header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Carbon Black-marktomvang te bereiken USD 17.231,4 miljoen in 2027; Samengestelde jaarlijkse groei van de industrie van 4,5%

Nov 11, 2022 6:00 PM ET

Tegen 2027 zal de Carbon Black Market naar verwachting worden gewaardeerd op USD 17.231,4 miljoen, met een CAGR van 4,5%. (2020 – 2027).

Het groeitraject zal naar verwachting worden voortgezet naarmate het gebruik van carbon black stijgt in de kunststof-, verf- en bandenindustrie, wat heeft geleid tot een toename van toepassingen in de lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie.

Banden en andere rubberproducten vormen een aanzienlijke hoeveelheid van het gebruik van carbon black, waar het stress versterkt en absorbeert. Het karkas van een band, binnenvoeringen, loopvlak, zijwand, evenals rubberen componenten, waaronder luchtveren, pakkingen, slangen, ruitenwisserbladen, diafragma en bussen, bevatten allemaal de stof. Als gevolg van de weerstand tegen de hitte die wordt geproduceerd door de riem en het loopvlak, hebben carbon zwarte banden een langer meegaand loopvlak. Daarom kan de enorme uitbreiding van de rubber- en bandensector de komende jaren voordelig zijn voor de productie van carbon black.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4701

Regionale evaluatie:

In het rubberversterkingsproces, elektrische en elektronische, evenals andere industrieën, wordt verwacht dat de behoefte aan koolstofzwart omhoog zal schieten, met het gebied Azië-Pacific voorop. Naast de groeiende economieën van China en India is de vraag naar geleidende koolstofzwart toegenomen als gevolg van de opkomende economieën van die landen. Bovendien profiteert de APAC-markt van meer buitenlandse investeringen en betere regelgevingskaders. Multinationals hebben ook de productie verplaatst naar Vietnam, China en India om te profiteren van goedkopere arbeidskosten en overheidssteun. Bovendien breidt de voertuigsector zich snel uit op dit gebied, wat bijdraagt aan de waarde van de markt.

Als gevolg van de stijgende vraag heeft carbon back, dat wordt gebruikt in inkten en verven, een verbazingwekkende groei doorgemaakt op de Europese markt. Om een dominante marktpositie te behouden, zijn regionale onderzoekers en producenten van innovatieve carbon black-goederen uitgebreid bezig met overname- en fusietactieken.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4701

Marktsegmentatie:

De evaluatie van verschillende zwarte pigmenten omvat ovenzwart, acetyleenzwart en thermisch zwart. Furnace Black is een van de topmarktsectoren vanwege de grote productiecapaciteit.

De functiegebaseerde component omvat versterkingen en pigmenten. Gezien het groeiende gebruik van pigmenten in verschillende soorten verven, toners, harskleuringen, drukinkten, enz., Domineert de pigmentbusiness op wereldwijde schaal.

De carbon black-markt wordt in deze studie onderzocht vanuit het oogpunt van zowel de eindgebruiker als de fabrikant, met betrekking tot niet-band, verven, coatings, banden, kunststoffen, inkten en nog veel meer producten. Het meest voorkomende gebruik van carbon black is bij de vervaardiging van banden vanwege de dubbele functie als vulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast kan het interieur van de voering en de treden ook bekleed worden met koolstofvezel.

Belangrijkste spelers:

Kremenchuk Carbon Black Plant, Phillips Carbon Black Ltd., NIPPON STEEL &SUMIKIN CHEMICAL CO. LTD., Sid Richardson Carbon and Energy Co. Ltd., OCI COMPANY Ltd., Hebei Daguangming Juwuba Carbon Black Co. Ltd., Shijiazhuang Xinxing Chemical Carbon Co. Ltd., Mitsubishi Chemical Corporation, JIN

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-black-market-4701

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten vanAmerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Carbon Black,Carbon Black Market,Carbon Black Market Share