header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biocomposieten zal naar verwachting versnellen met een CAGR van 14,20% om in 2030 USD 60,61 miljard te bereiken

Nov 11, 2022 5:00 PM ET

De markt voor biocomposieten werd geschat op USD 20,97 miljard in 2020, groeit snel. Tegen het einde van de huidige prognoseperiode in 2030 zal de wereldwijde composietenmarkt naar verwachting USD 60,61 miljard waard zijn.

In de huidige prognoseperiode zal de markt voor biocomposieten naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,20%.

De belangrijkste groeimotor voor de wereldwijde biocomposietenmarkt is de sterke toename van de vraag naar duurzame, milieuvriendelijke productiematerialen. Biocomposieten zijn een geliefd alternatief geworden. Daarom zal de markt voor biocomposieten toenemen als gevolg van strengere milieuregels en meer duurzaamheidsbewustzijn.

Biocomposieten zijn biologisch afbreekbaar, laag in gewicht en hebben een hoge treksterkte. Hierdoor ervaren de lucht- en ruimtevaart- en militaire sector en de auto-industrie een toename van de vraag naar biocomposieten. Een ander belangrijk aspect dat uitbreiding bevordert, is de brede beschikbaarheid van grondstoffen. De bouw-, automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en militaire sectoren, die eindgebruikersindustrieën zijn, breiden zich snel uit, waardoor potentiële kansen ontstaan voor de wereldwijde markt voor biocomposieten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4433

Regionale evaluatie
De snelst groeiende regio van de wereldwijde biocomposietenmarkt is Azië-Pacific. De belangrijkste groeibevorderende elementen in deze regio zijn de uitbreiding van de economie en de infrastructuur. Bovendien stijgt de vraag naar biocomposieten als gevolg van de stijgende voertuigverkoop en de groei van de automobielsector in China, India, Japan en Zuid-Korea. Een toenemende geletterdheid in combinatie met een groter publiek bewustzijn van de milieuvoordelen van biocomposieten zal de expansie van de markt versnellen.

De wereldwijde markt voor het op een na grootste marktaandeel van biocomposieten behoort tot de Noord-Amerikaanse regio. De drie industrieën die de meeste vraag genereren, zijn vliegtuigen, bouw en auto’s. In deze regio zijn biocomposieten in hoge orde vanwege de snel groeiende vliegtuigproductie en elektrische voertuigindustrie.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4433

Marktsegmentatie:
per methode: Hars transfer molding methode, extrusie molding methode

Procestypen voor compressiegieten, spuitgieten en andere

Door zijn superieure voordelen heeft de extrusiegiettechniek het grootste marktaandeel. De extrusiemachine is zeer eenvoudig te gebruiken en kan continu draaien voor aanzienlijke outputsnelheden. Het controleert ongeveer 37% van het wereldwijde marktaandeel voor de productie van biocomposieten.

Marktsegmentatie voor biocomposieten wereldwijd wordt gedaan op basis van het soort vezel dat wordt gebruikt: hout, niet-hout, jute, vlas, kenaf, hennep en anderen.

De marktsector met het meeste marktaandeel is houtvezel. De motiverende reden is verbeterde houtvezelkwaliteiten zoals weerstand tegen vocht en meeldauw. Deze vezels worden veel gebruikt in de bouw- en automobielsector, omdat ze duurzamer zijn en minder onderhoud nodig hebben.

Marktsegmentatie voor biocomposieten wereldwijd door eindgebruikers: consumentenproducten, automotive, bouw en andere

De belangrijkste bron van vraag naar de wereldwijde biocomposietenmarkt is de auto-industrie. Vanwege hun superieure kwaliteiten, zoals lichtgewicht en hoge treksterkte, worden biocomposieten steeds populairder bij voertuigfabrikanten.

Belangrijkste spelers:
MCG BioComposites, LLC uit de Verenigde Staten, Anhui Guofeng Wood Plastic Composite Co., Ltd. uit China, A.B.COMPOSITES PVT.LTD. uit India, Green Dot Holding LLC uit de Verenigde Staten, Yixing Hualong New Material Lumber Co., Ltd. uit China, Advanced Environmental Recycling Technologies, Inc. uit de Verenigde Staten, Bcomp Ltd. uit Zwitserland, Nanjing Xuha Sundi New Building Materials Co., Ltd (VS)

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biocomposite-market-4433

Vergelijkbaar rapport

Non-Woven Filter Media Markt
Rheology Modifiers Markt
Smart Materials Markt

OverMarktonderzoek Toekomst:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Biocomposites,Biocomposites Market,Biocomposites Market Size