header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ester Market zal naar verwachting versnellen met een CAGR van 5,25% om in 2030 USD 127,45 miljard te bereiken

Nov 18, 2022 5:00 PM ET

De Wereldwijde Ester-markt wordt geschat op USD 127,45 miljard in 2030, met een CAGR van 5,25% tijdens de prognoseperiode (2021-2030).

Ester is een anon-koolwaterstof chemische verbinding gevormd door de interactie van carbonzuur met een alcohol.

De wereldwijde estermarkt wordt gerund door uitbreiding van de bouwactiviteit, het opbouwen van de vraag naar de ester als dimensioneringsmiddel in papier en pulp, en de voortdurende expansie van de defensiesector. Bovendien leidt het toevoegen van mijnbouwgerelateerde oefeningen tot een verhoogd gebruik van explosieven, wat naar verwachting de vraag naar nitraatesters gedurende de beoordelingsperiode zal aanwakkeren. Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat de vraag naar de ester zal worden aangedreven door de groeiende bevolking en de groeiende consumptie van verpakt voedsel en dranken. Als gevolg hiervan biedt de wereldwijde estermarkt een lucratief vooruitzicht dankzij de voortdurende groei van de textielindustrie.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5531

Regionale analyse
De wereldwijde estermarkt is onderverdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Onder deze, Azië-Pacific kwam naar voren als het grootste marktaandeel en wordt geëvalueerd om ongeveer de helft van het marktaandeel te houden en wordt voorspeld dat een enorme groei te registreren gedurende de geëvalueerde periode als gevolg van de voortdurende groei van verschillende eindgebruik industrieën vergelijkbaar met de bouw, automotive, verf en coatings onder anderen. De vraag naar een ester zal naar verwachting de groei van de markt in verschillende landen van de Regio Azië-Pacific stimuleren, zoals Zuid-Korea, India, Thailand, Taiwan, Maleisië, China, Australië, Bangladesh, Japan en Singapore als gevolg van snelle industrialisatie en hoge acceptatiegraad van verschillende eindgebruiksindustrieën.
In de afgelopen jaren heeft China zich geleidelijk ontwikkeld tot een wereldleider in de productie van auto’s en chemicaliën. De bliksemexpansie van deze eindgebruiksindustrieën zal naar verwachting de verkoop van esters stimuleren.
De Britse markt wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag naar ester uit eindgebruiksindustrieën vergelijkbaar met voedingsmiddelen, dranken, cosmetische en persoonlijke verzorging en chemicaliën.
De Amerikaanse estersmarkt staat klaar om te pronken met een sterke groei vanwege de toename van de bouwsector en de groeiende vraag naar hoogwaardige smeermiddelen op basis van esters.

Download PDF-voorbeeldkopie met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5531

Marktsegmentatie
Ester kan zowel op natuurlijke als synthetische wijze worden verkregen. De natuurlijk voorkomende ester wordt in eerste instantie gegenereerd uit zaadoliën zoals koolzaad, sojabonen en zonnebloem. Per product is de estersmarkt verdeeld in dibasische esters, polyolesters, methylesters, nitraatesters, vinylesters, fosfaatesters, acrylesters, sucrose-esters en vetzuuresters.
Synthetische esters hebben een laag vloeipunt en een grote oxidatiestabiliteit, waardoor ze nuttig zijn in een verscheidenheid aan toepassingen die vergelijkbaar zijn met olieadditieven, kleefstoffen, dimensioneringsmiddelen en bindmiddelen. Het wordt verder gebruikt in verschillende sectoren voor eindgebruik, waaronder smeermiddelen, verven en coatings, pulp en papier, cosmetica en persoonlijke verzorging, bouw, enzovoort. Ook in de textielindustrie worden verschillende vormen van ester gebruikt als textielverwerkmiddel of bindmiddel.

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde Ester-markt zijn Ashland (VS), DAK Americas (VS), Esterchem Ltd. (VK), Huntsman International LLC (VS), BASF SE (Duitsland), Evonik (Duitsland), Sigma- Aldrich Co. LLC. (VS), U-PICA Company Ltd. (Japan), Michelman Inc. (VS), NOF CORPORATION (Japan) en Fushun Anxin Chemical Co. Ltd. (China)

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ester-market-5531

Vergelijkbaar rapport

Slimme coatingmarkt

Dimethylformamide Markt

Polymelkzuur Markt

Hot Melt Lijmen Markt

Ethoxylaten Markt

Organische peroxide markt

Additive Masterbatch Markt

Grafeen batterij markt

Markt voor coatings op waterbasis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ester,Ester Market Size