header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvaart biobrandstofmarkt voor emissies om de vraag wereldwijd te bevorderen met topspelers, bedrijfswaarden tegen 2030

Nov 17, 2022 6:00 PM ET

Marktbereik voor biobrandstoffen voor de luchtvaart

Luchtvaart biobrandstofmarkt ter waarde van USD 60 miljard in 2030 bij 6% CAGR tegen 2020-2030

De groei van de markt tussen 2019 en 2025 kan 5,90% zijn, suggereert MRFR. We zullen de COVID-19-impactanalyse bij het rapport leveren, samen met alle uitgebreide belangrijke ontwikkelingen in de luchtvaartbiobrandstofmarkt na de uitbraak van het coronavirus.

Sommige van de belangrijkste bedrijven werken aan het uitbreiden van hun bedrijf, gewapend met effectieve groeistrategieën zoals fusies, samenwerkingen en overnames, terwijl ze zich ook richten op het voldoen aan de escalerende vraag naar producten. Om een referentie te citeren, in oktober 2020 sloot Neste een overeenkomst met All Nippon Airways / ANA, de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, waardoor Neste vanaf nu zijn duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) aan de laatste zal leveren. Het is voor het eerst dat Neste leverancier wordt van biobrandstof voor de luchtvaart voor een Aziatische luchtvaartmaatschappij. ANA heeft dit initiatief genomen om haar leiderschap in de luchtvaartindustrie te versterken en tegelijkertijd te focussen op duurzaamheid.

Groei boosters en afschrikmiddelen

De luchtvaartmarkt bruist van verschillende trends, waaronder de ‘Green Development’ die grootschalige bedrijven motiveert om zich meer te richten op het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Geschat wordt dat de luchtvaartsector verantwoordelijk is voor bijna 2% van de totale uitstoot van broeikasgassen en dit kan in de volgende jaren oplopen tot 3%.

De belangrijkste reden kan de groeiende populariteit van het luchtvervoer zijn als het snelste transportmedium dat aanzienlijk heeft bijgedragen aan de koolstofuitstoot. Daarom neigt de luchtvaartindustrie sterk naar groene ontwikkeling, en bij uitbreiding naar biobrandstoffen. Bovendien heeft de stijgende populariteit van biobased oplosmiddelen olie- en gasbedrijven ertoe aangezet om aanzienlijke investeringen te doen op de wereldmarkt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8426

Aangezien biobrandstof voor de luchtvaart het perfecte alternatief is voor de bestaande conventionele vliegtuigbrandstof en is afgeleid van natuurlijke grondstoffen en plantaardige materialen zoals jatropha, halofyten en algen, zonder dat er zoetwaterbronnen of landbouwgrond nodig is, is de vraag in de loop der jaren exponentieel gestegen. Aan de andere kant hebben verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen, zoals Air France, Lufthansa en British Airways, een alliantie gevormd met Europese leveranciers van biobrandstoffen voor de luchtvaart en Airbus, die luchtvaartbiobrandstof in de regio onderschrijven. Evenzo heeft de Amerikaanse federale overheid zich ook ontpopt als een actieve koper en campagnevoerder van biobrandstof voor de luchtvaart. Niet alleen dit, het Amerikaanse ministerie van Landbouw, het Amerikaanse ministerie van Energie en het ministerie van Defensie vormden een interagency-partnerschap met als doel biobrandstof te gebruiken voor de Amerikaanse marine en de Amerikaanse luchtmacht.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-biofuel-market-8426

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gerelateerde rapportlink:

 

Over MarktonderzoekToekomst

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aviation Biofuel Market,Aviation Biofuel Market Size,Aviation Biofuel Market Share,Aviation Biofuel Market Growth,Aviation Biofuel Market Trend,Aviation Biofuel Market Analysis,Aviation Biofuel Market 2030,Aviation Biofuel Market Overview,Aviation Biofuel Market Outlook