header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële robotica zal naar verwachting in 2030 met USD 40.379,4 miljoen groeien | Rapport over het aandeel van de industrie

Nov 16, 2022 5:00 PM ET

Industrial Robotics Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor industriële robotica zal naar verwachting groeien met een CAGR van 13,5% tijdens de prognoseperiode.

Concurrentie analyse

In deze studie heeft MRFR grote spelers geanalyseerd zoals ABB, Mitsubishi Electric Corporation, Seiko Epson, DENSO CORPORATION, FANUC CORPORATION, OMRON CORPORATION, Kawasaki Heavy Industries, Ltd, Nachi-Fujikoshi Corp KUKA AG, Yaskawa Electric Corporation, Universal Robots A/S, COMAU, CMA ROBOTICS, ST ROBOTICS en Yamaha Motor Co., Ltd die een aanzienlijk aandeel hebben bijgedragen aan de groei van de wereldwijde industriële roboticamarkt.

Regionale analyse

De geografische analyse van de industriële robotica-industrie is uitgevoerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1933

Noord-Amerika is een van de eerste gebruikers van industriële robotica vanwege de snelle adoptie van slimme fabrieken en industriële automatisering. De regio is ook een van de toonaangevende autoproductiemarkten na Europa en Azië. Een van de belangrijkste factoren voor de groei van de industriële roboticamarkt in Noord-Amerika kan ook worden toegeschreven aan de ontwikkelingen in de medische en gezondheidszorgindustrie. De VS is het leidende land in termen van de adoptiegraad van robots, gevolgd door Canada en Mexico. Aan de andere kant zal Mexico naar verwachting een aanzienlijk groeipercentage laten zien als gevolg van de inzet van slimme fabrieken en de zich snel ontwikkelende autosector.

De Europese roboticamarkt groeit door de toenemende acceptatie in de industriële en huishoudelijke ruimte en de uitgebreide acceptatie van geavanceerde roboticatechnologie. De belangrijkste Europese landen met het hoogste aantal industriële robots zijn Duitsland, Zweden, Denemarken en Italië. De markt zal naar verwachting autonome apparaten en machine learning-mogelijkheden aansturen. Bovendien drijft de verschuiving in energie-efficiëntiegedreven technologie de industriële roboticamarkt aan. Verder vormt de aanwezigheid van belangrijke spelers zoals Kuka AG, Bosch GmBH en anderen kansen voor de groei van de industriële robotmarkt.

Azië-Pacific is een opkomende en toonaangevende markt voor roboticatechnologie. De belangrijkste landen met het hoogste aantal industriële robots zijn Zuid-Korea, Singapore, Japan, China, Thailand, Maleisië en India. Bovendien stuwen de ontwikkelingen in camera- en sensortechnologieën de vraag naar robots in Azië-Pacific. Er is een grote vraag naar industriële robots in meerdere industrieën, zoals de auto-industrie, metalen en mijnbouw, voedsel en drank en gezondheidszorg. De belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de regionale markt zijn onder meer meer overheidssteun in China, Japan, Zuid-Korea en India.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-robotics-market-1933

Het Midden-Oosten en Afrika omvat Saoedi-Arabië, de VAE, Koeweit, Qatar, Bahrein, Egypte, Zuid-Afrika en de rest van het Midden-Oosten en Afrika. Het Midden-Oosten en Afrika is een opkomende markt voor industriële robotica. De regio heeft een hoge groei geregistreerd in de chemische, gezondheidszorg- en voedingsmiddelen- en drankenindustrie met implicaties voor augmented reality. Bovendien heeft de toenemende acceptatie van geavanceerde technologie en oplossingen de fabrikanten aangemoedigd om de apparaten efficiënt te produceren, waardoor de groei van de industriële robotica-industrie wordt gestimuleerd.

Zuid-Amerika heeft de traagste robotacceptatie in vergelijking met andere regio’s. Het toegenomen gebruik van industriële robots als onderdeel van industriële automatisering is echter verplicht geworden door overheden in verschillende Zuid-Amerikaanse landen, wat de groei van de industriële roboticamarkt stimuleert. Phoenix Control Systems Ltd is actief van plan om kleine robotproductiecellen op de Zuid-Amerikaanse markt te introduceren.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1933

Industriële robotica marktsegmentanalyse

De wereldwijde markt is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en  eindgebruiker.

Op basis van het type is de wereldwijde industriële roboticamarkt opgesplitst in gearticuleerde, cartesiaanse, parallelle, SCARA- en collaboratieve, cilindrische, andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde industriële roboticamarkt gesegmenteerd in material handling, lassen, assembleren, palletiseren, verpakken, schilderen, anderen.

Gebaseerd opeindgebruiker, de wereldwijde industriële robotica markt is gesegmenteerd automotive, consumentenelektronica, lucht- en ruimtevaart &defensie, kunststoffen, rubber en chemicaliën, voedsel &dranken, gezondheidszorg &farmaceutica, metalen en mijnbouw, anderen.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Harde schijf markt Onderzoeksrapport: Informatie per type, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Soft Robotics Markt Onderzoeksrapport: Per type, per toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Industrial Robotics Market,Industrial Robotics Market Size,Industrial Robotics Market Share,Industrial Robotics Market Analysis,Industrial Robotics Industry