header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire navigatiemarkt 2030 Industrietrend, nieuwste innovatie, bedrijfsgroei met de belangrijkste drijfveren

Nov 10, 2022 8:00 PM ET

Overzicht militaire navigatie

Marktomvang militaire navigatie gewaardeerd op USD 3.345 miljoen, marktgroei met een CAGR van 6,75% tegen 2022-2030

Noord-Amerika domineert de wereldwijde militaire navigatie-industrie. De GPS is een op satellieten gebaseerd navigatiesysteem dat bestaat uit een netwerk van 24 satellieten die door het Amerikaanse ministerie van Defensie in een baan om de aarde zijn gebracht. De overheid maakte GPS beschikbaar voor openbaar gebruik in de jaren 1980, toen het oorspronkelijk werd gemaakt voor militaire toepassingen. Het systeem is 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel, bij alle weersomstandigheden, waar ook ter wereld. Abonnementskosten en installatiekosten zijn niet inbegrepen in het gebruik van GPS. Een andere factor die ertoe leidde dat Noord-Amerika de wereldwijde militaire navigatiemarkt in 2020 domineerde vanwege de aanwezigheid van prominente bedrijven zoals Honeywell International, Inc. en Esterline Technologies.

In 2020 had Europa een groot deel van de militaire navigatiemarkt in handen. Het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Italië behoren tot de landen in deze regio. De aanwezigheid van belangrijke marktdeelnemers zoals Safran (Frankrijk), Cobham (VK), Garmin (Zwitserland) en Thales (Frankrijk), evenals een aanzienlijk aantal militaire raketleveringen in deze regio, hebben bijgedragen aan de uitbreiding van de Europese militaire navigatiemarkt. GNSS is wereldwijd verspreid, variërend van het Europese Galileo tot het Amerikaanse NAVSTAR Global Positioning System (GPS).

Rusland’s Global Orbiting Navigation Sputnikovaya Sistema (GLONASS) en China’s BeiDou Navigation Satellite System zijn ook in race volgens de toegenomen marktvraag. Met de toename van de concurrentie moeten bedrijven ook een noodherstelsysteem onderhouden in geval van systeemstoringen die worden beoordeeld op nauwkeurigheid van het verzenden en ontvangen van het signaal, integriteit, d.w.z. alarmeren of melden vóór de daadwerkelijke systeemstoring of zogenaamde drempelinstelling van het systeem, waardoor continuïteit van functies en beschikbaarheid van alle andere drie wordt geboden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10224

Belangrijkste spelers

Enkele van de prominente spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor militaire navigatie zijn Cobham Plc (VK), Hertz Systems (Polen), Garmin Ltd (VS), Elbit Systems Ltd (Israël), Honeywell International Inc. (VS), Israel Aerospace Industries (Israël), KVH Industries, Inc. (VS), Parker Hannifin Corporation (VS), L3Harris Technologies, Inc. (VS), Moog Inc. (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), Raytheon Technologies Corporation (VS), Safran (Frankrijk), Thales Group (Frankrijk) en Trimble Inc. (VS).

Groeiende militaire uitgaven door landen zoals India, Japan en andere landen in Azië en de Stille Oceaan zullen naar verwachting de militaire navigatiemarkt in de regio verder stimuleren. De militaire uitgaven van Azië zijn dramatisch gestegen, volgens de laatste gegevens van het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI). China en India zijn respectievelijk de tweede en derde meest bevolkte landen in Azië. Volgens het SIPRI-onderzoek stegen de militaire uitgaven van China in 2019 met 5,1 procent tot $ 261 miljard, terwijl de defensie-uitgaven van India in 2019 met 6,8 procent stegen tot $ 71,1 miljard.

Midden-Oosten en Afrika militaire communicatie markt wordt gedreven door de toenemende vraag van landen zoals Saoedi-Arabië en Israël. De lancering van goedkope minisatellieten in de ruimte wordt door overheden gebruikt om communicatie- en navigatie-, uitzend- en teledetectietoepassingen te stimuleren. De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Saoedi-Arabië (Saoedi-Arabië) behoren tot de snelst groeiende regio’s in het Midden-Oosten en Afrika militaire navigatiemarkt.

Het UAE Space Agency kondigde bijvoorbeeld in januari 2019 een nieuwe investeringsstrategie voor de ruimte aan, waarin de regering internationale investeringen in de ruimtevaartsector van het land aanmoedigde, wat op zijn beurt de groei van de militaire communicatie-infrastructuur zal stimuleren. Bovendien zouden recente stappen zoals de oprichting van het UAE Space Agency en de invoering van een nationale ruimtewet de bescheiden satellietindustrie van de regio helpen bloeien. Bovendien is Afrika, vanwege de lage connectiviteitspercentages in de regio, een belangrijke doelmarkt voor satellietexploitanten. Daarom wordt verwacht dat een groeiende focus op militaire navigatie de markt in het Midden-Oosten en Afrika gedurende de voorspelde duur zal stimuleren.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10224

Ondanks de zwakke economische groei van de regio, streven Latijns-Amerikaanse landen ernaar om militair materieel te moderniseren omhun strijdkrachten versterken. Langdurige grensgeschillen, illegale wapens en grensoverschrijdende drugshandel zijn slechts enkele van de belangrijkste redenen voor regeringen om hun budget voor grensbeveiliging te verbeteren, waar communicatiesystemen een vitale rol spelen. Om raketsystemen, wapens, munitie en andere militaire uitrusting aan hun strijdkrachten te leveren, kopen Latijns-Amerikaanse landen meestal van binnenlandse defensie-industrieën. De regio is daarentegen een belangrijke importeur van vliegtuigen, helikopters, gepantserde voertuigen, navigatiesystemen, oorlogsschepen, onderzeeërs en andere onderdelen en componenten uit landen als de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk, onder anderen.

Covid Impact Analyse

De fabrikanten en ontwikkelaars zijn bedrijven die militaire navigatie ontwerpen die voldoen aan de kwaliteitsnorm en aangepaste vereisten. De productie en ontwikkeling van militaire navigatiesystemen vereist aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De pandemie heeft de omvang van de invoer beïnvloed die nodig is voor de groei van de markt, wat op zijn beurt de productie negatief heeft beïnvloed.  Bovendien had de opkomst van COVID-19 een negatief effect op de consumenten van de wereldwijde militaire navigatiemarkt. Als gevolg van de daling van de invoer van grondstoffen en de daaropvolgende productie van militaire navigatieapparatuur op de markten van Noord-Amerika en Europa, waren de militaire navigatiebedrijven getuige van een leveringsachterstand. Bovendien hebben landen over de hele wereld hun defensie-uitgaven tot op zekere hoogte verlaagd, wat op zijn beurt de vraag naar militaire navigatie heeft verminderd.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor militaire navigatie is gesegmenteerd op type, toepassing, platform, kwaliteit, technologie en regio.

De wereldwijde markt voor militaire navigatie, op basis van type, is gesegmenteerd in hardware, software en services. Het hardwaresegment is opgesplitst in GPS-ontvanger, anti-jamming-apparaten, intern navigatiesysteem, sonar, persoonlijk navigatiesysteem, Sense and Avoid System (SAS), Thrust Vector Control, Radar, Radar Altimeter en AIS Receiver.

De wereldwijde militaire navigatiemarkt, gebaseerd op toepassing, is gesegmenteerd in Command and Control, Intelligence, Surveillance &Reconnaissance, Targeting and Guidance en Search and Rescue

Op basis van het platform is de markt opgesplitst in Luchtvaart, Marine, Grond en Ruimte.

Op basis van grade is de markt gesegmenteerd in Navigation Grade, Tactical Grade, Space Grade en Marine Grade.

De wereldwijde militaire navigatiemarkt, gebaseerd op technologie, is gesegmenteerd in GPS en niet-GPS

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-navigation-market-10224

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Military Navigation Market,Military Navigation Market Size,Military Navigation Market share,Military Navigation Market Growth,Military Navigation Market Trend,Military Navigation Industry