header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De aceetaldehydemarkt zal naar verwachting de enorme groei registreren, met een analyseprognose van prominente belangrijke spelers tot 2030

Nov 10, 2022 5:00 PM ET

De minst gebruikelijke methode voor het produceren van aceetaldehyde is acetyleenhydratatie, omdat een aanzienlijke hoeveelheid bijproduct wordt geproduceerd.

Vanwege de wijdverspreide toepassing in belangrijke sectoren voor eindgebruik, waaronder voedsel en drank, de rubberindustrie, papier en pulp en andere, is aceetaldehyde steeds meer in trek als tussenproduct bij het synthetiseren van chemische grondstoffenverbindingen. De behoefte aan voedingsmiddelen met een langere houdbaarheid en het wijdverbreide gebruik van aceetaldehyde als smaakstof en fruit- en visconserveringsmiddel in de voedings- en drankensector zal naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren. Bovendien wordt de stof gebruikt om gelatine te harden, wat naar verwachting de vraag vanuit de fotografische, farmaceutische en cosmetische sector zal verhogen. Bovendien wordt verwacht dat de grote vraag vanuit de verf- en coatingsindustrie de uitbreiding van de aceetaldehydemarkt zal stimuleren vanwege het gebruik ervan bij de productie van basiskleuren en polymeerharsen.

Regionale evaluatie:
Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf geografische segmenten van de aceetaldehydemarkt.

Vanwege de stijgende vraag naar aceetaldehyde uit agrochemicaliën en insecticiden, wordt voorspeld dat de Regio Azië-Pacific de leidende regio van de markt zal zijn. De markt in dit gebied wordt gedreven door de stijgende vraag naar agrochemicaliën uit grote agrarische landen zoals India, China en Japan. De markt op dit gebied wordt verder gedreven door de groeiende globalisering en de enorme behoefte aan voedsel en drank, medicijnen en cosmetica.

Vanwege de verwachte productie van synthetische en technische smeermiddelen in 2030, zal Europa naar verwachting USD 4,23 miljard stijgen bij een hogere CAGR.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5723

Marktsegmentatie:

De segmenten Producttype, Toepassing en Regio van de Aceetaldehydemarkt worden gebruikt.

Pyridine- en pyridinebasen, pentaerythritol, azijnzuur, perazijnzuur, ethylacetaat en andere zijn verder onderverdeeld in het producttypesegment.

De aceetaldehydemarkt is onderverdeeld in chemische synthese, voedsel en drank, farmaceutische producten, cosmetica, papier, pulp, kunststoffen, synthetisch rubber, verven en coatings en andere op basis van de toepassing.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5723

Regio

De aceetaldehydemarkt is verdeeld in vijf belangrijke geografische regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de meest bekende bedrijven die actief zijn op de aceetaldehydemarkt zijn Celanese Corporation (Verenigde Staten), Eastman Chemical Company (Verenigde Staten), Merck KGaA (Duitsland), Sumitomo Corporation (Japan), SEKAB (Zweden), SHOWA DENKO K.K. (Japan), Jubilant Life Sciences Ltd. (India), Ashok Alco- chem Limited (India), LCY Group (Taiwan (China).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/acetaldehyde-market-5723

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Acetaldehyde,Acetaldehyde Market,Acetaldehyde Market Size