header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Multiple Sclerose behandeling markt wereldwijde groei, vraag, topspelers, grootte van de industrie, aandeel, aankomende trends, analyse en door voorspelling 2030

Nov 15, 2022 12:23 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde multiple sclerose behandelingsmarkt wordt geschat op USD 23,68 miljard in 2021. De markt zal naar verwachting groeien van USD 25,43 miljard in 2022 tot USD 28,09 miljard in 2030, met een CAGR van 2,80% tijdens de prognoseperiode.

Multiple sclerose (MS) is een chronische inflammatoire immuungemedieerde ziekte die zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen aantast, waardoor demyelinisatie, axonale transsectie en neurodegeneratie ontstaan. Injecteerbare, orale en geïnfundeerde medicijnen, spierverslappers, antidepressiva en fysiotherapie zijn enkele van de meest gebruikte therapieën. Interferon-bèta en glatirameeracetaat zijn injecteerbare therapieën die onder de huid of in de spier worden gegeven; orale medicijnen omvatten teriflunomide, dimethylfumaraat en cladribine; en intraveneuze infusiebehandelingen omvatten ocrelizumab, alemtuzumab en natalizumab.

Ontvang GRATIS voorbeeldexemplaar van Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/940

Marktsegmentatie

Op basis van type wordt de markt ingedeeld in immuunonderdrukkers en immuunmodulatoren. Het segment immuunonderdrukkers leverde de grootste bijdrage aan de markt, vanwege hun gunstige effecten voor patiënten die lijden aan relapsing- remitting multiple sclerose (RRMS) door het immuunsysteem te verzwakken, waardoor de auto-immuunaanval in het lichaam van de patiënt wordt onderdrukt en terugvallen worden voorkomen. In het verlengde daarvan wordt verwacht dat de toename van productgoedkeuringen voor de behandeling van MS-therapieën de marktgroei universeel zal stimuleren. Momenteel omvatten de immuunonderdrukkers die alleen zijn goedgekeurd voor gebruik bij recidiverende vormen van MS alemtuzumab, dimethylfumaraat, fingolimod, glatirameeracetaat, interferon bètapreparaten, natalizumab, ocrelizumab en teriflunomide.

Op basis van de toedieningsweg

Afhankelijk van de toedieningsweg wordt de markt opgesplitst in oraal, injecteerbaar en intraveneus. De orale toedieningsweg bevordert de tevredenheid van de patiënt en verhoogt de therapeutische therapietrouw. Aanzienlijke therapeutische vooruitgang in de nieuwe oraal toegediende geneesmiddelen die zijn goedgekeurd voor de MS-behandeling vertegenwoordigen een lift naar de groei van de markt. Drie orale geneesmiddelen zijn goedgekeurd door regelgevende instanties voor de behandeling van MS, waaronder fingolimod, teriflunomide en dimethylfumaraat. De werkingsmechanismen, werkzaamheid en veiligheid van deze geneesmiddelen die bewonderende resultaten hebben opgeleverd in fase III-onderzoeken, wat een belangrijke factor is die bijdraagt aan de groei van de wereldmarkt.

Regionale analyse

De marktomvang in Noord-Amerika lag in 2021 op USD 11,36 miljard. Primaire factoren die verantwoordelijk zijn voor het dominante aandeel van de regio in de markt voor multiple sclerosegeneesmiddelen zijn toenemende R&D-investeringen, nieuwe productlanceringen en een stijgende vraag naar immunosuppressieve en moleculaire antilichaamgeneesmiddelen.

Europa wordt geschat als de op een na meest prominente regio in termen van inkomsten in 2021, vanwege de actieve overheidsaanbevelingen en gunstige gezondheidsvergoedingsprogramma’s. ook wordt verwacht dat de toenemende prevalentie van de aandoening in de hele regio de vraag naar multiple sclerose-geneesmiddelen verder zal doen stijgen, waardoor de marktgroei toeneemt.

De markt in Azië-Pacific zal waarschijnlijk de hoogste CAGR registreren tijdens de castperiode. Deze aanzienlijke groei is toe te schrijven aan verbeterde distributienetwerken van farmaceutische bedrijven in opkomende economieën. ook de groeiende overheidsmaatregelen in tal van landen om de kosten van de behandeling van MS te verlagen, is een andere belangrijke factor die de vraag naar MS-geneesmiddelen in de hele regio stimuleert.

De markt zal zich naar verwachting ontwikkelen in het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika als gevolg van de stijgende prevalentie van neurologische aandoeningen en de verbetering van de uitgaven voor gezondheidszorg

Belangrijkste spelers

Pfizer, Merck en Co, Teva Pharmaceutical, Sanofi, Bayer, Biogen, Roche, Novartis, CinnaGen, Mylan, Bristol- Myers Squibb, Janssen Pharmaceuticals, Acorda Therapeutics

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/multiple-sclerosis-treatment-market-940

Meer gerelateerd rapport

Markt voor continue positieve luchtwegdrukapparaten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor bloedstollingtestsOnderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor ziekenhuismeubilair Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Multiple Sclerosis Treatment Market,Multiple Sclerosis Treatment Market trends,Multiple Sclerosis Treatment Market Size,Multiple Sclerosis Treatment Market Share,Multiple Sclerosis Treatment Market Growth,Multiple Sclerosis Treatment Market Demand,Multiple Sclerosis Treatment Market Forecast,Multiple Sclerosis Treatment Market Analysis