header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aerostructures Market 2030 bij 9% CAGR met topspelers, industrieanalyse, bedrijfstrend, innovatiegroei

Nov 10, 2022 8:00 PM ET

De markt voor aerostructuren zal naar verwachting USD 74,0 miljard waard zijn, met een CAGR van 9%.

Sinds de laatste decennia is er een sterke groei in de productie en levering van commerciële vliegtuigen, omdat steeds meer mensen kiezen voor vliegen boven andere vormen van transport.

Het aantal passagiers is toegenomen als gevolg van stijgende inkomens per hoofd van de bevolking en groeiende economieën, en aan de vraag naar commerciële vliegtuigen wordt voldaan door de toenemende productie van commerciële vliegtuigen. Als gevolg van de veranderende levensstijl van mensen is de vraag naar vliegtuigen snel gestegen in grote landen zoals China en India. De wereldwijde industrie groeit als gevolg van de toepassing van innovatieve, lichtgewicht constructies voor vliegtuigen die de prestaties zullen verbeteren. Het vliegtuig zal sneller vliegen, minder broeikasgassen uitstoten en minder brandstof verbruiken dankzij de lichtgewicht materialen.

Belangrijkste spelers;

AAR Corporation (VS), Saab AB (Zweden),Aerospace Company Stelia Group (Frankrijk)

Bombardier Inc. (Canada) The Ruckus Group (Zwitserland), Cyient Ltd (India), The corporation Spirit Aerosystems Inc. (VS), The Triumph Group, Incorporated (VS), Leonardo SpA (Italië), Elbit Systems Ltd (Israël), GKN Aerospace (VK), UTC Aerospace Systems

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7766

 Regionale evaluatie

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de belangrijkste geografische regio’s op de wereldmarkt. Noord-Amerika heeft momenteel het grootste marktaandeel en zal dit naar verwachting gedurende de geprojecteerde periode blijven domineren als gevolg van de groeiende luchtvaartsector in de regio. De grootste vraag naar defensievliegtuigen is ook te vinden in Noord-Amerika, wat de marktuitbreiding gedurende het verwachte tijdsbestek zal stimuleren.

Omdat er meer aandacht wordt besteed aan de bouw van geavanceerde vliegtuigproductiefaciliteiten, zal het gebied Azië-Pacific gedurende de projectieperiode een bemoedigende groei vertonen. Overheidsprogramma’s die ondersteunend zijn en investeringen in de luchtverdedigingsindustrie verhogen, zullen de vraag naar aerostructuren in deze regio vergroten. De markt zal groeien als gevolg van zowel de groeiende bevolking als de toenemende vraag naar commerciële vliegtuigen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt is onderverdeeld in segmenten op basis van regio’s, eindgebruikers, platforms, materialen en componenten.

Per component: De romp, vleugel, vluchtbesturingsoppervlak, gondel, pyloon en empennage zijn allemaal opgenomen in het componentensegment van de markt.

Op materiaal: Composieten, legeringen en metalen zijn allemaal opgenomen in het materiaalsegment van de markt.

Per platform: Vliegtuigen met vaste vleugels en roterende vleugels vormen het platformsegment van de markt. Extra categorieën voor vliegtuigen met vaste vleugels zijn commerciële, militaire, onbemande luchtvaartuigen, algemene en andere. De roterende vleugelvliegtuigen werden onbemande, commerciële en militaire vliegtuigen.

Per eindgebruik: De original equipment manufacturer en de aftermarket vallen onder deze marktcategorie.

Per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn allemaal opgenomen in het regiosegment van de markt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerostructures-market-7766

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,

Verenigde Staten van Amerika

1 646 845 9312

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,

United States of America

+1 646 845 9312

Email: [email protected]
Keywords:  Aerostructures Market,Aerostructures Market Size,Aerostructures Market Share,Aerostructures Market Trend,Aerostructures Industry