header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Activated Carbon Market Overview 2022 door topspelers, vraag, industriedynamiek en voorspelling tot 2030

Nov 16, 2022 3:00 PM ET

De markt  voor actieve kool zal naar verwachting USD 9.593,97 miljoen bereiken tegen 8,59% van de CAGR tijdens de voorspelde tijdlijn die tot 2030 is.

Actieve kool is het karbonkelmateriaal dat wordt geleverd met een sterk ontwikkelde poreuze structuur en ook is er een groot intern oppervlak. Het is gemaakt van bijna 90% koolstof samen met enkele andere elementen die afhankelijk zijn van het gebruik van de grondstoffen op de juiste verwerkingswijze. De poreuze structuur van de producten laat het verschillende materialen uit vloeistof en gassen absorberen en is daarom van toepassing om de giftige glazen en elementen uit het industriële afval effluenten, aardgas en rookkanaal te verwijderen om er maar een paar te noemen. De zuivering van het gas, goudzuivering, extractie van de metaal- en luchtfiltratie-eenheden en cafeïnevrije verkoop zijn enkele belangrijke toepassingen die door het product werden bediend.

De actieve kool wordt vaker gebruikt voor het absorberen van de natuurlijke organische verbindingen, geur- en smaakstoffen en ook de synthetische organische chemicaliën uit het drinkwater. Dat is de reden waarom met de toename van vervuiling en bevolking de vraag naar veilig draagbaar rijdend water toeneemt, wat wordt geprojecteerd op de vraag naar actieve kool gedurende de voorspelde tijdlijn. De materialen met de op koolstof gebaseerde winnen behoorlijk aan populariteit in verschillende op energie gebaseerde toepassingen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verwerkt, in overvloed beschikbaar zijn en thermische en chemische stabiliteit hebben om er maar een paar te noemen. De actieve kool lijkt een vrij prominent koolstofmateriaal te zijn voor een dergelijke toepassing vanwege het enorme oppervlak en het hoge porievolume en ook de relatief lage prijs. In de komende jaren wordt naar schatting actieve kool gebruikt in de productie van supercondensatoren en ook voor waterstofopslag.

Download voorbeeldexemplaar met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1744

De impact van COVID 19 had een behoorlijk negatieve impact op het actieve koolproduct vanwege de verstoring van de toeleveringsketen over de hele wereld. Het aanbodscenario heeft ook te maken met veel problemen vanwege de reisbeperkingen en ook de lockdown van de steden. Maar ook de sourcingteams werken nu nauw samen met de leveranciers, zodat ze de grondstoffenvoorziening proactief kunnen beheren. Maar ook zal de pandemie waarschijnlijk een kortetermijnimpact hebben op de hele markt. De impact van de langetermijnmarkt daarentegen zal waarschijnlijk vrij gematigd zijn en ook de activiteiten op een dergelijke markt kunnen rond het tweede kwartaal van 2022 weer opveren naar de normale markt.

Marktsegmentatie:

Volgens het type

  • Korrelige actieve kool
  • Anderen
  • Geëxtrudeerde actieve kool
  • Poeder Actieve Kool

Volgens de applicatie

  • Katalysator
  • Automotive
  • Anderen
  • Farmaceutische producten
  • Metaalextractie
  • Luchtzuivering
  • Eten & Drinken
  • Waterzuivering
  • Industriële chemicaliën

Regionale classificatie:

Volgens de regionale analyse die is gemaakt, is gebleken dat de markt van de wereldwijde actieve kool is gecategoriseerd in Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Momenteel domineert de Aziatisch-Pacifische markt de markt tijdens de beoordelingstijdlijn.

Industrie Nieuws:

Cabot Norit Americas, Inc september 2021 is een overeenkomst aangegaan met ADA Carbon Solution, LLC over de levering van actieve kool.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/activated-carbon-market-1744

Vergelijkbaar rapport

Thermoplastische polyolefinen markt Onderzoeksrapport – Informatie per toepassing (automotive, medisch, huishoudelijke apparaten, bouw, industrie en andere) en regio – prognose tot 2030

Marktonderzoeksrapport voor zelfherstellende materialen : per producttype (beton, coatings, polymeren, keramiek), technologie (omkeerbare polymeren, vormgeheugenmaterialen) toepassingen (energieopwekking, medisch, andere) – Global Forecast tot 2030

Organisch peroxide Marktonderzoek rapport informatie: per type (ketonperoxide, diacetylperoxide, percarbonaten, peroxy ketals, en anderen), toepassing (papier & textiel, detergenten, kunststoffen & rubber, coatings &lijmen, persoonlijke verzorging en andere) regio – Prognose tot 2030

Additive Masterbatch Markt Onderzoek: Informatie per type (antimicrobieel, vlamvertragend, antioxidant), dragerhars (polyethyleen, polypropyleen, polystyreen) eindgebruik (verpakking, consumentengoederen, bouw en constructie) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Activated Carbon,Activated Carbon Market,Activated Carbon Market Size