header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel klinische laboratoriumtests, groeifactoren, uitgebreid onderzoek, analyse door toonaangevende bedrijven met voorspelling tot 2030

Nov 18, 2022 2:00 AM ET

De markt voor klinische laboratoriumtests werd geschat op 189 miljard dollar in 2021 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,9% tot 325 miljard dollar in 2030. Klinische laboratoriumtests worden gebruikt om dodelijke ziekten op te sporen en te screenen op problemen, en als gevolg daarvan is de wereldwijde markt voor deze tests booming. De markt voor klinische laboratoriumtests groeit als gevolg van de toenemende prevalentie van ziekten onder mensen, waardoor een goede screening kan plaatsvinden voorafgaand aan het voorschrijven van medicijnen. Bovendien, naarmate zorginstellingen uitbreiden, geven overheden wereldwijd meer geld uit om klinische testlaboratoria over de hele wereld op te zetten.

De vraag naar klinische laboratoriumtests stijgt gestaag op de wereldmarkt als gevolg van een toename van het aantal standaard medische onderzoeken zoals diabetestests, bloedonderzoeken, oogonderzoeken, full-body profielen en vele anderen, evenals verschillende diagnostische onderzoeken zoals MRI’s, CT-scans, röntgenfoto’s en echografieën om een duidelijk beeld te krijgen van de interne organen van patiënten. Bovendien versnelt de recente toename van anatomische pathologietests de uitbreiding van de markt op wereldwijde schaal.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1649

Regionale analyse:

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor klinische laboratoriumtests verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Vanwege de prevalentie van aandoeningen zoals hypertensie, cardiovasculaire aandoeningen, kanker, beroerte en andere dodelijke ziekten, besteedt Noord-Amerika het meest aan gezondheidszorg en R &D, gevolgd door Europa. De behoefte aan klinische laboratoria is wereldwijd gegroeid als gevolg van het gebruik van klinische laboratoria door onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en klinieken. Vanwege de aanzienlijke geriatrische populaties in China en Japan, is de regio Azië-Pacific degene met de snelst groeiende markt voor klinische laboratoriumtests.

Marktsegmentatie:

Op basis van de soorten laboratoria, tests, toepassingen en eindgebruikers is de markt voor klinische laboratoriumtests gesegmenteerd op de wereldwijde markt.

De wereldwijde markt is gesegmenteerd in centrale / onafhankelijke laboratoria, laboratoria op kantoor, ziekenhuislaboratoria en andere, afhankelijk van het type laboratoria.

Het volledige bloedbeeld (CBC), lipide panel test, lever panel test, elektrolyten testen, nier panel test, BUN creatinine test, uitgebreide metabole panel test, HGB / HCT test, en anderen zijn geclassificeerd als de verschillende soorten tests beschikbaar op de wereldwijde markt.

Op basis van de toepassing is de markt voor klinische laboratoriumtests gesegmenteerd in urineanalyse, histopathologie, immunologie / serologie, toxicologie, hematologie, virologie, parasitologie en andere op de wereldwijde markt.

Volgens de eindgebruikers is de markt voor klinische laboratoriumtests gesegmenteerd in kliniekgebaseerde laboratoria, onafhankelijke laboratoria, laboratoria in ziekenhuizen en andere.

Belangrijkste spelers:
AURORA Diagnostics, Laboratory Corporation of America, LifeLabs Medical Laboratories, Quest Diagnostics en Sonic Healthcare zijn enkele van de bedrijven.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-laboratory-test-market-1649

Meer rapport:

Markt voor gezondheidssupplementen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

LASIK Oogchirurgie Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

mHealth Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Clinical Laboratory Test Market,Clinical Laboratory Test Market trends,Clinical Laboratory Test Market size,Clinical Laboratory Test Market share,Clinical Laboratory Test Market growth,Clinical Laboratory Test Market demand,Clinical Laboratory Test Market forecast,Clinical Laboratory Test Market analysis,Clinical Laboratory Test Industry