header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aluminium deuren en ramen markt groeit met een indrukwekkende 3% CAGR tot 2030

Nov 10, 2022 5:00 PM ET

De markt voor aluminium deuren en ramen zal naar verwachting in 2030 USD 78,78 miljard in waarde bereiken, met een CAGR van 3% van 2022 tot 2030. In 2021 was de markt 65,89 miljard dollar waard.

De introductie van impactramen en -deuren is een van de stijgende markttrends, waaronder ook de introductie van volledig omkeerbare ramen, energiezuinige aluminium deuren en ramen en de vervanging van hout door milieuvriendelijk aluminium. Residentiële en commerciële producten vormen de twee segmenten van de wereldwijde markt voor aluminium deuren en ramen, die zullen helpen bij het voldoen aan de uiteenlopende vereisten van de doelmarkt. Vanwege de groeiende ontwikkelingsprojecten gedurende de historische projectieperiode en de trends die het huidige tijdperk van 2022-2030 aansturen, was het residentiële toepassingssegment van de aluminium deuren- en ramenmarkt ook goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt.

Regionale evaluatie:

Vanwege de groeiende bouwsector over de hele wereld en de daaruit voortvloeiende geschiktheid van vraagpatronen voor de markt, met name tijdens de lopende prognoseperiode die in 2030 zal eindigen, wordt verwacht dat het wereldwijde marktaandeel voor aluminium deuren en ramen een snelle groei zal doormaken tijdens de prognoseperiode die in 2030 zal eindigen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10350

De markt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika. Hierdoor neemt de waarde van de aluminium deuren- en ramenmarkt landelijk toe. De regio Azië-Pacific heeft de markt voor aluminium deuren en ramen geleid. Energie-efficiënte en groene constructies hebben een aanzienlijke toename gezien in consumentenbewustzijn, vroege acceptatie en overheidssteun in de context van de wereldmarkt, wat de uitbreiding van de regionale markt heeft geholpen en als gevolg daarvan een uitstekend niveau van concurrentie en een grotere marktomvang heeft gecreëerd.

Marktsegmentatie:
De marktuitbreiding voor aluminium deuren en ramen kan worden toegeschreven aan de geweldige prestaties en omzetrecords van de wereldwijde marktsegmenten, evenals hun groeiende capaciteit om te voldoen aan de groeiende behoeften van de doelgroep, die verspreid is over verschillende wereldwijde marktlocaties. De volgende categorieën zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor aluminium deuren en ramen te verdelen:

Van product:

Hieronder volgen enkele van de productgebaseerde marktsegmenten voor aluminium deuren en ramen:

– Aluminium ramen, schuiframen, bi-fold venster, en anderen zoals- Buitendeuren, Patio Deur, en anderen

Residentieel, commercieel, gezondheidszorg, onderwijs, horeca, detailhandel, kantoor en anderen behoren tot de eindgebruikscategorieën die deel uitmaken van de aluminium deuren- en ramenindustrie.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10350

Belangrijkste spelers:

Andersen Corporation (Verenigde Staten), Apogee Enterprises, Inc. (Verenigde Staten), Fletcher Building Limited (Nieuw-Zeeland), YKK AP Inc. (Verenigde Staten), Fenesta Building Systems (India), Geeta Aluminium Co. Pvt. Ltd. (India), Andersen Corporation (Verenigde Staten), Ply Gem Holdings Inc. (Verenigde Staten), PGT Innovations (Verenigde Staten), Bradnam’s Windows & (Verenigd Koninkrijk).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-doors-and-window-market-10350

Gerelateerd rapport

Aluminium markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (primair, secundair), per product (platgewalst, gietstukken, extrusies, smeedstukken, pigmenten, poeder, staaf , staaf), per toepassing (bouw en constructie, transport, folie en verpakking, elektrisch, machines en apparatuur, zonne-industrie, gebruiksvoorwerpen, hardware en accessoires, anderen) – voorspelling tot 2030

Aluminiumcomposietpanelen markt per type (brandwerend, antibacterieel, antistatisch), per coatingbasis (polyvinylideendifluoride (PVDF) en polyethyleen (PE), per toepassing (bouw en constructie, reclameborden, transport), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Aluminium geëxtrudeerde producten markt:Informatie per producttype (gefreesd, geanodiseerd en gepoedercoat), per legeringstype (6000-serie aluminiumlegeringen, 7000-serie aluminiumlegeringen), per eindgebruik (bouw, automotive) – prognose tot 2030

Polyaluminiumchloridemarkt: informatie per vorm (vast en vloeibaar.), eindgebruiksindustrie (waterbehandeling, papierindustrie, cosmetica en persoonlijke verzorging, olie en gas en andere) en regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Aluminum Doors and Windows,Aluminum Doors and Windows Market,Aluminum Doors and Windows Market 2021