header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) Markt Wereldwijde trends en groei versnelt met een 13,6% tegen 2025 | MRFR Laatste Brief 2022

Nov 17, 2022 2:00 PM ET

Geavanceerde rijhulp en diverse technologische ontwikkelingen

Advanced Driver Assistance Systems Market / ADAS Market Research Report 2022 Door technologie (Adaptive Cruise Control, Intelligent Park Assist, Voetgangersbescherming, Slaperigheidsmonitor, Dodehoekdetectie, Head-Up Display en anderen), Voertuigtype (personenauto en bedrijfsvoertuig), sensortype (radarsensor, camerasensor, Lidar-sensor en ultrasone sensor) – Voorspelling tot 2030.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) Marktvooruitzichten

Volgens een studierapport zou de markt voor geavanceerde rijhulpsystemen tussen 2017 en 2025 in een gezond tempo groeien. Tegen 2025 zal de markt naar verwachting een hoger waarderingsniveau overtreffen en tegelijkertijd groeien met een CAGR van 13,6%. Samen met de toenemende koopkracht van de consument, wordt verwacht dat de marktuitbreiding zal worden ondersteund door de groeiende behoefte aan veiligheidsvoorzieningen. De complexe structuur en een gebrek aan bewustzijn, zoals voorspeld door analisten, zullen een negatieve invloed hebben op de prestaties van de markt van 2017 tot 2025. De vraag naar elektronische veiligheidscontroles en tractiecontroles, evenals hun integratie, zal de markt gedurende de voorspelde periode ondersteunen.

De belangrijkste spelers in de geavanceerde rijhulpindustrie zijn:

  • ZF Friedrichshafen AG
  • Hitachi Ltd
  • HELLA KGaA Hueck & Co
  • Magna International Inc
  • Continental AG
  • Valeo
  • Panasonic Bedrijf
  • DENSO CORPORATIE
  • Delphi Automotive LLP
  • Robert Bosch Automotive Steering GmbH e.a.

Avail Free Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4434

Bedrijven die zich richten op rijhulpoplossingen zijn geprofileerd. De wereldwijde markt zal naar verwachting worden beïnvloed door hoge prijzen voor geavanceerde rijhulpsystemen van 2017 tot 2025. Prognoses voor de prestaties van de markt tot 2025 zijn ook opgenomen in het onderzoek. Om zowel nieuwkomers als gevestigde ondernemingen te helpen, hebben analisten de strategieën onderzocht van organisaties die zich richten op de sector van rijhulpoplossingen. Het gebied van rijhulpoplossingen wordt ondersteund door gunstig overheidsbeleid en een toenemend bewustzijnsniveau. De markt voor geavanceerde rijhulpsystemen zal naar verwachting tussen 2017 en 2025 gestaag groeien in geografische markten, sensortype, technologie en voertuigtypecategorieën.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) marktsegmentatie:

Als gevolg van het toenemende bewustzijn van de consument en de technische vooruitgang, is de markt voor rijhulpoplossingen uitgebreid naar sensortype, technologie en voertuigtypecategorieën. Om de markt te onderzoeken, hebben experts het sensortype, de technologie en het voertuigtype verder onderverdeeld in categorieën zoals adaptieve cruise control, voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, slaperigheidsmonitor, head-up display en andere op basis van technologie. De markt is verder onderverdeeld in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen onder het subsegment voertuigtype. Bovendien is de markt voor geavanceerde rijhulpsystemen verdeeld in segmenten op basis van het type sensor dat wordt gebruikt, waaronder camera-, LIDAR-, radar- en ultrasone sensoren.

Volgens de gesegmenteerde analyse in de studie zal de markt voor rijhulpoplossingen van 2017 tot 2025 groeien als gevolg van gunstige regelgeving in verschillende regionale markten en obstakels, waaronder een gebrek aan infrastructuur. Volgens de marktstudie naar geavanceerde rijhulpsystemen zijn analisten van mening dat een toename van het besteedbare inkomen en een toenemend klantbewustzijn twee van de belangrijkste factoren zijn die van invloed zijn op bedrijven die rijhulpoplossingen bieden. De enquête identificeerde echter ook problemen met de toeleveringsketen en een gebrek aan investeringen van belangrijke bedrijven als de twee belangrijkste zorgen waarmee aanbieders van rijhulpoplossingen tot 2025 te maken zullen krijgen.

Groeifactoren voor de sector

  • Geavanceerde rijhulpsystemen voor veiligheid
  • Detroit geavanceerde rijhulpsystemen
  • Verhoogde behoefte aan comfort op het moment van rijden
  • Strenge veiligheidsregels en -voorschriften
  • Verschillende technologische ontwikkelingen

Vraag om een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4434

Geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) markt regionale analyse:

De markt voor geavanceerde rijhulpsystemen wordt gedomineerd door bedrijven in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.net als de rest van de wereld. De belangrijkste ontwikkelingsmotor voor regionale markten zou de stijgende vraag van tal van bedrijfstakken zijn. Het gebrek aan kennis zal echter gevaarlijk blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het rapport voor de prognoseperiode van 2017 tot 2025. De regionale markt en rijhulpoplossingen verticaal gebaseerde bedrijven zijn verspreid over Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Van 2017 tot 2025 zal de verschuivende wens naar goedkopere opties een groot probleem blijken te zijn.

Regionale markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland vormen enkele van de Europese markten die in het onderzoek worden behandeld. Volgens de analyse zal de markt in de regio profiteren van het stijgende besteedbare inkomen en de stijgende koopkracht van de consument. India, Japan, China en andere landen zijn opgenomen in de segmentstudie voor het gebied Azië-Pacific voor de sector rijhulpoplossingen. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opgenomen in de dekking van het onderzoeksrapport van de rest van ‘s werelds markt voor geavanceerde rijhulpsystemen. Prognoses voor de periode tot 2025 worden verstrekt op basis van de resultaten van het rapport.

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 14

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 14

2.3 Aannames 14

2.4 Belangrijkste afhaalmaaltijden 15

2.5 Belangrijkste koopcriteria 15

2.6 Marktstructuur 16

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 17

3.2 Primair onderzoek 17

3.3 Secundair onderzoek 18

3.4 Schatting van de marktomvang 18

3.5 Prognosemodel 20

4 Marktfactoranalyse

4.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse 21

4.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 21

4.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 22

4.1.3 Onderhandelingsmacht van kopers 22

4.1.4 Dreiging van substituten 22

Vraag het aan expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4434

4.1.5 Rivaliteit 22

4.2 Supply Chain Analyse 23

5 Patenttrends

5.1 Lijst van octrooien 24

6 Marktdynamiek

6.1 Markt drivers 27

6.1.1 Veranderend landschap van de automobielindustrie 27

6.1.2 Toenemende behoefte aan veiligheid en strenge overheidsvoorschriften 28

6.2 Beperkingen 28

6.2.1 Investeringen met veel kapitaal 28

6.2.2 Lage penetratie van ADAS in de opkomende regio’s 29

6.3 Trends 29

6.3.1 Onderscheidend merk 29

6.3.2 Toenemende vraag naar klantcomfort 30

7 Wereldwijde markt voor geavanceerde rijhulpsystemen, per technologie

7.1 Inleiding 32

7.1.1 Adaptieve Cruise Control 32

7.1.2 Adaptief frontverlichtingssysteem 32

7.1.3 Intelligente Park Assist 32

7.1.4 Voetgangersbescherming 32

…voortgezet.

Ander gerelateerd rapport:

Markt voor rijhulpsystemen

Automotive Electronics Markt

Automotive Electronic Control Unit Markt

Smart Fleet Management Markt

Over: Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Advanced Driver Assistance Systems Market,Advanced Driver Assistance Systems Market trends,Advanced Driver Assistance Systems Market technology,Advanced Driver Assistance Systems Market size,Advanced Driver Assistance Systems Market share,Advanced Driver Assistance Systems Market key players