header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Backhoe Loader Market groeit met een CAGR van 7,1% van 2021 tot 2030

Nov 11, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor graaflaadmachines zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,1% en wordt geschat op een waarde van USD 25,89 miljard tegen het einde van 2030.

Onder de graaflaadcombinatie wordt ook wel een graafmachine of graafmachine verstaan. Dit is een tractorachtig voertuig met een schop of bak die aan de voorkant past en een kleine aan de achterkant. Dit is over het algemeen gebruikt materieel in de bouwsector.

Grote fabrikanten geven end-to-end oplossingen aan de bouwsector. After-sales ondersteuning en het aanbieden van financiële opties is belangrijk voor belangrijke spelers in de markt voor bouwmachines. Met de stijgende vraag in de bouwsector komt er ook effectief gebruik in material handling bij. Samen met de toepassing van graven in de landbouw, is de vraag naar graaflaadmachines toegenomen, wat leidt tot de groei van de markt. Graaflaadmachine verhoogt de snelheid van het werk en bespaart tijd, wat leidt tot de groei van de markt voor graaflaadmachines.

De investeringen in aardgaspijpleidingprojecten nemen in het scenario van de universele markt in een uitstekend tempo toe. Ook zullen de ontstane initiatieven van de overheid in verschillende landen de infrastructurele ontwikkeling zoals de aanleg van wegen, luchthavens, zeehavens en spoorwegen stimuleren, wat een gunstige invloed zal hebben op de markt tijdens de gietperiode. De vraag naar de marktproducten in de bouwsector zal worden gestimuleerd, gevolgd door de ontwikkeling in de kleine bouwprojecten zal een enorme impuls geven aan de markt naar groei.

Pdf-voorbeeldexemplaar ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2297

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor graaflaadmachines is onderverdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Het grootste marktbelang op de wereldmarkt is in handen van de regio Azië-Pacific als gevolg van de toenemende verstedelijking en de toenemende ontwikkeling van infrastructurele ontwerpen die de marktvraag in deze regio stimuleren. Ook het toenemende aantal energieprojecten in landen als China en India zorgt voor meer marktvraag.

Het op een na grootste marktbelang op de wereldmarkt is in handen van de Noord-Amerikaanse regio vanwege de aanwezigheid van landen als de VS, Canada en Mexico die de marktvraag in deze regio stimuleert.

Het op twee na grootste marktbelang in de universele markt is in handen van de Europese regio vanwege de aanwezigheid van een gevestigde technologisch geavanceerde structuur die meer energieopwekking vereist en dus meer groeikansen in deze regio creëert.
De Latijns-Amerikaanse regio en het Midden-Oosten en Afrika hebben het minste marktgedeelte vanwege de aanwezigheid van lage infrastructuur in beide regio’s.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2297

Marktsegmentatie
De wereldwijde markt voor graaflaadmachines is gesegmenteerd op basis van het volgende;

Op producttype
1.Center Pivot
2.Side Shift

Op motorvermogen
1.Onder 80 PK
2. 80- 100 PK
3. Meer dan 100 PK
Per distributiekanaal
1. Directe handel (OEM)
2. Indirecte transacties

Door diepte te graven
1.Onder 10 voet
2,10- 15 voet
3.Meer dan 15 voet

Per toepassing
1. Bouw
2. Landbouw
3. Kleine sloopwerkzaamheden
4. Mijnbouw
5. Vervoer van bouwmaterialen
6. Gaten graven Graaf
7. Bouwmachines van stroom voorzien
8. Overige (Asfalt breken)


Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor graaflaadmachines zijn CaterpillarInc. (VS), J.C. Bamford Excavators Limited (VK), Komatsu Limited (Japan), AB Volvo (Zweden), Case CE (VS), Hitachi Construction Machinery (Japan), Liebherr Group (Bulle, Zwitserland), CNH Global NV (Nederland), Deere & Company (VS), Mahindra &Mahindra Ltd. (India)

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/backhoe-loader-market-2297

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten te bieden aanonze klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Backhoe Loader,Backhoe Loader Market,Backhoe Loader Market 2021