header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Imaging-markt zal naar verwachting USD 42,5 miljard bereiken bij een CAGR van 21,5% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De markt voor 3D-beeldvorming wordt gewaardeerd op ongeveer 42,5 miljard USD. Het geschatte percentage CAGR is ongeveer 21,5%, voor de prognoseperiode 2021-2030.

De reden achter deze CAGR-schatting is vanwege een toename van de belangstelling voor 3D klinische beeldvorming en het gebruik van machine vision-gebruik voor mechanische mechanisatie. Ook is er een boost in items zoals PDA (persoonlijke digitale assistenten) & TV.  Daarnaast is er de vraag naar smartphones, camera’s en televisie in de komende jaren een toename.

Tijdens de Covid-19-pandemie heeft het 3D-beeldvormingsbedrijf een belangrijke rol gespeeld op het gebied van medische diensten. Door een echografiemachine te zijn, echografiemachines en nog veel meer 3D-gadgets. Gezien dit, zal de vraag naar gezondheidszorg en de medische industrie ook de 3D-beeldvormingsmarkt verwerven.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2926 

Reikwijdte van het 3D Imaging-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 42,5 miljard
Groei: CAGR van 21,5% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De 3D-beeldvormingsmarkt heeft zich verspreid over verschillende gebieden zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en Rest-of-the-Word. Maar de regio die de markt regeert, is Noord-Amerika, dat is meer dan 35,0% van het omzetaandeel in 2021. De reden hiervoor is een toename van de actie in de richting van innovatief werk. Ook is er een enorme stijging in de medische zorgkantoren. Deze markt zal ook worden geregeerd door Europa vanwege de uitbreiding op het gebied van engineering en ontwerpen. 

Marktsegmentatie

De 3D imaging markt is gebaseerd op 5 delen, d.w.z. hardware, display technologieën, imagining oplossingen, industrie en geografie. Elk onderdeel is verder gesegmenteerd in verschillende markten.

Op basis van hardware is het gesegmenteerd in 3D-weergave en 3D-sensor. Verder gebaseerd op display technologieën, is het gesegmenteerd in anaglyph, stereoscopie, auto-stereoscopie, holografie en volumetrische weergave. Op weg naar het volgende deel met oplossingen, is het onderverdeeld in 3D-modellering, 3D-detectie en 3D-rendering. Per industrie was de markt gesegmenteerd in Healthcare &Medical, Defense &Security, Media &Entertainment, Architecture &Engineering. Last but not least, op basis van geografie is het verder opgesplitst in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

van Display Technologies

  • Autostereoscopisch
  • Anaglyph
  • Volumetrisch display

 

van Imaging Solutions

  • 3D-detectie
  • Beeld Reconstructie

 

Per branche

  • Defensie &Veiligheid
  • Industriële imaging oplossingen

 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-imaging-market-2926 

Belangrijkste spelers

In de 3D-beeldvormingsmarkt komen de topbedrijven uit de VS, Duitsland en Japan. Maar de grote bedrijven komen uit de VS. Deze worden genoemd als GE Healthcare Inc. (VS), TomTec Imaging Systems GMBH (Duitsland), Agilent Technologies (VS), Konica Minolta Inc. (Japan), Google Inc. (VS), Panasonic Corporation (Japan), Hewlett Packard Company (VS), Philips Healthcare Informatics Inc. (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), Able Software Corporation (VS)

Deze bedrijven geven een diep inzicht in de toekomstige evolutie, R&D & geboorte van nieuwe items op de wereldmarkt.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2926 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedtmet betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Imaging Market,3D Imaging Market Growth,3D Imaging Market Share,3D Imaging Market Analysis,3D Imaging,3D Imaging Market CAGR