header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autonome multifunctionele landbouwrobotmarktgrootte zal naar verwachting USD 1.278,5 miljoen groeien bij een CAGR 16,7% in 2030

Nov 16, 2022 6:15 PM ET

Autonome multifunctionele landbouwrobot markt regionale analyse

In het Midden-Oosten en Afrika maken slimme landbouwtechnologieën gebruik van de autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt waarvan is bewezen dat ze de productiekosten verlagen en de opbrengsten verbeteren door de intelligente regulering van vochtigheid, irrigatie, vorst, kasmicroklimaat, pesticiden en kunstmesttoepassingen. Bovendien zal de ontwikkeling van AI en geavanceerde robotica door de belangrijkste spelers die in de regio actief zijn, nieuwe horizonten openen in de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobotica.

In de Europese landbouw kunnen autonome robots dode of onnodige bladeren snoeien en pesticiden spuiten. De robots worden aangestuurd via een app op een mobiel apparaat, die de verzamelde gegevens voor de boeren analyseert. Gegevens kunnen de boer laten weten of hij of zij meer of minder moet irrigeren. Ze kunnen zien welke delen van de boomgaard meer of minder fruit opleveren, waardoor de boer weet welke gebieden moeten worden aangepakt. Boeren zijn erg hongerig naar deze gegevens. De analyses zijn van onschatbare waarde voor dit bedrijf. Er zal dus een toename zijn in de inkoop van multifunctionele robotica, omdat boeren meer gericht zijn op het verhogen van de productiviteit van hun boerderijen door zowel de zaaitijd als de oogsttijd te minimaliseren.

In Noord-Amerika kan het aandeel worden toegeschreven aan de hoge koopkracht en technologische vooruitgang in de regio. Autonome robots in de landbouw bevinden zich nog in de beginfase van ontwikkeling. De grotere vraag naar voedsel en de behoefte aan automatisering in de landbouwsector stimuleren onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om autonome robottechnologieën en -producten voor de landbouw te ontwikkelen. In de wereldwijde markt voor autonome robots in de landbouw zijn toenemende investeringen in slimme landbouw een grote kans.

Download volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11029

De bevolking van Azië-Pacific neemt toe en de landbouwsector wordt geconfronteerd met een groeiende behoefte aan automatisering en robotisering om aan de groeiende vraag te voldoen en tekorten aan arbeidskrachten te compenseren. Om deze problemen op te lossen, werken onderzoekers aan de ontwikkeling van efficiënte, goedkope en gebruiksvriendelijke oplossingen voor mechanisatie en automatisering in de landbouw.

In Zuid-Amerika zijn de stijgende investeringen door de belangrijkste spelers in deze regio elk jaar gegroeid. Robots plukken appels, verzamelen aardbeien, oogsten sla en verwijderen onkruid. Drones verzamelen luchtfoto’s die boeren helpen om de gezondheid van gewassen snel te beoordelen. En robotkassen ontkiemen duizenden kilometers verwijderd van traditionele landbouwgrondregio’s. Er is een toename van de vraag naar geautomatiseerde robotica voor zaaien en planten in deze regio, omdat ze zeer nauwkeurig werken. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het verbouwen van sla en ook in wijngaarden.

Diepgaand onderzoeksrapport (110 pagina’s) over autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-multifunctional-agriculture-robot-market-11029

Belangrijkste spelers

Enkele van de prominente spelers die actief zijn in de wereldwijde autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt AgEagle Aerial Systems, Yanmar Holdings CO., LTD., Harvest Automation, CNH Industrial NV, Ecorobotix SA, Deepfield Robotics, Naïo Technologies, Ducksize, FarmDroid ApS, Nexus Robotics, PeK Automotive, AGROINTELLI, Advantech Farms Technologies Inc., Fendt Corporation, Agrobot, Korechi Innovations Inc., AgXeed, FFRobotics, MetoMotion.

Autonome multifunctionele landbouwrobot Markt Covid Impact Analyse

De pandemie heeft de fabrikant van het apparaat zwaar getroffen tijdens covid-19. Vooral de vraag naar de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots in de landbouw is veel minder groot, vooral door de sluiting van de maakindustrie. Evenzo had de lagere productiecapaciteit in industrieën als gevolg van minder mankracht een drastische invloed op de inkomsten in de apparaatproductie-industrie, de omzet van het bedrijf kelderde in vergelijking met vroeger en grote industrieën over de hele wereld overleefden mager, wat de vraag naar een autonoom multifunctioneel landbouwrobotmarktsysteem voor de landbouw drastisch heeft verminderd en de fabrikanten ervoeren een zeer lage vraag.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11029

Autonome multifunctionele landbouwrobot marktsegmentatie

De wereldwijde Autonomede markt voor multifunctionele landbouwrobots is gesegmenteerd op basis van component en regio.

De wereldwijde autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt , gebaseerd op componenttype, is gesegmenteerd in hardware, software en diensten.

Gerelateerde rapporten

Quantum Sensoren Markt Per product, verticals – Prognose tot 2027

Image Intensifier Tube Market: per generatie, per fosfortype, per eindgebruiker en regio – prognose tot 2027

Draagbare Spectrometer Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type, toepassing, regio – prognose tot 2027

Barcode Label Printer Markt Onderzoeksrapport: Per producttype, technologie, resolutie, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Autonomous Multifunctional Agriculture Robot Market,Autonomous Multifunctional Agriculture Robot Market Size,Autonomous Multifunctional Agriculture Robot Market Share,Autonomous Multifunctional Agriculture Robot Market Analysis,Autonomous Multifunctional Agriculture Robot Industry