header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ruwe olie naar chemicaliën groeit met een CAGR van 7,34% van 2022 tot 2030

Nov 18, 2022 5:00 PM ET


De wereldwijde markt voor ruwe olie naar chemicaliën zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,34% en wordt geschat op een waarde van USD 800 miljard tegen het einde van 2030.

Olieraffinage is een cruciaal onderdeel van het energiesysteem van de wereld en ruwe olie is een aanzienlijke energiebron. Ongeveer de helft van de goederen die door raffinaderijen worden gemaakt, wordt gebruikt als transportbrandstof. Als gevolg hiervan is de vordering voor transportbrandstoffen gecorreleerd met raffinagemarges, die zijn gebaseerd op het prijsverschil tussen ruwe olie en olieproducten.

Ruwe chemicaliën worden gebruikt als grondstoffen bij de productie van kunststoffen. Het polyethyleen dat is gemaakt van ethyleen kan hard, zacht en flexibel zijn. Zacht en flexibel polyethyleen wordt over het algemeen gebruikt als grondstof voor flexibele kunststofproducten. Hard polyethyleen wordt echter gebruikt als materiaal voor stijve kunststofproducten. Met de toename van de vraag naar kunststoffen zal de vraag naar ethyleen naar verwachting de komende jaren toenemen, waardoor de vraag naar ruwe tot chemicaliën zal toenemen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10862

Regionale analyse
De global crude-to-chemicals markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De wereldwijde markt voor ruwe olie en chemicaliën zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode een gezonde groei laten zien. De wereldmarkt vertegenwoordigt sterke cijfers in termen van consumptie en zal naar verwachting jaar na jaar groeien

Deze groei kan grotendeels worden toegeschreven aan de toename van overheidsinvesteringen, uitbreiding van de productiecapaciteit, samenwerking van belangrijke spelers in de regio en de grote vraag vanuit eindgebruiksindustrieën.

De Aziatisch-Pacifische markt wordt beschouwd als het grootste aandeel, naar waarde en volume, gevolgd door de Noord-Amerikaanse en Europese markten. China werd een van de belangrijkste producenten en consumenten. China’s investeringen hebben zich in eerste instantie geconcentreerd op on-purpose propyleenprocessen en het omzetten van ruwe olie in chemicaliën. Bovendien wordt geschat dat de stijgende petrochemische productie en een toename van de vraag naar olie de industrie zullen stimuleren.

De markt in Noord-Amerika was de op een na grootste. De schaliegasvondsten in de VS en Canada, die de beschikbaarheid van aardgasvloeistoffen dapper hebben verhoogd, zijn aanvankelijk verantwoordelijk voor de verheffing van de Noord-Amerikaanse sector van ruwe olie tot chemicaliën. Dit heeft Noord-Amerika gevormd tot een goedkope regio voor de productie van chemicaliën.

Bovendien zijn tal van multinationals van plan om nieuwe faciliteiten te ontwikkelen en te groeien in het gebied. Technologische evoluties, een gevestigde sector van ruwe olie naar chemie en een groot aantal efficiënte raffinaderijen zijn vooral de schuld van de expansie van Europa.

De groei in Europa kan worden toegeschreven aan technologische upgrades, een goed ontwikkelde ruwe-naar-chemische industrie en een aanzienlijk aantal geavanceerde raffinaderijen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10862

Marktsegmentatie
De wereldwijde markt voor ruwe olie naar chemicaliën is gesegmenteerd in;

Technologie-

 • Stoomkraken Technologie
 • Onthardingstechnologie
 • Hydrocracking Technologie

Toepassing-

 • Lijmen &Sealants
 • Polymeren
 • Verven & Coatings
 • Kleurstoffen
 • Oppervlakteactieve stoffen
 • Rubber
 • Oplosmiddel
 • Anderen

Industrie voor eindgebruik-

 • Automotive &Transport
 • Bouw & Constructie
 • Elektriciteit en elektronica
 • Gezondheidszorg
 • Anderen

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de Global Crude-to-Chemicals Market zijn Saudi Arabian Oil Co., Shell Global, Indian Oil Corporation Ltd., ExxonMobil, Sinopec, Hengli Petrochemical, Reliance Industries en Total.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/crude-to-chemicals-market-10862

Blader door het rapport Meer

Metallic Stearates Markt

Akoestische isolatiemarkt

Hoogwaardige polyamidenMarkt

Geactiveerde Bleaching Earth Market

Ammoniumsulfaat Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Crude-to-chemicals,Crude-to-chemicals Market,Crude-to-chemicals Industry