header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeihormoon Marktgrootte zal naar verwachting USD 5.800 miljoen bereiken in 2030 | Brancheprognose, Groeifactoren &Trendanalyse

Nov 17, 2022 3:38 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De groeihormoon marktomvang zal naar verwachting USD 5.800 miljoen bereiken in 2022-2030, met een CAGR van 7,60%. De markt zal naar verwachting sterk worden beïnvloed door elementen zoals investeringen door marktdeelnemers, de aanwezigheid van een solide pijplijn, uitgebreide R&D-activiteiten, een sterk productportfolio en toenemende overheidsinspanningen. De toename van activiteiten die worden ondernomen door publieke en private organisaties om het publieke bewustzijn van GH-tekortkomingen te vergroten en hoe groeihormoontherapie zou kunnen resulteren in een aanzienlijke marktgroei, heeft de wereldmarkt versterkt.

De markt voor menselijke groeihormonen zal naar verwachting voornamelijk worden aangedreven door een sterke productpijplijn en aanzienlijke R &D-initiatieven voor de ontwikkeling van innovatieve groeihormoontherapieën. Novo Nordisk rapporteerde bijvoorbeeld fase II klinische onderzoeksgegevens van Somapacitan, een experimenteel GH-medicijn dat wordt aanbevolen voor de behandeling van pediatrische groeihormooninsufficiëntie, in september 2018. De stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de stijging van het besteedbare inkomen zijn de belangrijkste drijfveren van deze groeihormoonmarkt.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6494

Regionale analyse

De Amerika’s hebben de hoogste niveaus van HGH productie voor commercieel gebruik, die hun kansen om de leiding te nemen in de komende jaren verhoogt. Ondersteunende terugbetalingswetten, een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur, grote overheidsinspanningen en een hoge mate van publiek bewustzijn zijn enkele van de belangrijkste groeibevorderende elementen. De Amerikaanse markt profiteert ook van de toenemende beschikbaarheid van nieuwe geneesmiddelen, die wordt ondersteund door het bestaan van een aanzienlijk aantal prominente bedrijven. De drie belangrijkste fabrikanten van menselijk groeihormoon in de VS zijn Eli Lilly and Company, Genentech Inc., en Pfizer Inc., die elk een breed scala aan geavanceerde behandelingen bieden. De robuuste groeihormoon markt in de VS is een gevolg van deze bedrijven.

Zowel Oost- als West-Europa vormen de Europese menselijk groeihormoon (HGH) markt. Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië behoren tot de potentiële markten in West-Europa, en deze landen zullen Europa de komende jaren helpen de tweede plaats te veroveren.

Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat Azië-Pacific een aanzienlijke CAGR zal hebben. Door het verkrijgen van goedkeuring en het lanceren van innovatieve producten, is een groot marktaandeel in potentiële aziatisch-pacifische landen zoals China en Japan een doel voor grote bedrijven.

Marktsegmentatie

De groeihormoon markt is ideaal gesegmenteerd in 3 divisies, zoals door merken, door toepassing, door wijze van toediening, en per distributiekanaal. De divisie per merk bestaat uit Norditropin, Genotropin, Humatrope, Saizen en Omnitrope, gebaseerde divisies. Terwijl toepassingsgebaseerde divisie verder is onderverdeeld in groeihormoondeficiëntie, idiopathische, korte gestalte, klein voor zwangerschapsduur, turnersyndroom en prader willi-syndroom, en de toedieningsweg is onderverdeeld in subcutane, intramusculaire, intraveneuze en orale categorieën.  Distributiekanaal omvat ook ziekenhuisapotheken, retailapotheken, klinieken en e-commerce websites categorieën.

Belangrijkste spelers

Merck KGaA, Novartis AG, GeneScience Pharmaceuticals Co Ltd, Ipsen S.A., Eli Lilly en bedrijf, Novo Nordisk A / S, Zhongshan Hygene Biopharm Co. Ltd, Lifetech Labs, Biopartners GmbH, Genentech Inc.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-growth-hormone-market-6494

Meer rapport:

Keel zuigtabletten Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor e-gezondheidsdiensten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Contrast Media Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

Hudson 99Straat,5e verdieping, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Growth hormone Market,Growth hormone Market trends,Growth hormone Market Size,Growth hormone Market Share,Growth hormone Market Growth,Growth hormone Market Demand,Growth hormone Market Forecast,Growth hormone Market Analysis,Growth hormone industry