header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van vetalcohol zal tegen 2030 USD 7,35 miljard bereiken; Samengestelde jaarlijkse groei van de industrie van 5,10%

Nov 18, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor vetalcohol zal naar verwachting groeien met 5,10% CAGR en naar schatting USD 7,35 miljard waard zijn tegen het einde van 2030.

Vetalcoholen worden op grote schaal gebruikt in voedingsmiddelen, weekmakers, cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging, smeermiddelen en farmaceutische producten. De toenemende toepassing van vetzuren in verschillende eindgebruikerssectoren zal naar verwachting de vetalcoholindustrie tijdens de prognoseperiode in stand houden.
De toenemende vraag naar oppervlakteactieve stoffen zal naar schatting de groei van de universele vetalcoholmarkt stimuleren, omdat de oppervlakteactieve stoffen worden gevormd uit vetalcohol. Het toenemende gebruik van wasmiddelen en reinigingsmiddelen in verschillende industrieën, samen met huishoudens, wordt verder geëvalueerd om de marktgroei te stimuleren. Toenemende trend van het gebruik van cosmetica is een ander middel dat naar verwachting de marktgroei zal stimuleren, omdat vetalcoholen worden gebruikt als emulgerende middelen in lotions en verschillende producten.

De markt zal waarschijnlijk aanzienlijk toenemen tijdens de voorspelde ambtstermijn vanwege de toenemende toepassing in verschillende eindgebruiksindustrieën. Evenzo wordt verwacht dat de stijgende behoefte aan plantaardige producten een andere opvallende oorzaak zal zijn die de markt voor natuurlijke vetalcoholen in de komende periode met name kan laten groeien.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7722

Regionale analyse

De wereldwijde fatty alcohol markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.
De regio Azië-Pacific ontstond als de grootste markt voor de markt voor vetalcohol. De ontwikkelingslanden vergelijkbaar met India, China, Japan en anderen zijn opvallend om de belangrijkste bijdrage te leveren aan het versterken van de regionale markt tijdens het voorspelde tijdsbestek. Azië-Pacific werd in 2017 geëerd als de meest lucratieve markt voor vetalcoholen en er wordt geschat dat de regio een CAGR van 7,29% zal vertonen. Azië-Pacific is niet alleen de grootste consument, maar ook de grootste producent van vetalcoholen en is goed voor meer dan de helft van de universele productie.
De Europese markt zal naar verwachting het op één na belangrijkste marktbelang ontwikkelen en zal waarschijnlijk een CAGR van 6,07% zien tijdens het geschatte tijdsbestek. De heersende strenge regelgeving met betrekking tot de toepassing van chemicaliën in detergentia zal waarschijnlijk van invloed zijn op de toegenomen behoefte aan natuurlijke vetalcoholen, die naar verwachting het regionale ambacht zal versterken.
De markt in de regio Noord-Amerika wordt geëvalueerd om gedurende de voorspelde periode een aanzienlijke groei te doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar vetalcohol door de farmaceutische industrie, samen met het toenemende publieke bewustzijn voor persoonlijke reinheid en hygiëne. Evenzo wordt geschat dat het beschikbare inkomen van het publiek ook groeimogelijkheden biedt voor de markt in de regio.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7722

Marktsegmentatie
De universele vetalcoholmarkt is gesegmenteerd op basis van onderstaande vermelding:

Op type:-

 • Natuurlijk
 • Petrochemisch

Op kettingtype:-

 • Korte ketting
 • Lange ketting
 • Hogere keten
 • Anderen

Per toepassing: –

 • Persoonlijke verzorging &Cosmetics
 • Weekmakers
 • Smeermiddelen
 • Medicijn
 • Anderen

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor vetalcohol zijn VVF LLC (India), Ecogreen Oleochemicals (Singapore), KLK Oleo (Maleisië), Kao Corporation (Japan), Univar Inc. (VS), Sasol Limited (Zuid-Afrika), Royal Dutch Shell Plc (Nederland), Berg Schmidt GmbH &Co. KG (Duitsland), Emery Oleochemicals (Maleisië), BASF SE (Duitsland), P &G Chemicals (VS), Wilmar International Ltd (Singapore), Arkema SA (Frankrijk), Godrej Industries Ltd (Indië)

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fatty-alcohol-market-7722

Gerelateerd rapport

Conformal Coatings Markt

Super Schuurmiddelen Markt

Monochloorazijnzuur Markt

Gespecialiseerde chemische markt

Fluorpolymeer Films Markt

Perliet Markt

Superhard Materialen Markt

Anti-Slip Coatings Markt

Propaan markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fatty Alcohol,Fatty Alcohol Market,Fatty Alcohol Industry