header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zelfklevende tapes zal naar verwachting usd 79,9 miljard bereiken in 2030 | Groeipercentage (CAGR van 5,4%)

Nov 10, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor zelfklevende tapes zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,4% van 2020 tot 2030. De wereldwijde markt zal naar verwachting gedurende deze periode een totale marktwaarde van USD 79,9 miljard bereiken.

De marktartikelen, waaronder lijmen, zien een aanzienlijke vraag en een toenemend gebruik in verschillende industriële toepassingen als gevolg van de huidige omgeving en trends. Naarmate de industrie zich heeft ontwikkeld, is er een aanzienlijke toename van de incidentie van milieuproblemen onder de doelgroep en internationale regeringen implementeren regulerende wetten. De meerderheid van de deelnemende landen van over de hele wereld investeert in en omarmt uitgebreide toepassingen van zelfklevende tapes voor verschillende commerciële toepassingen. Deze marktdrijvende trends worden aangevuld door de betrokkenheid van wereldwijde producenten en fabrikanten bij de ontwikkeling en productie van lijmen, met name tijdens de prognoseperiode die eindigt in 2028.

Regionale evaluatie:
De markt voor zelfklevende tapes in de APAC-regio zal naar verwachting groeien tot de grootste. De markt in deze regio zal zich naar verwachting in het snelste tempo ontwikkelen tijdens de prognoseperiode, die in 2028 zal eindigen. Elektrische en elektronische ontwikkelingen en voortgezet onderzoek en ontwikkeling stimuleren de snelle groei van de APAC-regio, die vervolgens wordt gevolgd door andere sectoren, waaronder de gezondheidszorg en de auto-industrie. China zal naar verwachting de belangrijkste bijdrage leveren aan de groeiende marktwaarde van zelfklevende tapes. Zware industrieën en de sectoren die consumptiegoederen produceren, zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor de snelle expansie van de regio.

Pdf-voorbeeldexemplaar ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1718

Marktsegmentatie:

Op basis van de volgende essentiële criteria is de markt voor zelfklevende tapes gesegmenteerd in de wereldwijde markt:

De markt voor zelfklevende tapes is onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van het harstype:

Rubber, siliconen, acryl en andere [Butyl en EVA]

De markt voor zelfklevende tapes is onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van het soort backing:

Papier, polyvinylchloride (PVC), polypropyleen (PP) en andere materialen, waaronder schuim, weefsel, metaal, polyamide (PA), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleen (PE)

De markt voor zelfklevende tapes is verdeeld in de volgende segmenten op basis van technologie:

op waterbasis, op basis van oplosmiddelen en smelten op basis van warm smelten

De markt voor plakbanden is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Speciale zelfklevende tapes, evenals standaard zelfklevende tapes

De markt voor zelfklevende tapes is onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van de eindgebruiksindustrie:

Consumer &Office Specialty Adhesive Tapes, Gezondheidszorg, Automotive, White Goods, Paper &Printing, Building &Construction, Retail, Others, Commodity Adhesive Tapes, Masking, Packaging (Defensie, Food &Beverage, Wind Energy, Solar Energy, Sports en Aerospace)

Belangrijkste spelers:
PPM Industries, Henkel AG &Co KGaA, Nitto Denko Corporation, 3M, H.B. Fuller Bedrijf Tesa SE, Avery Dennison Corporation

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/adhesive-tapes-market-1718

Gerelateerd rapport

Benzyl Chloroformate Markt

Flexo Inkt Markt

Alkyleen carbonaten Markt

Naftaleensulfonaat Markt

Thermoplastische honingraat markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om allehun belangrijkste vragen.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Adhesive Tapes,Adhesive Tapes Market,Adhesive Tapes Market 2022