in twee grote regionale groepen die Noord-Amerika en Azië-Pacific zijn.

Belangrijkste spelers:

Cynosures (VS),Cutera Inc (VS),Dimyth (China),Syneron Medical Ltd (VS),Astanza (VS),Quanta System SpA (Italië),Lutronic (VS)

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tattoo-removal-market-1701

Meer gerelateerd rapport

Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor nierziekten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor hersenschuddingen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

MarktonderzoekFuture (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Tattoo Removal Market,Tattoo Removal Market trends,Tattoo Removal Market Size,Tattoo Removal Market Share,Tattoo Removal Market Growth,Tattoo Removal Market Demand,Tattoo Removal Market Forecast,Tattoo Removal Market Analysis,Tattoo Removal Market revenue