header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Telehealth-markt Topspelers, eisen, aandeel, overzicht, component, marktomzet en prognose tegen 2030

Nov 1, 2022 11:01 AM ET

Marktoverzicht:

Het marktonderzoek naar de telehealth-markt toont een potentiële groei tot USD 867,3 miljard tijdens de voorspelde tijdlijn die tot 2030 is bij een CAGR van 34,2%.

Technologische verbeteringen in de gezondheidszorgsector zullen waarschijnlijk de vraag naar telegezondheidsdiensten tijdens de prognosetijdlijn doen toenemen. De overheidsregelingen en het gemak van toegang dat door verschillende landen wordt geïmplementeerd, zijn toegenomen en hebben de samenwerking met de belangrijkste speler verbeterd. Dit is een onderzoek waarom de waarde van de gezondheidszorg waarschijnlijk zal afnemen, wat in de toekomst de markt van de telehealth-markt zal stimuleren. Er is een toename van het gebruik van smartphones en ook de afhankelijkheid van verschillende apps die waarschijnlijk gezondheidszorgdiensten zullen krijgen en die een aantal winstgevende mogelijkheden kunnen bieden die de markt verder kunnen stimuleren in de evaluatietijdlijn.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/900

De toename van de CAGR is te wijten aan de vraag van de markt en de uitbreiding. Telegeneeskunde wint ook aan populariteit, vooral in radiologie, cardiologie en online consult. Door de toegenomen vraag naar slimme producten en financiën groeit de markt vooral voor virtuele consulten. Er is ook een online videoconsult geweest dat nu mogelijk is met een arts, wat een ander normaal is. De toename van e-visit komt door de minder poliklinische wachttijden op de afdeling en teleconsultaties kosteneffectiviteit met gemakkelijke toegang.

De telehealth-markt heeft een brede toepassingsvraag bij de behandeling van kanker en diabetes, zelfs bij het diagnosticeren van hetzelfde. Dit type service kan voldoen aan de toegenomen vraag naar gezondheidszorg voor diabetes en kanker en ook vele andere ziekten.

De markt van telehealth zal waarschijnlijk een goede ervaring laten zien in de aanzienlijke stijging tijdens COVID-19 vanwege de toegenomen vraag naar videoconsultatie. Met de opkomst van COVID-19 is telehealth belangrijk gebleken voor patiënten en artsen. De regering van verschillende landen neemt nu een maatregel voor het implementeren van verschillende beleidsmaatregelen die de richtlijnen voor het bevorderen van online raadplegingsgebruik kunnen vergoeden. In een land als de VS is er een centrum voor medicare & medicaid-diensten dat is uitgebreid voor telehealth-vergoeding. Ook het ministerie van gezinswelzijn en gezondheidsafdeling in India heeft een aankondiging gedaan over de telegeneeskundepraktijk in India. Er zijn veel initiatieven die waarschijnlijk de groei van de telehealth-markt zullen stimuleren.

De voortdurende technologische ontwikkeling in de gezondheidszorgsector zal naar verwachting de vraag naar telegezondheidsdiensten tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Marktsegmentatie:

Volgens de Component

  • Software
  • Diensten
  • Hardware

Volgens de leveringswijze

  • Webgebaseerd segment
  • Cloudgebaseerd segment

Volgens de applicatie

  • Eerstelijnszorg
  • Neurofysiologie
  • Cardiologie
  • Radiologie

Volgens de eindgebruiker

  • Ziekenhuizen en klinieken
  • Diagnostische klinieken
  • Thuiszorg

Regionale classificatie:

De regionale analyse die is gemaakt over Telehealth-diensten laat zien dat Noord-Amerika de markt domineert vanwege het toegenomen aantal patiënten en de benadering van thuiszorg.

Telehealth Markt Belangrijkste Spelers

Allscripts Healthcare Solutions (VS),American Well (VS),Honeywell International Inc. (VS),Right Health (Canada),Boston Scientific Corporation (VS),Medtronic PLC (Ierland),Care Innovations LLC (VS),GlobalMed (VS),Siemens (Duitsland),AMD Global Telemedicine Inc. (VS),Cisco Systems Inc. (VS)

Industrie Nieuws:

Teladoc heeft in maart 2022 een aankondiging gedaan over hun samenwerking met Amazon voor virtuele videobezoeken die in de toekomst beschikbaar zullen zijn met Alexa.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/telehealth-market-900

Meer gerelateerd rapport

Markt voor intraveneuze oplossingen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Longkanker Therapeutics Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/tattoo-removal-market-1701″>Tattoo Removal Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Telehealth Market,Telehealth Market trends,Telehealth Market Size,Telehealth Market Share,Telehealth Market Growth,Telehealth Market Demand,Telehealth Market Forecast,Telehealth Market Analysis