header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaat (BOPET) filmmarkt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 6,8% in 2022-2028

Nov 18, 2022 5:00 PM ET

 

Volgens mrfr-analyse wordt geschat dat de wereldwijde markt voor biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaatfolies (BOPET) in 2028 een waarde van meer dan USD 24,8 miljard zal bereiken, met een CAGR van ongeveer 6,8%.

De toename van de populariteit van verpakkingsoplossingen met hoge barrières over de hele wereld fungeert als een van de belangrijkste factoren die de groei van biaxiaal verworven polyethyleentereftalaat (BOPET) verpakkingsfolies stimuleren. De toename van de vraag naar fastfoodketens en warm geserveerd voedsel en het gebruik van de verpakking resulteert in het verlengen van de houdbaarheid van producten versnellen de marktgroei. De toename van het gebruik van het product omdat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen, essentieel voor verpakkingsomstandigheden, en de toename van zorgen over de veiligheid van cosmeticaproducten hebben een verdere invloed op het verzoek. Bovendien hebben de toename van het bewustzijn ten aanzien van het milieu, de snelle verstedelijking, de verbeterde levensstijl en de stijging van de uitgaven aan voedsel en dranken een waarderend effect op de vraag naar de biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaat (BOPET) verpakkingsfolies.

Download PDF-voorbeeldkopie met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10737

Regionale analyse

De landen die worden behandeld in het wereldwijde biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaat (BOPET) verpakkingsfolie marktrapport zijn de VS, Canada en Mexico in Noord-Amerika, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, België, Rusland, Italië, Spanje, Turkije, rest van Europa in Europa, China, Japan, India, Zuid-Korea, Singapore, Maleisië, Australië, Thailand, Indonesië, Filippijnen, rest van Azië-Pacific (APAC) in de Azië-Pacific (APAC), Saoedi-Arabië, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN, Israël, Egypte, Zuid-Afrika, rest van het Midden-Oosten en Afrika( MEA) als onderdeel van het Midden-Oosten en Afrika( MEA), Brazilië, Argentinië en de rest van Zuid-Amerika als onderdeel van Zuid-Amerika.

Azië-Pacific domineert de biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaat(BOPET) verpakkingsfoliemarkt vanwege de aanwezigheid van producenten en consumenten van BOPET-verpakkingsfilms in de regio. Noord-Amerika zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de castperiode van 2021 tot 2028 vanwege de strengere regelgeving in de regio.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10737

Marktsegmentatie

Markt gesegmenteerd op basis van coating

–Gecoat

  • UV-behandeld
  • corona behandeld
  • chemisch gecoat
  • acryl gecoat
  • copolymeer behandeld

–Niet-gecoat

Markt gesegmenteerd op basis van eindgebruiksindustrieën

– Halfgeleiders &Elektronica Industrie

– Eten & Drinken

– Persoonlijke verzorging

–Cosmetica

– Thuiszorg

–Automobielindustrie

–Farmaceutische industrie

–Anderen

Markt gesegmenteerd op basis van producttype

–Zakken

–Zakjes

–Zakken

– Krimpfolies

– Stretch wraps

–Anderen

Markt gesegmenteerd op basis van regio

–Noord-Amerika

  • Ons
  • Canada
  • Mexico

–Europa

  • Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Rest van Europa

– Azië-Pacific

  • China
  • Japan
  • India
  • Australië
  • Rest van Azië- Pacific

–Latijns-Amerika

  • Brazilië
  • Rest van Latijns-Amerika

– Midden-Oosten en Afrika( MEA)

  • Zuid-Afrika
  • Saudi-Arabië
  • Rest van MEA

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die worden behandeld in het biaxiaal georiënteerde polyethyleentereftalaat (BOPET) verpakkingsfolie marktrapport zijn UflexLimited., Mitsubishi Polyester Film, Inc., Jindal Poly FilmsLtd., SRF Limited, Retal Industries LTD, Fatra, a.s., Polyplex, Terphane, Esterindustries.com, Garware PolyesterLtd., CHIRIPAL POLY FILM, Fuwei Films( Holdings)Co.,Ltd., Jiangsu Xingye PolytechCo.,Ltd., Filmtech Company, Sumilon IndustriesLtd., POL? NAS, Flex Films, Anhui Guofeng Plastic IndustryCo.,Ltd., en Bruckner Maschinenbau GmbH &Co. KG, naast andere binnenlandse en wereldwijde spelers.

Lees de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biaxially-oriented-polyethylene-terephthalate-bopet-films-market-10737

AanverwantRapport

Betonvezelmarkt

Poly aluminiumchloride markt

Industriële katalysatoren markt

3D-printen filament markt

Kunstleermarkt

Hydrodesulfurization Catalysts Markt

Geofoam Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Biaxially Oriented Polyethylene Terephthalate Films,Biaxially Oriented Polyethylene Terephthalate (BOPET) Films Market,Biaxially Oriented Polyethylene Terephthalate (BOPET) Films Market Size