header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cosmetische chirurgie markttrends, aandeel, marktomvang, groei, vraag, kansen en industrieprognose tot 2030

Nov 14, 2022 11:00 PM ET

De marktomvang van cosmetische chirurgie werd in 2021 USD 45,5 miljard waard en zal naar verwachting usd 61,20 miljard bereiken in 2030 bij een CAGR van 9,1% in de voorspelde periode 2022-2030. De markt voor cosmetische chirurgie ontwikkelt zich snel. Technologische vooruitgang en de ontwikkeling van geavanceerde materialen, waaronder siliconenimplantaten, stuwen de industrie vooruit. Bovendien rijden sociale en culturele elementen, waaronder invloeden van de media-, mode- en entertainmentindustrie, evenals sociale netwerktoepassingen samen met Snapchat en Instagram, wereldwijd op de markt. Aan de andere kant zijn de niet-essentiële aard van cosmetische chirurgie, het sociale taboe voor het verwonden van elementen van het lichaam en de buitensporige kosten in verband met deze operaties enkele van de belangrijkste obstakels voor de marktgroei van cosmetische chirurgie. Economische redenen, waaronder een hoger inkomen per hoofd van de bevolking en lagere kosten voor cosmetische chirurgie, zullen naar verwachting de marktontwikkeling in de komende jaren ondersteunen.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3157

Regionale analyse

Volgens de rapporten, op basis van regio, is de wereldwijde markt van cosmetische chirurgie gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika heeft het belangrijkste marktaandeel. In de daaropvolgende jaren zal de marktomvang van de regio zich naar verwachting gestaag ontwikkelen. De groeiende acceptatie van cosmetische chirurgie en enorme kennis zijn belangrijke redenen achter de expansie van de markt. Bovendien stuwen aanzienlijke ontwikkelingen in gerelateerde technologieën zoals geavanceerde siliconen- en polymeerimplantaten de cosmetische chirurgie-industrie in de regio. De Europese regio heeft het op één na grootste marktaandeel voor cosmetische chirurgie. Enkele van de belangrijke redenen die de groei van de regionale markt voor cosmetische chirurgie stimuleren, bestaan uit een verbeterende economie en een groei van de grote verscheidenheid aan fans. Bovendien hebben de toenemende kennis en vooruitgang in de medische technologie een gunstige invloed op de groei van de cosmetische chirurgie-industrie in de regio.

De cosmetische chirurgie in de Regio Azië-Pacific wordt snel een winstgevende markt voor cosmetische chirurgie. Er is een duidelijke verschuiving in de schoonheidschirurgie naar APAC, waarbij de toeristenindustrie de meest actieve rol speelt. Bovendien zijn betere economische omstandigheden een belangrijk element dat de cosmetische chirurgie-industrie in de regio waard is, omdat het de koopkracht van de consument verhoogt. India en China dragen, naast andere Zuidoost-Aziatische landen zoals Vietnam, Thailand en Maleisië, allemaal substantieel bij aan de regionale marktgroei. Bovendien zijn factoren die de markt beperken de niet-essentiële aard van cosmetische chirurgie, sociale taboes ten aanzien van de schending van lichaamsdelen, de buitensporige kosten van cosmetische operaties ondanks de vermindering, enz.

De markt voor cosmetische chirurgie voor anti-aging behandelingen wordt door de groeiende oudere bevolking en hun wens om aantrekkelijk te blijven geduwd. Pestle &Mortar Cosmetics, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf, introduceerde zijn serum op basis van hyaluronzuur in de Verenigde Staten.

Marktsegmentatie

De markt is gesegmenteerd op basis van operatietypes.

Type operatie

Liposuctie

Ooglid

Neuschirurgie

  • Lichaamscontouren
  • Buikwandcorrectie
  • Borstlift
  • Anderen

Gezichtsreconstructie

Cosmetische implantaten

  • Borstvergroting
  • Bilimplantaten
  • Kin &wang implantaten

Hoofdrolspelers

De belangrijkste spelers op de markt zijn Johnson &Johnson, Valeant Pharmaceuticals International, Cutera Inc., Syneron Medical Ltd., Allergan Inc. en Genesis Biosystems Inc.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-surgery-market-3157

Meer rapport:

Menopauze Behandeling Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Impact van COVID-19-uitbraak op de gezondheidszorgmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Animal Model Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked ResearchRapporten (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Cosmetic Surgery Market,Cosmetic Surgery Market trends,Cosmetic Surgery Market Size,Cosmetic Surgery Market Share,Cosmetic Surgery Market Growth,Cosmetic Surgery Market Demand,Cosmetic Surgery Market Forecast,Cosmetic Surgery Market analysis