header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van contactlenzen zal naar verwachting USD 11,72 miljard bereiken tegen 3,50% van de CAGR in 2030 | Rapport van Market Research Future

Nov 14, 2022 11:00 PM ET

De wereldwijde markt voor contactlenzen zal naar verwachting in 2030 ongeveer USD 11,72 miljard bereiken, bij een CAGR van 3,50% van 2022 tot 2030. Meer kennis van de voordelen van wegwerpcontactlenzen, zoals het vermijden van bijwerkingen van reinigingsoplossingen, waaronder oogverkleuring, is de belangrijkste drijfveer voor de wereldwijde markt voor contactlenzen gedurende de verwachte periode. Bovendien houden de belangrijkste concurrenten in de markt voor slimme contactlenzen zich bezig met het creëren van nieuwe producten en bewustwordingsprogramma’s die naar verwachting de opkomst van dagelijkse disposables zullen ondersteunen. In januari 2021 introduceerde het in de VS gevestigde oogzorgbedrijf Alcon Vision LLC bijvoorbeeld PRECISION1 voor astigmatisme, een dagelijkse wegwerpsiliconenhydrogel (SiHy) -lens voor astigmatische patiënten.

Presbyopie en bijziendheid komen steeds vaker voor bij zowel kinderen als volwassenen. Dit, evenals de lage publieke kennis en scepsis over het verbeteren van het gezichtsvermogen, met name in ontwikkelingslanden, is de schuld van het stijgende aantal personen met een visuele beperking. Bovendien, omdat ze mensen met bijziendheid uitstekend zicht en uitstekend, de hele dag comfort bieden, zijn ultravisie contactlenzen in hogere vraag. voorkeur voor kleurrijke en zachte contactlenzen vanwege het comfort en de behandeling van verschillende oogproblemen. Refractieve foutprevalentie en technologisch verbeterde productlanceringen zullen de marktontwikkeling stimuleren.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6210

Regionale analyse
De regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld vormen het grootste deel van de wereldwijde markt voor contactlenzen. Het grootste deel van de markt was in Noord-Amerika. De regio met de grootste CAGR gedurende de voorspelde periode zal Europa zijn.

Het marktaandeel voor contactlenzen werd aangevoerd door Noord-Amerika. Op dit gebied treft bijziendheid de escalerende patiëntenpopulatie. Om concurrerend te blijven, lanceren grote bedrijven op dit gebied nieuwe goederen.

Het op een na grootste marktaandeel ter wereld voor contactlenzen was in handen van Europa, dat een aanzienlijk patiëntenbestand had met oogaandoeningen zoals presbyopie en bijziendheid. Bovendien neemt het gebied meer geavanceerde items aan en krijgen innovatieve lenzen goedkeuring van de regelgevende instanties.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor contactlenzen is gesegmenteerd in dagelijkse slijtage, langdurige slijtage en traditionele slijtage op basis van gebruik. De categorie alledaagse contactlenzen had een aanzienlijk aandeel.

De wereldwijde markt voor contactlenzen is op basis van ontwerp gesegmenteerd in bolvormige, torische, multifocale, monovision en cosmetische categorieën. Vanwege het groeiende gebruik van contact- en intraoculaire lenzen door patiënten en optometristen om bijziendheid te behandelen, hebben bolvormige contactlenzen het grootste marktaandeel op de wereldmarkt.

De siliconen hydrogel, hydrogel, glasdoorlatende, hybride en polymethylmethacrylaat segmenten van de wereldwijde contactlenzenmarkt zijn gescheiden op basis van het materiaal (PMMA). De markt voor contactlenzen werd gedomineerd door siliconen hydrogel lenzen.

De ondoorzichtige contactlens verbeterde contactlens en getinte contactlenscategorieën vormen de wereldwijde markt voor contactlenzen per type.

Belangrijkste spelers:

Johnson &Johnson Services Inc., Novartis AG, CooperVision, Inc. (The Cooper Companies Inc.), Bausch Health, Neovision Co., Ltd., Seed Co., Ltd., Hoya Corporation, Menicon Co., Ltd., Oculus Private Limited, Camax Optical Corp. en St. Shine Optical Co., Ltd. zijn enkele van de bedrijven die deel uitmaken van dit partnerschap.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/contact-lenses-market-6210

Meer rapport:

AI in de markt voor geneesmiddelenontdekking Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Zwangerschapskussen Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

CRM-markt voor de gezondheidszorg Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private)Beperkt),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Contact Lenses Market,Contact Lenses Market trends,Contact Lenses Market Size,Contact Lenses Market Share,Contact Lenses Market Demand,Contact Lenses Market Growth,Contact Lenses Market Forecast,Contact Lenses Market analysis