header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lasik Oogchirurgie marktomvang zal naar verwachting USD 3.400 miljoen bereiken bij een CAGR van 5,60% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 2, 2022 9:34 AM ET

Marktoverzicht:

De LASIK-markt voor oogchirurgie zal naar verwachting usd 3.400 miljoen bereiken in 2030 bij 5,60% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030, op basis van de meest recent gepubliceerde analyse. Myopie, astigmatisme en hypermetropie worden allemaal gecorrigeerd via corrigerende chirurgie die bekend staat als LASIK (laser-assisted in situ keratomileuses). Omdat het een levenslange oplossing biedt voor het moeten dragen van een bril of contactlenzen voor de rest van iemands leven, wordt LASIK-chirurgie steeds modieuzer voor het aanpakken van oogproblemen. Het is een vorm van refractieve chirurgie waarbij de hoornvlieslaag van het oog wordt veranderd of gebeeldhouwd om het gezichtsvermogen te corrigeren.

De industrie voor LASIK oogbehandeling groeit voortdurend. Laser-geassisteerde in situ keratomileusis is een van de meest voorkomende vormen van refractieve chirurgie om zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme (LASIK) te behandelen. Over de hele wereld neemt de prevalentie van problemen met het gezichtsvermogen in een alarmerend tempo toe. Ongeveer 285 miljoen mensen wereldwijd hebben een visuele beperking en bijziendheid treft wereldwijd 1,89 miljard mensen. Als de prevalentie van bestaande bijziendheid niet afneemt, zal bijziendheid tegen 2020 2,56 miljard mensen treffen, volgens onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat in 2015 is vrijgegeven.

Ontvang GRATIS voorbeeldexemplaar van Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1774

Extreem nauwe arbeid, veranderingen in de omgeving, maar nu het feit dat de meesten van ons een leven leiden dat prioriteit geeft aan studeren boven andere activiteiten, zijn factoren die het gezichtsvermogen beïnvloeden. Er is gemeld dat door dit te doen, er een potentieel is dat we gezichtsverlies kunnen hebben. Overheidssteun en onderzoek en ontwikkeling bevorderen ook de groei van de industrie. Bovendien kan bedrijfsontwikkeling tijdens het verwachte tijdsbestek worden belemmerd door de verhoogde therapiefrequentie.

De industrie voor LASIK oogchirurgie en de kenmerken van de industrie komen volledig aan bod in dit onderzoek. Daarnaast bevat de studie een samenvatting van de belangrijkste kenmerken, categorisatie, belangrijke belanghebbenden, geografische beoordeling en andere evidence-based. Het onderzoek omvat ook een grondige beoordeling van de LASIK-oogchirurgiemarkt en een voorspelling voor 2022.

De bezorgdheid over COVID-19 groeit naarmate de ziekte zich over de hele wereld verspreidt, vooral in het beroep van oogheelkunde. Meer dan 150 miljoen Amerikanen worden getroffen door het meest voorkomende type zichtprobleem, volgens het National Eye Institute. Vanaf juni 2018 hadden ongeveer 9,5 miljoen Amerikanen de procedure ondergaan, gebaseerd op NVISION Eye Centres.

Marktsegmentatie:

De LASIK-oogchirurgie-industrie is onderverdeeld in segmenten op basis van productsoorten, visuele problemen, eindgebruikers en geografische gebieden. Gedurende het verwachte tijdsbestek zal de LASIK-oogchirurgiemarkt naar verwachting gematigd groeien.

De LASIK-oogchirurgie-industrie is onderverdeeld in wavefront-geoptimaliseerde, wavefront-geleide, topografie-geleide en alle laserprocedures op basis van het gebruik.

De LASIK-oogchirurgie-industrie is onderverdeeld in ziekenhuizen, oogzorgklinieken, LASIK-faciliteiten en andere op basis van de soorten stuwkracht.

Regionale classificatie:

De LASIK oogchirurgie-industrie is verdeeld in Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika, op basis van de meest recente gegevens. Amerika domineert de wereldwijde LASIK-oogchirurgiemarkt vanwege technologische vooruitgang, een groeiende gemeenschap met visuele beperkingen, dure zorgkosten en meer overheidssteun voor R &D.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste speler op deze markt is Abbott Inc. (VS), AMO Manufacturing USA, LLC (VS), LaserSight Technologies, Inc. (VS) en Carl Zeiss, Inc. (Duitsland).

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/lasik-eye-surgery-market-1774

Meer gerelateerd rapport

Healthcare Cyber Security Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Medical Aesthetics Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Pharmacy Management System Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR),Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  LASIK Eye Surgery Market,LASIK Eye Surgery Market trends,LASIK Eye Surgery Market Size,LASIK Eye Surgery Market Share,LASIK Eye Surgery Market growth,LASIK Eye Surgery Market Demand,LASIK Eye Surgery Market forecast,LASIK Eye Surgery Market Analysis