header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


System On Chip Market Size is Reach USD 214,8 miljard bij een CAGR van 8,30% in 2030 | Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Samsung Electronics

Nov 18, 2022 12:41 PM ET

System on Chip Marktoverzicht

De wereldwijde CAGR voor de System on Chip Market kan zelfs groter zijn dan 8,30% voor de jaren tussen 2021 en 2030. De markt zal naar verwachting groeien in vermogen van USD 131,83 miljard in 2021 tot USD 214,8 miljard tegen het einde van 2030.

Veel factoren zijn de drijvende kracht achter deze groei. Een daarvan is de toegenomen wereldwijde vraag naar elektronische apparaten die responsief zijn en snelle laadtijden van websites hebben. Klanten willen bovendien dat deze apparaten gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een zak of kleine tas. Ze hebben deze apparaten nodig om te worden aangedreven door en gebruik te maken van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI).

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers van de wereldwijde System on a Chip Market zijn:

  • Intel Corporation
  • Qualcomm Incorporated (Verenigde Staten)
  • Samsung Electronics Ltd. (Japan)
  • NXP Semiconductors N.V. (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Broadcom Limited (Verenigde Staten)
  • STMicroelectronics N.V. (VERENIGDE STATEN)
  • Apple Inc. (Verenigde Staten)
  • MediaTek Inc. (Verenigde Staten)
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (Taiwan)

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2207

Regionale analyse

De wereldwijde system on chip-markt is verdeeld in vier hoofdregio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De System on Chip Market zal de grootste groei doormaken, zowel in CAGR als in System on Chip Market Size. De middenklasse explodeert haastig in India en China. De enorme omvang van de Indiase en Chinese middenklasse krijgt meer discretionair inkomen en koopkracht. Dit heeft geleid tot een toegenomen vraag naar geavanceerde elektronische apparaten zoals de Android en Apple iPhone. Zuid-Korea voorziet ook een toename van de vraag naar deze apparaten. Hogere koopkracht, meer discretionair inkomen en een stijgende middenklasse zijn de belangrijkste sleutelfactoren die de groei in dit land bepalen.

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de System on Chip Market. Een van de redenen hiervoor is de aanwezigheid van enorme telecom- en INFORMATIETECHNOLOGIE (IT) bedrijven zoals Qualcomm en Apple. De vordering tot geavanceerde elektronische apparaten blijft sterk in deze regio. Dit wordt opnieuw versterkt door het feit dat IoT-apparaten aan populariteit beginnen te winnen. Dit geldt met name voor Noord-Amerika.

Apple is een belangrijke speler in deze branche. Het heeft onlangs zijn marktpositie versterkt en een sterkere CAGR voor de komende jaren gekregen met zijn nieuwe halfgeleiderchip de Apple A10. Dit is een fusion chip die een krachtige core processor heeft. Dit zal smartphones en slimme apparaten in staat stellen om sneller en veel efficiënter te werken. Het zorgt er ook voor dat hun batterijen langer van stroom blijven.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/system-on-chip-market-2207 ophalen

Marktsegmentatie

De System on Chip Market is momenteel gesegmenteerd in de volgende categorieën op basis van het type siliciumchip dat wordt gebruikt. Dit zijn analoge signalen, digitale signalen en gemengd signaal. Analoge signaalhalfgeleiderchips worden nu niet zo veel gebruikt bij de productie van computers of elektronische apparaten. Ze zijn grotendeels vervangen door digitale chips. Sommige apparaten vereisen echter stroomchips. Deze worden aangedreven door analoge chips.
Per toepassing
De System on Chip Market is onderverdeeld in veel verschillende toepassingssegmenten zoals consumentenelektronica en gezondheidszorg.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2207

Gerelateerde rapporten:

CCTV-markt Per cameratype per technologie, per eindgebruiker, per kanaal, per land – prognose tot 2030

Biosensoren Ontwikkeling en vraag markt Onderzoeksrapport: Informatie per toepassing, per type per ontwerpmethoden en regio – Prognose tot 2030

Laser Projector Markt Onderzoeksrapport: per verlichtingstype, verticaal en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. MarktResearch Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  System on Chip Market,System on Chip Market Size,System on Chip Market Share,System on Chip Market Analysis,System on Chip Market Trends,System on Chip Market Growth,System on Chip Industry