header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Calciumfluoridemarkt 2022 Aandeel, nieuwste trends, topbedrijven, regionale analyse en vraagprognose tot 2030

Nov 11, 2022 6:00 PM ET

Tijdens de marktvoorspellingsperiode zal de calciumfluoridemarkt wereldwijd een waarde van USD 1,9 miljard bereiken, wat neerkomt op een CAGR van 8% tegen het jaar 2030.

De productie van calciumsulfaat en waterstoffluoride over de hele wereld maakt gebruik van calciumfluoride, een anorganische chemische stof gemaakt van calcium en fluor die de eerste belangrijke bron van fluor is geweest. Het is een stevige witte tint die aanwezig is in het mineraal fluoriet, ook wel vloeispaat genoemd. Het dient enkele toepassingen, waaronder de metallurgie van aluminium, de productie van verschillende lasmiddelen, de vervaardiging van glas en optische redenen. Sommige schoonheidsartikelen zijn er ook mee gemaakt.

De producenten van calciumfluoride, handelaren en distributeurs van de anorganische verbinding, bedrijven die het eindproduct in grote hoeveelheden produceren, investeerders die kunnen investeren in de groeivooruitzichten van de industrie, leveranciers die koolstoffluoridegrondstoffen leveren en genationaliseerde laboratoria die calciumfluoridederivaten produceren, zijn enkele van de beoogde doelgroepen die momenteel op wereldwijde schaal actief zijn.

De uitbreiding van de calciumfluoridemarkt wordt gedreven door een toename van de vraag naar aluminiumproducten in zowel de lucht- en ruimtevaart- als de auto-industrie. De omvang van de calciumfluoridemarkt wordt vergroot door de uitbreiding van de wereldwijde autoproductie en -verkoop, evenals een toename van niet-wegwerpinvesteringen. De verbetering van de levensomstandigheden en de vooruitgang in het interieurontwerp dragen bij aan de uitbreiding van de markt. Groeiende vraag naar aluminiumproducten, besteedbaar inkomen, levensstandaard en infrastructurele ontwikkeling

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1648

Regionale analyse:

Volgens de wereldwijde markttrends voor calciumfluoride heeft de regio Azië-Pacific een aanzienlijk en aanzienlijk marktaandeel. Dit gebied is erg belangrijk omdat het veel uitbreidingsperspectieven biedt die bijdragen aan de groei van de calciumfluoridemarkt. Het gebied Azië-Pacific is verantwoordelijk voor de toename van het gebruik van aluminiumproducten. Bovendien wordt de waarde van de calciumfluoridemarkt verhoogd door de uitbreiding van productie- en bouwactiviteiten, met name in het gebied azië-pacific.

Tijdens de evaluatieperiode heeft het Noord-Amerikaanse gebied een bescheiden marktaandeel, gevolgd door de Europese en Latijns-Amerikaanse regio’s. Een piek in de vraag naar goederen die worden gebruikt in lasverbindingen, remvoeringen en andere producten heeft een onverwachte hausse op de Europese markt veroorzaakt. Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika zien allemaal een snelle expansie. De groei en marktomvang zullen toenemen als er veel meer geld in dit bedrijf wordt geïnvesteerd en aanzienlijk meer items uit de bouw- en auto-industrie worden geproduceerd.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1648

Marktsegmentatie:

Afhankelijk van de toepassing, geografie en eindgebruikersindustrie is de wereldwijde calciumfluoridemarkt zowel lokaal als wereldwijd gesegmenteerd. De calciumfluoridemarkt is onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van toepassingen, waaronder aluminiummetallurgie, waterstoffluoride-eenheden, lasmiddelen, glasproductie, optica en meer. Metaalbewerking is van oudsher ‘s werelds toonaangevende industrie op dit gebied. Er is ontdekt dat de eindgebruikersindustrie is opgesplitst in de auto-industrie, chemische sectoren, productie en bouw van de ijzer- en staalindustrie en het grootste deel van de optische industrie. Dit volgt de groeiende calciumfluoride markttrends. De calciumfluoride-industrie is geografisch verdeeld in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europese eenheden, Azië-Pacific, sommige landen in het Midden-Oosten en Afrika. Bovendien zijn de metallurgische industrieën, keramische bedrijven en sommige vloeispaatbedrijven goed voor meer dan 97% van het marktaandeel.

Technologische ontwikkeling heeft de productie van een reeks goederen vergemakkelijkt. Nieuwe vormen van machines werden ontwikkeld, wat resulteerde in het creëren van verse goederen. De vooruitzichten voor de lucht- en ruimtevaart- en automobielsector zijn aantrekkelijk dankzij moderne technologieën. Voor het succes van het bedrijf zijn onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten aangenomen. Sommige locaties zagen enige ontwikkeling na het gebruik van de technologie.

Belangrijkste leveranciers in de markt:

Reade International Corp (VS), Honeywell International Inc. (VS), Solvay SA (België), Corning Incorporated (VS), Super Conductor Materials, Inc. (de VS), Aldon Corporation (VS), Alufluor AB (Zweden), American Element (VS), Fluorchemie Group (Duitsland) en Mitsui Mining &Smelting Co., Ltd(Japan).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/calcium-fluoride-market-1648

Gerelateerd rapport

Calciumnitraatmarkt: informatie per proces (kalksteen, fosfaatgesteente, ammoniumnitraat), toepassing (waterbehandeling, meststoffen, betonproductie, explosieven en andere) en regio (Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Calciumchloridemarkt: informatie per vorm (vloeibaar, gehydrateerde vaste stof en andere), kwaliteit (voedselkwaliteit, industriële kwaliteit, landbouwkwaliteit en farmaceutische kwaliteit), grondstof (natuurlijke pekel, Solvay-proces (bijproduct) en kalksteen en zoutzuur (HCL)), toepassing (de-icing &stofbestrijding, olie en gas, gezondheidszorg, bouw, landbouw, voedsel en dranken, sterilisatie van dieren en andere) en regio – voorspelling tot 2030

Actieve calciumsilicaatmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per vorm (blokken, poeder en platen), toepassing (brandbeveiliging, isolatie, keramiek, cement, verven en coatings en andere) en regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com