header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wearable Technology Market zal naar verwachting een CAGR van 31,20% bereiken in 2030 | De toename van de vraag naar smartphones

Nov 18, 2022 12:34 PM ET

Wearable Technology Marktoverzicht:

De wereldwijde wearable technology-markt zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 13,89% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030. De wereldwijde marktomvang van draagbare technologie werd geschat op USD 121,7 miljard in 2021 en zal naar verwachting in 2030 ongeveer USD 392,4 miljard overschrijden.

Het biedt ook real-time gegevensmonitoring, functionele effectiviteit en fitness shadowing, wat de marktgroei verder ondersteunt.

Draagbare apparaten stellen een gebruiker in staat om gezondheidsgerelateerde inhoud op hun slimme wearable te controleren. Obesitas is in veel regio’s een groot probleem geworden en daarom geven mensen de voorkeur aan draagbare technologie voor het controleren van gezondheids- en fitnessgegevens.

Belangrijkste spelers op de markt voor draagbare technologie

Belangrijke spelers die in het rapport worden geprofileerd, zijn Apple Inc., Fitbit Inc., Garmin Ltd., Adidas AG., Nike Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Sony Corporation, Huawei Technologies Co. Ltd., LG Electronics Inc. en Motorola Solutions Inc.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2336

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde in 2020 en was goed voor meer dan 34,7% van de wereldwijde winst. De regio herbergt een grote populatie internetgebruikers en verschillende bedrijven die geassocieerd zijn met technologische innovaties, vergelijkbaar met Alphabet; Garmin Ltd.; en Apple Inc. evenzo nemen verschillende spelers in de sector initiatieven om hun geografische aanwezigheid uit te breiden en hun bedrijfsactiviteiten te verbeteren. In mei 2017 kondigde Xiaomi Corporation zijn uitbreiding van de Noord-Amerikaanse vraag aan. Dit zal naar verwachting de markt voor draagbare technologie ondersteunen tijdens de prognoseperiode.

Evenzo wordt verwacht dat de Aziatisch-Pacifische markt voor draagbare technologie een veelbelovende groei zal doormaken als gevolg van het toevoegen van koopkracht, de groeiende populatie van technisch onderlegde mensen en de aanwezigheid van verschillende toonaangevende marktspelers in de regio. Verschillende spelers in de industrie zullen naar verwachting ook hun productiediensten naar de Regio Azië-Pacific verplaatsen vanwege de lage bedrijfs- en arbeidskosten. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende stedelijke bevolking in de regio zal bijdragen aan de acceptatie van draagbare apparaten, waardoor de marktgroei wordt gestimuleerd.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-technology-market-2336 ophalen

Marktsegmentatie van draagbare technologie

De markt voor draagbare technologie is gesegmenteerd op basis van apparaat, producttype, werking en regio. Op basis van het producttype is de markt verdeeld in polskleding, brillen, hoorbare, nekkleding, lichaamsslijtage en andere. Op basis van apparaat is de markt gecategoriseerd in slimme horloges, fitness- en hartigheidsbias, slimme brillen, slimme kleding en andere. Op basis van de werking wordt de markt verder ingedeeld in lifestyle, consumententoepassingen, entertainment, gezondheidszorg, fitness en sport, defensie, enterprise en industrial. Op basis van regio is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en LAMEA. Verschillende landen die onder elke regio vallen, worden bestudeerd en geanalyseerd om de belangrijkste trends te identificeren die door deze respectieve regio’s worden aangetoond.

Het fitnesssegment domineerde de markt vanwege het groeiende bewustzijn van de consument ten aanzien van gezondheid en welzijn.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2336

Op basis van het producttype heeft het polskledingsegment het grootste Wearable Technology Market Share in de tijd 2020, omdat het gemakkelijk toegankelijk is in de natuur en daarom steeds meer gasten aantrekt om polsslijtage slimme producten te kopen.

Op basis van toepassing fitness &sport segment heeft de markt gedomineerd als gevolg van de groeiende acceptatie van fitnessproducten onder de gasten en ook als gevolg van de toename van de interesse van klanten in sport en sport gerelateerde producten.

Gerelateerde rapporten:

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

Markt voor USB-apparaten: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoon markt, door, door technologie, per verkooppunt, door toepassingen – voorspelling2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Wearable Technology Market,Wearable Technology Market Size,Wearable Technology Market Share,Wearable Technology Market Analysis,Wearable Technology Market Trends,Wearable Technology Market Growth,Wearable Technology Indsutry