header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de diergezondheidsmarkt zal naar verwachting versnellen met een CAGR van 7,6% om in 2030 USD 75,02 miljard te bereiken | Marktonderzoeksrapport

Nov 17, 2022 3:49 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De omvang van de diergezondheidsmarkt werd in 2021 gewaardeerd op USD 35,9 miljard en zal naar verwachting usd 75,02 miljard bereiken in 2030 bij 7,6% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

De markt voor diergezondheidszorg wordt in belangrijke mate verzorgd door huisdieren en gezelschapsdieren. De toenemende frequentie van omstandigheden onder wezens creëert lucratieve openingen voor de groei van de wereldwijde markt voor diergezondheidszorg tijdens de prognoseperiode.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7163

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor diergezondheid en was de afgelopen jaren goed voor het grootste inkomstenaandeel, vanwege het brede scala aan definitieve maatregelen die worden omarmd door dierenwelzijnsorganisaties van de overheid die voortdurend werken aan algehele verbetering van de diergezondheid. Evenzo wordt verwacht dat technologische vooruitgang, de toenemende prevalentie van zoömetrische aandoeningen en een toenemend aantal huisdierbezitters de marktgroei in dit land zullen stimuleren. Verschillende coöperatieve sweatshops van grote bedrijven om hun R&D-capaciteiten te verbeteren en hoge kwaliteitsnormen te garanderen, zullen naar verwachting de vraag in deze regio verder stimuleren. Ook het looptijdaandeel is toe te schrijven aan de hoge klachtenlast in deze regio.

In Azië-Pacific zal de markt voor diergezondheid naar verwachting de komende jaren een economische CAGR van 10,5 registreren. De hoge groei die door deze regio wordt geregistreerd, wordt verondersteld een gevolg te zijn van harmonieuze R &D-investeringen door prominente spelers op het gebied van diergezondheid en hun inspanningen om merk- en algemene therapieën tegen een relatief goedkope prijs te manipuleren. De exponentiële groei is te danken aan de groeiende aandacht met betrekking tot voeding en inventarissen van huisdieren en het toevoegen van wegwerpartikelen.

Marktsegmentatie

De markt voor diergezondheidszorg is gesegmenteerd op basis van diertype, producttype, distributiekanaal en eindgebruik. De groei tussen segmenten helpt u bij het analyseren van niche-groeigebieden en strategieën om de markt te benaderen en uw kernactiviteiten en het verschil in uw doelverzoeken te bepalen.

Op basis van het diertype is de markt voor diergezondheidszorg gesegmenteerd in productiedier en gezelschapsdier. Het productdiersegment is onderverdeeld in pluimvee, varkens, runderen, schapen en geiten en vissen. Het segment gezelschapsdieren is onderverdeeld in honden, katten, paarden en anderen.

Gebaseerd op het producttype, is de markt voor diergezondheidszorg gesegmenteerd in medicinale, medische vooringenomenheid, veterinaire diensten en andere. Medicinaal lid is onderverdeeld in geneesmiddelen, vaccins en gemedicineerde diervoedercomplementen. Geneesmiddelensegment is verder opgesplitst in antiparasitair, ontstekingsremmend en anti-infectieus. Vaccins lid wordt verder gesplitst in gemodificeerde levende vaccins en gedood geïnactiveerde vaccins. Gemedicineerde diervoeders vullen lid is verder gesplitst in antibiotica, vitaminen, aminozuren, enzymen, antioxidanten, prebiotica en probiotica en mineralen. Het segment medische hulpmiddelen is onderverdeeld in veterinaire individuele apparatuur, veterinaire en anesthesieapparatuur, veterinaire case monitoring apparatuur, veterinaire chirurgische apparatuur en veterinaire verbruiksartikelen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt voor diergezondheidszorg gesegmenteerd in retail, e-commerce, sanitarium drogisterij en anderen.

Gebaseerd op het eindgebruik, is de markt voor diergezondheidszorg gesegmenteerd in referentielaboratoria, point-of-care testen / in-house testen, veterinaire ziekenhuizen en conventies en anderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste bedrijven op deze markt zijn Zoetis, Intervet InternationalB.V., Elanco, Ceva, Virbac, Merck &Co. Inc., Novartis AG, Emergent Bio Solutions Inc., CSL Limited, IDEXX Laboratories Inc., Bayer AG, Boehringer Ingelheim International GmbH en andere prominente spelers.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-health-market-7163

Meer rapport:

Body Contouring Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Vacuüm bloedafname buis markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Menstruatiecup Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast till2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Animal Health Market,Animal Health Market trends,Animal Health Market Size,Animal Health Market Share,Animal Health Market Growth,Animal Health Market Demand,Animal Health Market Forecast,Animal Health Market Analysis