header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de Photo Booth / Kiosk-markt wordt geschat op een CAGR van meer dan 9,7% om usd 7.472,4 miljoen te bereiken in 2030 | Olea Kiosken, HiTi Digital, PhotoBooth Vending

Nov 16, 2022 6:25 PM ET

Europa werd de snelst groeiende markt voor photo booth/kiosk tijdens de beoordelingsperiode

In Noord-Amerika Worden deze stands op grote schaal gebruikt in evenementen met beperkte ruimte, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes en bedrijfsevenementen. Hiermee kunnen gebruikers een achtergrond selecteren die overeenkomt met hun bruiloft of evenementthema. De mogelijkheid om veel mensen op een foto te zetten, heeft geresulteerd in hun toegenomen acceptatie in feesten en brandingevenementen. Fotohokjesverhuurdiensten zijn populair geworden in de Verenigde Staten en Canada voor bruiloftsrecepties, bar, feesten en andere privé- en openbare evenementen. Fotohokjesverhuurdiensten hebben een aanzienlijke vraag gekregen in de steden zoals Salt Lake City, Vancouver, Philadelphia, Portland en San Francisco. Aanzienlijke investeringen in narrowcasting door lokale spelers worden verwacht om innovatieve kiosken te creëren met verschillende opties en functies op basis van de heersende markttrends. Ook wordt verwacht dat de focus van de fabrikanten op ontwikkelingsactiviteiten om bekwame producten te leveren om de bruikbaarheid van de klant en de verbeterde gebruikersinterface te vergroten, de groei van de Photo Booth / Kiosk-markt in de regio zal stimuleren.

In Europa komt dit door de hogere adoptie in landen als het VK en Frankrijk. Toenemende acceptatie van GIF-fotohokjes in huwelijksceremonies en een andere gelegenheid stuwen de marktgroei aanzienlijk. Volgens de statistieken van Photo- me international Plc, een van de belangrijke spelers op de markt voor fotohokjes, staat dat de Europese markt voor fotohokjes is toegenomen in gebieden zoals Frankrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Azië-Pacific heeft de aanzienlijke marktgroei van de markt voor fotohokjes / kiosken. De regio Azië-Pacific zal waarschijnlijk aanzienlijke marktvooruitzichten bieden en zich ontwikkelen met de aanzienlijke CAGR gedurende de prognoseperiode. De toenemende vraag naar fotohokjes /kiosken in landen als Japan en andere delen van Azië zal naar verwachting de markt positief beïnvloeden. fotohokje / kiosk zijn ook bekend als Purikura in Japan, die het mogelijk maakt om een reeks foto’s te maken en het te krabbelen volgens de voorkeuren van de klant. Een groot aantal luchthavens in landen als Japan, India, China en Zuid-Korea implementeert zelfbedieningskiosksystemen om het ticketing- en instapproces te versnellen. Ook zullen de ontwikkeling en inrichting van moderne infrastructuur waarschijnlijk de groei van de markt voor fotohokjes / kiosken in deze regio stimuleren. Toenemend bewustzijn en de voordelen van het adopteren van kiosken in de gezondheidszorg, horeca en entertainmentactiviteiten. De groeiende productie van kiosken voor openbare informatie in verschillende industriële sectoren in landen zoals China, Japan en Zuid-Korea, een belangrijke inkomstengenererende economie, zal naar verwachting de regionale marktgroei stimuleren.

Download PDF-voorbeeld van Photo Booth / Kiosk Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11030

Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, het Midden-Oosten en Afrika vormen de regio Midden-Oosten en Afrika. Dit komt door de verschuiving in de vraag naar fotohokje / kiosk van Noord-Amerika en Europa naar de Regio Azië-Pacific. Het toenemende gebruik van fotohokjes / kiosken op feesten en evenementen en andere manieren zal naar verwachting de groei van de markt in het Midden-Oosten en Afrika in de nabije toekomst stimuleren. De regio Zuid-Amerika is gesegmenteerd in opkomende landen zoals Brazilië, Argentinië, Colombia en de rest van Zuid-Amerika. Onlangs zijn fotohokjes / kiosken een aantrekkelijke factor geworden voor tal van evenementen. Toenemend gebruik van fotohokjes / kiosken van bruiloften en beurzen tot zakelijke bijeenkomsten, fotohokjeskiosken stimuleren de groei gedurende de prognoseperiode.

Photo Booth / Kiosk Markt Belangrijkste Spelers

Enkele van de prominente spelers die actief zijn in de wereldwijde Photo Booth / Kiosk-markt zijn onder meer-

 • Eastman Kodak Company (Kodak) (Verenigde Staten)
 • Olea Kiosks Inc.(VS)
 • Dai Nippon Printing Co, Ltd (Japan)
 • Fujifilm Holdings Corporation (Japan)
 • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
 • HiTi Digital, Inc (Taiwan)
 • Photo-Me International plc (Verenigd Koninkrijk)
 • Toshiba Corporation (Japan)
 • Photobooth Supply Co (VS)
 • Dakis Decision Systems Inc (Canada)
 • Global Display Solutions SpA (Italië)
 • PhotoBooth Vending (Verenigd Koninkrijk)
 • TapSnap (Canada)
 • ATA Photo Booths (VS)
 • KIOSK Information Systems (VS)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/photo-booth-kiosk-market-11030 ophalen

Photo Booth / Kiosk Markt Covid Impact Analyse

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact gehad op Azië-Pacific en Europalanden, met name China. Vanwege het ondersteunende overheidsbeleid voor innovatie, substantiële industriële basis en hoge inkoopmacht, vooral in geïndustrialiseerde landen zoals China en Duitsland, is China een van de belangrijkste regio’s voor de adoptie en ontwikkeling van nieuwe digitale technologieën. Daarom is alles wat een industrie ervan weerhoudt om te groeien slecht voor de economie van de regio. De snel stijgende COVID-19 bevestigde gevallen en gerapporteerde sterfgevallen van het land maken het moeilijk om halfgeleiderapparaten te produceren en te verkopen. Toekomstige commerciële activiteiten en de financiële resultaten van verschillende marktdeelnemers in de regio zouden lijden onder de uitbraak. De COVID-19-epidemie had de wereldeconomie aanzienlijk geschaad omdat de huidige situatie en tal van sectoren van invloed zijn geweest op tal van industrieën en een stopzetting van de activiteiten hebben gezien. Door de lockdownbeperkingen was de transportsector volledig tot stilstand gekomen, waardoor de vraag naar halfgeleiderapparatuur wereldwijd aanzienlijk was afgenomen.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11030

 Photo Booth/Kiosk Marktsegmentatie

De wereldwijde Photo Booth/Kiosk markt is gesegmenteerd op basis van producttype, component, toepassing en regio.

De wereldwijde Photo Booth/Kiosk-markt, gebaseerd op producttype, is gesegmenteerd in photobooth en phot kiosk.

De wereldwijde Photo Booth/Kiosk-markt, gebaseerd op componenten, is gesegmenteerd in hardware, software en services.

De wereldwijde Photo Booth / Kiosk-markt, gebaseerd op toepassing, is gesegmenteerd in farmaceutische winkels, supermarkten en gemakswinkels, elektronicawinkels en anderen.

Gerelateerde rapporten:

GaN Semiconductor Devices Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Power Semiconductor Market, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Photo Booth Kiosk Market,Photo Booth Kiosk Market Size,Photo Booth Kiosk Market Share,Photo Booth Kiosk Market Analysis,Photo Booth Kiosk Market Trends,Photo Booth Kiosk Industry,Photo Booth Kiosk Market Growth