header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang, groei en industrieanalyse van toegangscontrole tegen 2030 | ASSA ABLOY AB, Allegionplc, Identiv Inc

Nov 18, 2022 12:29 PM ET

Access Control Marktoverzicht:

De wereldwijde toegangscontrolemarkt wordt geschat op USD 22,3 miljard met een stijgende CAGR van 15,30% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Verschillende toegangscontrolesystemen worden toegepast om de hele activiteiten (inclusief identificatie, verschillende authenticatie en verschillende autorisaties van gebruikers) in het grootste deel van het terrein van elke faciliteit te bewaken en te beheren.

De toenemende groei van de toegangscontrolemarkt is gericht op de hogere acceptatie van verschillende toegangscontroleoplossingen vanwege de groeiende wereldwijde criminaliteitscijfers, geëvolueerde technologische vooruitgang en distributie van draadloze technologie in beveiligingssystemen en de juiste omarming van IoT-gebaseerde beveiligingssystemen met verschillende cloud computing-platforms. Deze acceptatie van toegangscontrole staat bekend als een service (ACaaS); diverse implementatie van mobiele toegangscontrole; en de groeiende verstedelijking in opkomende landen zal naar verwachting aanzienlijke groeimogelijkheden bieden aan verschillende spelers in de markt voor toegangscontrolediensten.

Deze substantiële systemen zijn relatief effectief in verschillende bedrijfstakken, zoals verschillende actoren zoals BFSI, overheid, onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel, energie en nutsbedrijven en transportsegmenten onder anderen. Evenzo brengt dit proces van observerende monitoring en beheer van alle verschillende soorten activiteiten in verschillende gebouwen verschillende extra uitgaven met zich mee voor ondernemingen. Dit heeft de serviceproviders ertoe aangezet om cloudgebaseerde toegangscontroleoplossingen te innoveren voor veel commerciële en verschillende soorten industriële doeleinden. Het wordt toegepast als een service en biedt een aanzienlijke cloudgebaseerde oplossing die is ontwikkeld om gebruikers te bevestigen en te machtigen, waardoor de fysieke beveiliging van de verschillende faciliteiten wordt verbeterd en verschillende bedrijfsprocessen en high-end ervaringen in het brede wereldwijde netwerk worden gefilterd.

Download een PDF-voorbeeld van Access Control Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1089

Regionale analyse van de toegangscontrolemarkt

De wereldwijde toegangscontrolemarkt is grotendeels gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor toegangscontrole als service. Factoren omvatten de groeiende vraag naar efficiënte toegangscontrolediensten om beveiligingssystemen in verschillende commerciële ruimtes te verbeteren. Bovendien effent de toename van implementaties van beveiligingssystemen als gevolg van het verhogen van de criminaliteitscijfers en snelle industriële ontwikkelingen en commercialisering de regionale marktgroei.

Het versterken van overheidsinvesteringen in infrastructurele ontwikkelingsprojecten zoals de bouw en uitbreiding van de beijing international airport en de China-Pakistan Economic Corridor(CPEC), zal naar verwachting de vraag naar oplossingen voor toegangscontrole stimuleren.

De noodzaak ervoor neemt toe vanwege de functionele doelstellingen in verschillende sectoren zoals de overheid, de detailhandel, enz. Het verbetert de haalbare eigenschappen van voedingsmiddelen. De Amerikaanse, Canadese en Mexicaanse industrie oefenen deze technologie uit. Dit wordt toegepast op verschillende sectoren om te voldoen aan de vraag van de consument naar producten met toegevoegde waarde. Over de hele wereld is gestaag onderzoekswerk nodig. De enorme kosten belemmeren de groei van de industrie. De productie van verschillende materialen is soms op maat en moet meestal op industriële schaal worden uitgevoerd in plaats van op proefschaal. De productie-uitgaven zijn hoog en zijn populair in de VS en Noord-Amerikaanse landen.

Krijg volledige rapportdetails van de toegangscontrolemarkt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/access-control-market-1089

Marktsegmentatie van toegangscontrole

De wereldwijde toegangscontrolemarkt is als volgt gesegmenteerd;

Per formulier

 • Diensten
 • Beheerde services
 • Gehoste service
 • Hybride service
 • Anderen

Door implementatie

 • Openbare cloud
 • Privé cloud
 • Hybride cloud

Door eindgebruikers

 • Farmaceutica &Gezondheidszorg
 • Regering
 • Onderwijs
 • Gezondheidszorg
 • Detailhandel
 • Vervoer
 • Anderen

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1089

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde Markt voor Toegangscontrole zijn:

 • ASSA ABLOY AB

(Zweden)

 • Johnson Controls International PLC (Ierland)
 • dorma kaba Holding AG (Zwitserland)
 • Allegionplc (Ierland)
 • Honeywell Security Group (VS)
 • NEC Corporation (Japan)
 • Bosch Security Systems Inc. (Duitsland)
 • Identiv Inc. (VS).
 • Gerelateerde rapporten:

  Digitale IC-markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

  Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

  Over Market Research Future:

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

  Volg ons: LinkedIn Twitter

  Marktonderzoek Toekomst
  99 Hudson Street,5e verdieping
  New York City, New York 10013
  Verenigde Staten van Amerika
  Verkoop: 1 628 258 0071(US)
  44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
  E-mail: [email protected]

  Contactgegevens:

  Market Research Future
  99 Hudson Street,5Th Floor
  New York, New York 10013
  United States of America
  Sales: +1 628 258 0071(US)
  +44 2035 002 764(UK)
  Email: [email protected]

  Keywords:  Access Control Market,Access Control Market Size,Access Control Market Share,Access Control Market Analysis,Access Control Market Trends,Access Control Market Growth,Access Control Indsutry