header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van draagbare medische hulpmiddelen ter waarde van USD 174,48 miljard in 2030 tegen 27,1% CAGR | MRFR

Nov 2, 2022 2:06 PM ET

Wearable Medical Devices Marktoverzicht

De markt voor draagbare medische hulpmiddelen zal naar verwachting usd 174,48 miljard bereiken in 2030 bij 27,1% CAGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030), suggereert MRFR (Market Research Future). Groeiende investeringen, financiering en subsidies, evenals een groeiende voorkeur voor draadloze connectiviteit bij zorgverleners, stimuleren de marktuitbreiding.

Draagbare technologie biedt een handige manier om fysiologische symptomen te volgen en biedt tegelijkertijd een verscheidenheid aan medische opties. Door essentiële vitale signalen te combineren met klinische symptomologie, spelen draagbare gadgets een cruciale rol bij het voorspellen van bepaalde ziekten. Door de groeiende technologische doorbraken en vooruitgang groeit de markt voor draagbare medische hulpmiddelen sneller, omdat ze de levensstijl van de totale bevolking en patiëntenpopulatie kunnen verbeteren.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan bij: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/899

Marktsegmentatie van draagbare medische hulpmiddelen

Slimme horloges nemen het voortouw

Smartwatches, patches, activiteitenmonitors en slimme kleding zijn voorbeelden van draagbare medische technologieën. Smartwatches worden gebruikt om verschillende fitnessstatistieken bij te houden, waaronder het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën. Daarom, met het toenemende aantal mensen dat zich richt op fitness en welzijn, groeit de vraag naar smartwatches ook aanzienlijk in de wereldwijde markt voor draagbare medische apparaten.

Tijdens de evaluatieperiode zullen therapeutische hulpmiddelen worden gebruikt om het lood te behouden

Therapeutische gadgets, evenals diagnostische en bewakingsapparatuur, zijn gedekt. Gezien de toenemende inname van therapeutische hulpmiddelen wereldwijd, zal de categorie therapeutische hulpmiddelen de komende jaren aanzienlijk toenemen. De uitbreiding van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen zal worden geholpen door een sterke pijplijn van geavanceerde therapeutische apparaten zoals intelligente astmabeheerapparaten of draagbare astmabewakingsapparatuur, insulinetoedieningsapparaten en draagbare pijnstillers.

Het belangrijkste toepassingsgebied zal patiëntbewaking op afstand zijn

Patiëntbewaking op afstand, thuiszorg, sportacademies en fitness zijn de belangrijkste toepassingssectoren voor draagbare medische apparaten. Draagbare medische hulpmiddelen Marktonderzoeksbureaus leveren steeds vaker op maat gemaakte behandeling, zoals gadgets voor patiëntbewaking op afstand die de hele dag kunnen worden gedragen zonder de routine van de gebruiker te verstoren.

Naarmate consumenten meer technisch onderlegd worden, winnen online kanalen aan tractie

Het online kanaal, hypermarkten, plus apotheken zijn de belangrijkste distributiekanalen in de wearable medical devices market. Gezien het groeiende gebruik van elektronische apparaten zoals smartphones en tablets en het groeiende aantal technisch onderlegde consumenten over de hele wereld, winnen online kanalen aan tractie.

Markt voor draagbare medische hulpmiddelen Regionale classificatie

De grootste regionale markt voor draagbare apparaten voor de gezondheidszorg in Noord-Amerika. Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn de 5 belangrijkste gebieden waarin draagbare gezondheidsapparaten worden verkocht. Noord-Amerika had in 2020 het hoogste aandeel van de wereldwijde markt voor draagbare zorgapparatuur. De opkomst van de Noord-Amerikaanse markt voor draagbare gezondheidszorgapparaten kan worden toegeschreven aan de stijgende smartphone-penetratie en het aantal smartphone-gebaseerde gezondheidszorgapparaten en het werven van fondsen, investeringen en subsidies.

Draagbare medische hulpmiddelen markt belangrijkste spelers

NIKE INC., Fitbit Inc., Omron Corporation, Philips, Apple Inc., Boston Scientific Corporation, Motorola Solutions Inc., Honeywell International Inc., Qualcomm Inc., Medtronic PLC, LG Electronics Inc. en Sony Corporation zijn enkele van de vooraanstaande marktspelers op de markt voor draagbare medische hulpmiddelen die door MRFR worden geprofileerd.

Blader door gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analysis op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-medical-device-market-899

Nieuws uit de industrie

Patiëntbewaking op afstand, die cruciale risicofactoren meet, waaronder bloeddruk en glucose, kan het beheer van chronische ziekten verbeteren. Patiëntbewaking op afstand is de procedure waarmee patiënten een mobiel medisch apparaat kunnen gebruiken om een routinetest uit te voeren en de resultaten in realtime (RPM) aan zorgverleners te rapporteren. RPM heeft verschillende voordelen voor ziekenhuizen en eindgebruikers, waaronder kortere ziekenhuisverblijven, lagere zorgkosten en minder doktersafspraken. Dit kan ook helpen bij het verlagen van de kostengeassocieerd met de behandeling van chronische ziekten.

Blader door gerelateerde rapporten op:

Saoedi-Arabië Markt voor medische hulpmiddelen Rapport – Prognose 2030

Afrika Medical Devices Market Rapport – Prognose 2030

Markt voor medische hulpmiddelen Onderzoeksrapport – Brazilië prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Wearable Medical Device Market,Wearable Medical Device Market Size,Wearable Medical Device Market Trends,Wearable Medical Device Market Growth,Wearable Medical Device Market Insights