header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vrachtvaartmarkt groeit met een indrukwekkende 5,17% CAGR tot 2030

Nov 11, 2022 5:00 PM ET


De wereldwijde vrachtvaartmarkt wordt gewaardeerd op USD 13 miljard in 2021 en zal naar verwachting USD 22,15 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 5,17% voor de voorspelde duur 2022-2030.

Een zeecontainer is een schip met een sterkte die geschikt is om verzending, opslag en behandeling te weerstaan. Deze containers categoriseren van grote herbruikbare stalen dozen die worden gebruikt voor intermodale zendingen tot de universele golfkartonnen dozen. De containers zijn een middel om lading en goederen te bundelen in grote eenheidsladingen, vloeiend behandeld, verplaatst en gestapeld, en kunnen strak verpakt worden in een boot of werf, zoals kartonnen dozen en pallets. Ze zijn normaal gesproken gemaakt van aluminium en staal. De grootte en soort gebouwd van elke container voldoen aan de specificaties en regels geformuleerd door de International Organization for Standardization (ISO).

Regionale analyse
De landen die in het vrachtvaartmarktrapport worden behandeld, zijn de VS, Canada en Mexico in Noord-Amerika, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, België, Rusland, Italië, Spanje, Turkije, de rest van Europa in Europa, China, Japan, India, Zuid-Korea, Singapore, Maleisië, Australië, Thailand, Indonesië, de Filippijnen, de rest van Azië-Pacific (APAC) in de regio Azië-Pacific (APAC), Saoedi-Arabië, de VAE, Israël, Egypte, Zuid-Afrika, rest van het Midden-Oosten en Afrika( MEA) als onderdeel van het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Brazilië, Argentinië en de rest van Zuid-Amerika als onderdeel van Zuid-Amerika.
Noord-Amerika domineert de vrachtvaartmarkt vanwege de toenemende klant die ervoor kiest om online te kopen in de regio.

Azië-Pacific (APAC) zal naar verwachting een onthullende groei zien tijdens de castperiode van 2022 tot 2029 vanwege de groeiende industrialisatie, het toenemende aantal ontwikkelingslanden en de acceptatie van online e-commerceportals in de regio.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3165

Marktsegmentatie
De omvang van de vrachtvaartmarkt is in de recente geschiedenis toegenomen als gevolg van de grootse ontwikkelingen van de wereldwijde marktsegmenten die in verschillende vormen presteren om tegemoet te komen aan de stijgende behoeften van de wereldwijde doelgroep. De markt is gesegmenteerd op basis van de volgende factoren

Op basis van vrachttype : –
De wereldwijde vrachtvaartmarkt is gesegmenteerd op basis van het vrachttype en geclassificeerd als containerlading, bulklading, gewone lading en vloeibare lading. Verwacht wordt dat het universele vrachtsegment de hoogste CAGR-groei zal laten zien vanwege de aanwezigheid van marktkenmerken zoals hoge flexibiliteit voor zeecontainers.

Gebaseerd op end-use industrie: –
De wereldwijde vrachtvaartmarkt is gesegmenteerd op basis van de eindgebruiksindustrie en omvat industrieën zoals voedsel, productie, olieverfschilderij en ertsen, onder andere zoals elektriciteit en elektronica. Het subsegment productie van dit segment was goed voor het hoogste belang tijdens de historische castperiode die in 2019 was geëindigd. De markt groeit vanwege de groeiende economie die resulteert in een grote marktuitbreiding.
Belangrijkste spelers
Belangrijke belangrijke spelers op de markt zijn A.P. Moller-Maersk Group, CARU containers, China International Marine Containers, COSCO SHIPPING Development Co. Ltd, CXIC Group, OEG Offshore limited, Singamas Container Holdings Limited, TLS Offshore Containers International, W&K Containers Inc., YMC Container Solutions en anderen

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cargo-shipping-market-3165

Gerelateerd rapport

Markt voor beveiligingsscreening van luchtvracht Onderzoeksrapport: per vrachttype (zware vracht, gevaarlijke goederen, levende dieren, menselijke resten en anderen), systeem (röntgen, explosief detectiesysteem [EDS] en explosieve sporendetectie [ETD]) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Elektrische bakfietsen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (tweewieler, driewieler, vierwieler), batterijtype (lithium-ion, loodgebaseerd, nikkelgebaseerd), eindgebruik (koeriers – pakketdienstverleners, dienstverlening, persoonlijk gebruik / vervoer, grote detailhandelsleverancier, gemeentelijke afvaldiensten, andere) en regio – prognose tot 2030

LuchtCargo Market Research Report: Informatie per type (luchtvracht en luchtpost), service (express en regulier), bestemming (binnenlands en internationaal), eindgebruiker (detailhandel, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische en gezondheidszorg, consumentenelektronica, automotive en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Cargo Shipping,Cargo Shipping Market,Cargo Shipping Market 2021