header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Clear Aligners Marktomvang, vraag, belangrijkste speler, geavanceerde technologie, toepassingen en zakelijke kansen tot 2030

Nov 18, 2022 2:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten –

Volgens Market Research Future (MRFR) werd de marktomvang van clear aligners geschat op ongeveer USD 2,71 miljard in 2021 en zal deze naar verwachting groeien met een snelheid van 22,09% CAGR om in 2030 USD 9,3 miljard te bereiken. Een reeks nauwsluitende, gepersonaliseerde gebitsbeschermers of orthodontische gadgets die clear aligners worden genoemd, kunnen tanden rechtzetten die scheef of niet op één lijn zitten. Clear aligners zijn ontwikkeld met het comfort en de flexibiliteit van patiënten in het achterhoofd. Het zijn bijna niet-detecteerbare, afneembare alternatieven voor beugels. Een groeiend aantal patiënten met malocclusies, vooruitgang in tandheelkundige technologie en een toename van de vraag naar op maat gemaakte clear aligners zijn allemaal factoren die de markt aandrijven. De pandemie had wereldwijd een positieve impact op de markt en grote bedrijven herstelden zich in 2020 met grotere inkomsten dan in voorgaande jaren.

Het groeiende schoonheidsbewustzijn van vrouwen fungeert als een belangrijke groeibooster voor deze markt.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6974

Regionale analyse –

In 2021 had Noord-Amerika een marktaandeel van meer dan 55,0%. Dit is een gevolg van stijgende R&D-uitgaven, de lokale aanwezigheid van multinationals en de inspanningen van die bedrijven om nieuwe patenten te verkrijgen. Uit een onderzoek van de American Oral Association bleek dat 85% van de Amerikanen hun tandheelkundige gezondheid echt waardeert en beschouwt als een essentieel onderdeel van de algehele gezondheid. 25% van de vier miljoen Amerikanen die een beugel dragen, zijn volwassenen. De introductie van clear tray-style aligners heeft de interesse gewekt van veel patiënten die hun glimlach willen witten, maar liever niet het metalen mond uiterlijk van beugels hebben.

Mensen in de regio kiezen voor aligners vanwege factoren zoals stijgende schoonheidsnormen, meer bewustzijn van recente ontwikkelingen in mondhygiëne en een verscheidenheid aan praktische oplossingen voor het repareren van tandafwijkingen. Vanwege de stijgende vraag naar clear aligners in groeiende economieën zoals India en China, wordt verwacht dat de APAC-regio de hoogste CAGR van 31,4% zal hebben gedurende de projectieperiode. De stijging is deels een gevolg van de aantrekkelijke esthetiek van de alignersystemen. Invisalign Full, Invisalign Teen en Invisalign Lite clear aligner systemen werden in februari 2016 in India gelanceerd door Align Technology. Deze systemen zijn gericht op de 80 miljoen stadsbewoners van het land, die een aanzienlijk deel van de hoogwaardige mondverzorgingsproducten van het land kopen.

Marktsegmentatie –

De Clear Aligners-markt is ideaal gecategoriseerd in 3 delen op basis van product, leeftijd en distributiekanaal. De segmentatie van producten is verder onderverdeeld in Hard Type, Medium Type en Soft Type. De op leeftijd gebaseerde markt is verder verdeeld in tieners en volwassenen. De markt op basis van distributiekanalen is onderverdeeld in directe verkoop en laboratoria.

Belangrijkste spelers –

De inspanningen van de topspelers om de nieuwste digitale technologieën te integreren, zoals digitale tandopstellingen, intraorale scans, CAD / CAM-apparaten en digitale 3D-printers, zijn genoemd als de belangrijkste oorzaak van de felle rivaliteit van de markt voor duidelijke aligners. Veel bedrijven in de markt concentreren zich op het aangaan van strategische allianties en uitbreidingen om hun geografische bereik te vergroten en hun omzet in ontwikkelde en welvarende landen te vergroten. Enkele van de belangrijke sleutelbedrijven in de Clear Aligners-markt zijn aanwezig op het internationale toneel en hebben bijgedragen aan het verhogen van de marktomzet. Deze belangrijke spilfiguren zijn Align Technology Inc, Dentsply Sirona, Institut Straumann AG, Clarus Company, Danaher Corporation en 3M.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/clear-aligners-market-6974

Meer rapport:

Orale Mucositis Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Radiotherapie Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor de behandeling van chronische obstructieve longziekten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en MarketOnderzoek &consulting diensten.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Clear Aligners Market,Clear Aligners Market trends,Clear Aligners Market Size,Clear Aligners Market Share,Clear Aligners Market Growth,Clear Aligners Market Demand,Clear Aligners Market Forecast,Clear Aligners Market Analysis,Clear Aligners industry