header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor propyleenglycolalginaat zal naar verwachting tegen 2030 een positieve CAGR van 3,8% registreren

Nov 18, 2022 4:00 PM ET

De omvang van de propyleenglycolalginaatmarkt zal naar verwachting in 2030 bijna USD 18,96 miljard bereiken met een CAGR van 3,8% tijdens de voorspelde periode (2022-2030).

Propyleenglycol alginaat wordt op aanzienlijke schaal gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Een toename van de wereldbevolking en de daaruit voortvloeiende vraag naar multifunctionele levensmiddelenadditieven die helpen bij het verbeteren van de smaak, kwaliteit en houdbaarheid hebben geresulteerd in een verhoogde vraag naar propyleenglycolalginaat uit de wereldwijde voedingsmiddelen-, bakkerij- en verwerkte voedingsmiddelenindustrie.

Marktsegmentatie
Noord-Amerika en Latijns-Amerika Food Emulsifiers Markt per toepassing
Op basis van toepassingen is de markt gesegmenteerd in zoetwarenproducten, bakkerijproducten, zuivel- en bevroren desserts, vleesproducten en andere. In het jaar 2021 domineerden bakkerij- en zoetwarenproducten de markt. Omdat mensen verder gebakken producten consumeren, stimuleert de vraag naar voedselemulgatoren de bakkerij-industrie. Aan de andere kant, volgens sommige bronnen, hield het vast dat ongeveer 400 miljoen pond emulgatoren onlangs werden gebruikt in de voedingsindustrie. Bovendien is de bakkerij-industrie goed voor 50 van de markt voor voedselemulgatoren, inclusief emulgatoren die worden gebruikt bij het bakken met een snelheid van 3 per jaar. De vraag naar levensmiddelenadditieven in de bakkerij-industrie neemt toe om de smaak, kwaliteit en versheid van het product te behouden, wat het gebruik van voedselemulgatoren opvoert.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5733
Noord-Amerika en Latijns-Amerika Food Emulsifiers Markt per product
Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in Polyglycerol-esters van gedimde vetzuren van sojaolie, Lecithines( alleen voor chocolade en chocoladehoes), alginaat, carrageen, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, polysorbaat 80, polyoxyethyleensorbitaanmonostearaat( tween), polysorbaat 60, ammoniumfosfabitiden, microkristallijne cellulose, cellulosegom( CMC), mono- en diglyceriden van vetzuren, melkzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, citroenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, polyglycerolesters van vetzuren, polyglycerolpolyricinoleaat, propyleenglycolesters van vetzuren, natriumstearoyl-2-lactylaat, calciumstearoyl-2-lactylaat, sorbitanmonostearaat, sorbitantristearaat. Ondertussen wordt verwacht dat stearoyllactylaten op de wereldmarkt winstgevende kansen zullen bieden. Het gebruik van deze emulgatoren zal naar verwachting in de komende jaren worden uitgerold, vanwege hun uitgebreide consumptie voor de productie van sauzen, snacks, pannenkoeken en alcoholische dranken die in wezen op basis van room en voedingsproducten zijn. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft dit product veilig verklaard en zou ook de komende jaren een constante vraag naar het product moeten hebben.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5733

Regionale analyse
De wereldmarkt is gesegmenteerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.
Noord-Amerika en Latijns-Amerika Food Emulsifiers De marktomvang stijgt in een sneller tempo met aanzienlijke groeipercentages in de afgelopen jaren en zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de voorspelde periode, d.w.z. 2023 tot 2030.
Onder deze, Noord-Amerika was de presiderende regio in 2016 en zal naar verwachting zijn suprematie behouden tijdens de prognoseperiode. Propyleenglycolalginaat wordt aanzienlijk gebruikt als verdikkingsmiddelen, bindmiddelen, geurversterkers en vochtvasthoudende middelen in de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie. Azië-Pacific zal naar verwachting een snel groeiende markt zijn tijdens de prognoseperiode. De Europese markt zal naar verwachting pronken met een gematigde CAGR tijdens de prognoseperiode. ook wordt verwacht dat de stijgende consumptie van bier in landen vergelijkbaar met Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië de vraag naar propyleenglycolalginaat in de regio zal aanwakkeren. Propyleenglycolalginaat wordt enorm gebruikt als stabilisator om schuimafbraak in brouwerijen te stabiliseren en te voorkomen.

Belangrijkste spelers
Enkele van de prominente spelers op de wereldwijde markt voor propyleenglycolalginaat zijn Universal Preserv-A-Chem Incorporated (VK), Kikkoman Corporation (Japan), KIMICA Corporation (Japan) en Fuji KaseiCo. Ltd (Japan), IRO Alginate IndustryCo., Ltd (China)., Qingdao Bright Moon Seaweed GroupCo., Ltd (China), en Rizhao Jiejing GroupCo.Ltd. ( China) onder andere.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/propylene-glycol-alginate-market-5733

Gerelateerd rapport

Markt voor medische verpakkingen

Regenscherm Bekleding Markt

Logistieke markt

Smart Materials Markt

Kant-en-klare betonmarkt

Waterstofperoxide Markt

Calciumnitraat markt

Advanced Composites Markt

Markt voor 3D-printmaterialen

Silica Zand Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Propylene Glycol Alginate,Propylene Glycol Alginate Market