header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van lichttherapie zal naar verwachting USD 1.112,16 miljoen bereiken, met een CAGR van 5,10% in 2030

Nov 2, 2022 10:26 AM ET

Marktoverzicht:

Het marktonderzoek naar lichttherapie toont een potentiële groei van USD 1.112,16 miljoen tijdens de voorspelde tijdlijn die tot 2030 is met een CAGR van 5,10%.

Lichttherapie markt ook wel fototherapie genoemd is een vorm van medische zorg waarbij kunstlicht wordt gebruikt. Het wordt in principe gebruikt voor de behandeling van een depressie aandoening genaamd Seasonal Affective Disorder die gepaard gaat met seizoensgebonden variatie. De focus van deze behandeling is om ervoor te zorgen dat de patiënten voldoende zonneschijn hebben die ze uiteindelijk nodig zouden hebben gehad om te overleven en met de ziekte om te gaan. De bron van het licht wordt goed gebruikt voor het simuleren van de natuurlijke zonneschijn die helpt bij de therapie. Er zijn ook veel gezondheidsgerelateerde problemen die worden behandeld met licht dat bestaat uit andere depressievormen en slaapstoornissen. De lichthoeveelheid die bij de behandeling wordt gebruikt, wordt gekwantificeerd met een meeteenheid die luxmeters wordt genoemd. De toegenomen prevalentie van huidaandoeningen die lichttherapie nodig heeft voor behandeling zoals acne, psoriasis en rimpels zal verder bijdragen aan de groei van deze markt tijdens de voorspelde tijdlijn. Het toegenomen gebruik van uv-fotografie in smalle en verveelde banden helpt ook bij de behandeling van de huidaandoening en zou dus de industriële groei in korte tijd versnellen.

Ontvang GRATIS voorbeeldexemplaar van Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8366

De uitbreiding van de markt wordt gedreven door het toegenomen aantal voordelen dat dergelijke therapie biedt, zoals de betere circulatie van het bloed en cellulaire regeneratie om er maar een paar te noemen. Er is ook een toename van de wens van de patiënt voor een klein invasief proces en ook een toename van lichttherapie. Technologische vooruitgang zal verder bijdragen aan de uitbreiding van de markt in de komende jaren. De markt zal naar verwachting in korte tijd verder groeien vanwege de terugbetalingsvoorwaarden in de ontwikkelingslanden, samen met een betere toename van het gebruik van blauw licht voor de behandeling van de huidaandoening. Er zijn enkele veel voorkomende nadelige effecten van direct contact met behulp van de lichtbron die de uitbreiding van de markt in de komende jaren kunnen belemmeren.

Er zijn enkele belangrijke marktspelers, een verhoogd blauwlichttherapieproces en betere investeringen in de ontwikkeling en het onderzoek, wat voordelen zijn voor lichttherapie-apparaten.

De impact van Covid-19 op landen over de hele wereld was vrij negatief en dat gold ook voor de lichttherapie-industrie. Er was een shutdown en lockdown over de hele wereld in verschillende regio’s. De periode van lockdown werd opgelegd met enkele beperkingen die de lichttherapiebeperking onder de mensen verder veroorzaakten.

Marktsegmentatie:

Volgens het Product:

  • Gloeilampen
  • Licht vizier
  • LightBox
  • Vloer- en bureaulampen
  • Handheld apparaten voor huidbehandeling
  • Dageraad simulator

Volgens de applicatie:

  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD)
  • Vitiligo
  • Acne Vulgaris
  • Slaapstoornissen

Volgens het lichttype:

  • Blauw licht
  • Wit licht
  • Rood licht

Volgens de eindgebruikers:

  • Thuiszorginstellingen
  • Dermatologie klinieken
  • Werkplek
  • Salons

Regionale classificatie:

De regionale analyse van de lichttherapiemarkt stelt dat de splitsing wordt uitgevoerd in Azië- Pacific, Europa, Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Momenteel domineert Noord-Amerika de markt met een goed aandeel vanwege het toegenomen aantal dermatologische aandoeningen.

Analyse van het concurrentielandschap

BioPhotas (VS),Lucimed SA (België),Lumie (UK),Chal-Tec GmbH (Duitsland),Koninklijke Philips (Nederland),Verilux (VS),Zepter International (Zwitserland),Beurer (Duitsland),Nature Bright (Taiwan),Northern Light Technology (Canada)

Industrie Nieuws:

De toename van ziekten en aandoeningen heeft lichttherapie nodig als behandelingscomponent die de industrie van lichttherapie een betere boost kan geven.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-therapy-market-8366

Meer gerelateerd rapport

Markt voor laboratoriumapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-writing-market-8370″>Medical Writing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Medicinale Cannabis Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Light Therapy Market,Light Therapy Market trends,Light Therapy Market size,Light Therapy Market Share,Light Therapy Market growth,Light Therapy Market demand,Light Therapy Market forecast,Light Therapy Market analysis,Light Therapy Market revenue,Light Therapy industry