header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Signage Market zal naar verwachting USD 21.367,1 miljoen bereiken met een CAGR van 7,2% in 2030 | Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 16, 2022 6:10 PM ET

De toenemende acceptatie van snel internet, digitale technologieën, sociale mediaplatforms en sterke distributie van meertalige inhoud in de regio Noord-Amerika stuwt de regio naar de snelst groeiende markt tijdens de onderzoeksperiode (2022-2030): MRFR

Digital Signage Marktoverzicht

De wereldwijde Digital Signage-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,2% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Regionale analyse

De geografische analyse van de narrowcasting markt is uitgevoerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De narrowcastingmarkt in Noord-Amerika breidt zich uit met de toenemende investeringen van belangrijke marktspelers zoals Sony, Panasonic, Intel en Samsung. De regio is een wereldwijde hub voor media- en entertainmentaanbod voor de film- en televisie-, muziek-, sociale media-, sport-, kunst-, theater- en publicatiesegmenten. Bovendien genereert de narrowcasting-industrie in de regio inkomsten uit sterke nieuwsuitzendingsdiensten die worden aangeboden door verschillende ondernemingen die actief zijn in de VS, Canada en Mexico. De regionale markt zal waarschijnlijk worden aangedreven door de toenemende acceptatie van snel internet, digitale technologieën, sociale mediaplatforms en een sterke distributie van meertalige inhoud.

Download volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1102

De toenemende penetratie van het internet in de Europese landen is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de regionale markt. De West-Europese regio, die landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Frankrijk omvat, is goed voor een sterk aandeel in de mediaadvertentiemarkt. Door consumenten een verscheidenheid aan kwaliteitsinhoud te leveren, draagt de mediasector sterk bij aan de Europese economie en heeft hij een enorm groeipotentieel in de komende jaren. De groeiende toegang tot internet in landen als Rusland, Denemarken, Italië en Zweden drijft de narrowcasting interactieve kiosk en billboards platforms in deze regio aan. De detailhandel in de hele regio genereert ook miljarden dollars aan inkomsten en promoot hun producten via interactieve narrowcasting.

Voor analysedoeleinden is Azië-Pacific verdeeld in China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific. China zal naar verwachting het land zijn dat de hoogste inkomsten genereert vanwege zware investeringen door de Chinese overheid. De belangrijkste factor die de groei van de narrowcastingmarkt in deze regio stimuleert, is de aanwezigheid van grote mediaproviders en de grote bevolking in landen zoals India en China, die media-inhoud van hoge kwaliteit eisen.

De rest van de wereld is gesegmenteerd in twee grote regio’s, waaronder het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. De toenemende vraag naar narrowcasting vanuit de retailsector en de toenemende investeringen van de toonaangevende spelers stimuleren de groei van de regionale markt. Het gebruik van OLED, gebarenherkenning en interactieve displays zijn de belangrijkste technologieën die de marktgroei stimuleren.

Diepgaand onderzoeksrapport (110 pagina’s) over digital signage markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-signage-market-1102

Segmentanalyse

De wereldwijde narrowcasting markt is gesegmenteerd op basis van producttype, componenttype, technologie,  toepassing en verticaal.

Op basis van het producttype is de wereldwijde narrowcastingmarkt gesegmenteerd in kiosken, billboards, uithangborden, menuborden)

Op basis van Component Type is de wereldwijde digital signage markt gesegmenteerd in hardware, software, diensten)

Op basis van technologie is de wereldwijde digital signage-markt gesegmenteerd in LCD, LED, OLED, Front Projection)

Op basis van de toepassing is de wereldwijde narrowcastingmarkt gesegmenteerd in buiten, binnen

Op basis van verticaal is de wereldwijde narrowcasting-industrie gesegmenteerd in entertainment, transportretail, gezondheidszorg, bankieren, onderwijs en overheid).

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1102

Concurrentie analyse

In deze studie heeft MRFR grote spelers geanalyseerd zoals Cisco Systems Inc, Sharp Corporation, Panasonic Corporation, 3M Company, Sony Corporation, Intel Corporation, HP Inc, Samsung Electronics Co., Ltd, NEC Corporation, Toshiba Corporation en LG Electronics die een aanzienlijk aandeel hebben bijgedragen aan de groei van de wereldwijde digital signage-markt.

AanverwantRapporten:
Huishoudelijke Robot Markt Onderzoeksrapport: Per component, per type en per toepassing – Prognose tot 2030
Silicon Wafer Reclaim Markt Onderzoeksrapport: Per waferdiameter, per toepassing, per regio – Prognose tot 2030

3D-printmarkt Informatie, per materiaal, per technologie, per operationeel model, per toepassing – prognose 2030
Passieve optische LAN-markt, per component, per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Digital Signage Market,Digital Signage Market Size,Digital Signage Market Share,Digital Signage Market Analysis,Digital Signage Market Trends,Digital Signage Industry