header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van aromatherapie zal naar verwachting USD 13.450 miljoen bereiken, met een CAGR van 10,10% in 2030 | Marktonderzoek Toekomst

Nov 10, 2022 2:00 AM ET

Aromatherapie is een techniek die wordt gebruikt om de mentale of fysieke gezondheid te verbeteren door aromatische oliën en andere geurmoleculen te gebruiken.

Aromatherapie Markt zal naar verwachting USD 13.450 miljoen bereiken in 2030 bij 10,10% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.Vanwege factoren zoals de zich ontwikkelende levensstijlindustrie, de niet-invasieve aard van aromatherapie en het feit dat veel mensen ervoor kiezen, breidt de aromatherapiemarkt zich uit. De problemen die de moderne levensstijl met zich meebrengt, zoals stress en slaapverstoringen, hebben de markt opgeblazen. Tal van essentiële oliën kunnen ook de immuniteit verhogen, verkoudheid behandelen en ademhalingsproblemen behandelen.

De markt wordt beperkt door steeds strengere wetten, zoals de indicatoren die een marktdeelnemer moet verstrekken. Marktdeelnemers moeten bijvoorbeeld specificeren of een specifieke essentiële olie van therapeutische of cosmetische kwaliteit is.

Een andere belemmering is het ontbreken van passende richtlijnen en de schadelijke aard van etherische oliën. Overweeg de essentiële olie van cineol.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3241

Stuurprogramma ‘s:

De markt is opgeblazen als gevolg van factoren zoals de grote vraag naar aromatherapie, de groeiende lifestyle-industrie, de niet-invasieve aard van aromatherapie en een toename van gevallen van stress en slaapstoornissen. De markt wordt beperkt door strengere beperkingen, een gebrek aan duidelijke normen en de toxiciteit van sommige essentiële oliën. Het grootste obstakel voor groei is echter het gebrek aan betrouwbaar medisch bewijs dat aangeeft dat aromatherapie ziekten kan behandelen of voorkomen.

De grootste markt binnen de productcategorie zijn essentiële oliën. Door therapeutisch gebruik domineert het huid- en haarverzorgingssegment de aromatherapiemarkt, gevolgd door ontspanning, slaap en pijnbestrijding.

Als gevolg hiervan zal de aromatherapiemarkt naar verwachting stijgen en het ontwikkelen van nieuwe producten en tegelijkertijd het vergroten van het bewustzijn van de consument is een verstandige zet.

Marktsegmentatie:

De markt van aromatherapie is gesegmenteerd per product en per toepassing.

Per product-

Etherische oliën, drageroliën en gemengde oliën

Uitrusting-

Diffusers zoals vernevelaars, Ultrasoon, Warmte

Toepassing-

Tropisch, Inhalatie, Luchtdiffusie

Therapeutische toepassing-

Ontspanning en slaap, pijnbestrijding, huid- en haarverzorging

Regionale analyse:

De wereldmarkt voor aromatherapie is verdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. De Verenigde Staten zijn marktleider op het gebied van aromatherapie, gevolgd door Europa. Vanwege het hoge inkomen per hoofd van de bevolking, de kant-en-klare rijke markt, enz., Domineert de Amerikaanse markt de wereldwijde aromatherapie-activiteiten. De markt wordt echter beperkt door de ambiguïteit en onzekerheid rond het therapeutische potentieel van aromatherapie.

Europa, met name Frankrijk, dat een lange geschiedenis heeft in aromaten, is het op één na snelst groeiende continent. Er moet worden vermeld dat Europese landen zoals Frankrijk, Italië en anderen een merkmarkt hebben en dat aromatherapie daar een bredere toepassing heeft.

Belangrijkste spelers:

Neal’s yard remedies, Nu huid, Nu voedingsmiddelen, Lucht aroma, Zija internationaal, Muji, Nu voedsel, Jong leven, DoTERRA

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/aromatherapy-market-3241

Meer rapport:

Healthcare Cyber Security Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor medische esthetiek Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Apotheek Management Systeem Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Aromatherapy Market,Aromatherapy Market trends,Aromatherapy Market Size,Aromatherapy Market Share,Aromatherapy Market growth,Aromatherapy Market demand,Aromatherapy Market forecast,Aromatherapy Market analysis,Aromatherapy Market revenue