header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Clutch Market bereikt 125.801,8 eenheden die 11.701 miljoen USD wereldwijd waard zijn, bij een CAGR van 6,14% in 2030 | Laatste MRFR Brief 2022

Nov 21, 2022 1:00 PM ET

De wereldwijde markt voor autokoppelingen zal naar verwachting in 2030 USD 11,7 miljard bereiken, volgens het laatste rapport van Market Research Future (MRFR). Het kan groeien met 6,14% CAGR van 2022 tot 2030. Het rapport van MRFR over de automotive clutch markt bevat groei- en omzetprognoses voor de prognoseperiode (2022-2030). De COVID-19-pandemie en de implicaties ervan worden in het marktrapport diepgaand onderzocht.

Automotive Clutch Markt Scope

De wereldwijde markt voor autokoppelingen wordt gedreven door de neiging naar automatische en semi-automatische voertuigen en plannen voor elektrificatie van voertuigen. OEM’s breiden de productie van koppelingen uit door nieuwe faciliteiten op te zetten om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar auto’s. Verschuiving naar brandstofefficiënte systemen als gevolg van milieuvriendelijke regelgeving en technologische vooruitgang in batterij-elektrische voertuigen kan een goed voorteken zijn voor de markt.

Batterij-elektrische voertuigen worden geacht interesse te wekken in de autokoppelingsmarkt. Lage onderhoudskosten en aanmoediging van brandstofbesparing en subsidies door overheden kunnen de marktgroei stimuleren. De lancering van premium auto’s en de focus op het comfort van de bestuurder zullen de komende jaren lucratief zijn voor de markt. Dit blijkt uit het grote aantal autoverkopen in de VS en Canada.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2099

Concurrentie analyse

  • Eaton Corporatie
  • Magneti Marelli
  • Valeo
  • Aisin Seiki
  • EXEDY
  • FCC
  • Schaeffer
  • BorgWarner Koppeling Auto Limited
  • ZF Friedrichshafen

Nieuws uit de industrie

Great Walls Motor (GWM) Company Limited heeft een 9-traps transmissie met dubbele koppeling ontwikkeld voor elektrische voertuigen.

Automotive Clutch Marktsegmentatie

BFSI Vertical domineert de marktvraag

Per koppelingstype is de markt gesegmenteerd in hydraulische koppeling, hondenkoppeling, wrijvingskoppeling en andere. Een hondenkoppeling koppelt twee assen om beweging over te brengen. Het ene deel met tanden houdt zich bezig met sleuven in een ander deel. In een wrijvingskoppeling wordt de aandrijving overgebracht door de wrijving tussen oppervlakken die aan de aandrijf- en aandrijfassen zijn bevestigd.
Geautomatiseerde transmissiesystemen domineren marktaandeel

Per transmissietype is de markt onderverdeeld in geautomatiseerd en handmatig. Geautomatiseerde transmissiesystemen zullen waarschijnlijk een groot marktaandeel winnen als gevolg van de vooruitgang in automatisering. De lancering van transmissiesystemen met dubbele koppeling en hybride transmissiesystemen met dubbele koppeling voor de nieuwste voertuigen kan de groei van het segment stimuleren.

Bedrijfsvoertuigen leiden in automotive koppelingsmarkt

Op basis van het voertuigtype is de markt opgesplitst in het bedrijfsvoertuig en de personenauto. Bedrijfsvoertuigen zullen waarschijnlijk marktaandeel veroveren omdat logistieke bedrijven hun wagenpark willen uitbreiden. Dit blijkt uit de lancering van concentrische pneumatische koppelingsactuatoren door de Eaton Group voor veerkoppelingen.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2099

De COVID-19-pandemie heeft een negatieve invloed gehad op de markt voor autokoppelingen als gevolg van de sluiting van productiefaciliteiten. Versoepeling van de beperkingen heeft de industrie begunstigd, omdat autobedrijven de productie hervatten. De enorme vraag naar elektrische voertuigen zal de komende jaren waarschijnlijk kansen creëren.

Belangrijkste marktfactoren

  • Overbelasting van de transmissie
  • Verminder de impact van torsietrillingen.
  • Strenge emissienormen
  • Behoefte aan brandstofefficiëntie

Automotive Clutch Markt Regionale Analyse

De regionale segmentatie van de wereldwijde automotive clutch-markt omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). 

Vanwege de toenemende aankoop van voertuigen, de verschuiving naar het elektrische voertuig en de technologische vooruitgang, is Noord-Amerika een andere belangrijke markt voor autokoppelingen. De grootste markt in deze regio is de Verenigde Staten van Amerika (VS). Aanzienlijke technologische vooruitgang in Europa versterkt ook de markt in deze regio. In deze regio komt de maximale omzet uit sterke economieën van West-Europese landen zoals Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (VK). Veel belangrijke spelers op deze markt zijn gevestigd in Noord-Amerika en Europa. Dit is een andere reden waarom de markt in deze regio groeit.

APAC verovert belangrijke marktDelen

Azië-Pacific zal naar verwachting een groot marktaandeel veroveren als gevolg van technologische doorbraken in transmissiesystemen met dubbele koppeling en de verkoop van auto’s. Investeringen in opkomende economieën van India en China door toonaangevende fabrikanten om de prijzen van producten te compenseren, evenals de neiging tot elektrische voertuigen, kunnen de marktvraag stimuleren. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de beschikbaarheid van goedkope handgeschakelde transmissiekoppelingen en de voorkeur van de consument voor een handige transmissiewijze. Een andere belangrijke markt in deze regio is Japan, waar veel belangrijke spelers op deze markt actief zijn en hun bases hebben.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2099 

INHOUDSOPGAVE
1 MARKTINTRODUCTIE

1.1 INLEIDING

1.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

1.2.1 ONDERZOEKSDOELSTELLING

1.2.2 AANNAMES

1.2.3 BEPERKINGEN

1.3 MARKTSTRUCTUUR

1.3.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOKOPPELINGEN: PER TRANSMISSIETYPE

1.3.2 WERELDWIJDE AUTOMOTIVE CLUTCH-MARKT: PER KOPPELINGSTYPE

1.3.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOKOPPELINGEN: PER VOERTUIGTYPE

1.3.5 WERELDWIJDE AUTOMOTIVE CLUTCH-MARKT: PER REGIO
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

2.1 TYPE ONDERZOEKSTRANSMISSIE

2.2 PRIMAIR ONDERZOEKPT

2.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

2.4 PROGNOSEMODEL

2.4.1 VERZAMELING, ANALYSE EN PROGNOSE VAN MARKTGEGEVENS

2.4.2 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

2.4.3 MARKTKRAAK & DATATRIANGULATIE
3 MARKTDYNAMIEK

3.1 INLEIDING

3.2 MARKTFACTOREN

3.3 UITDAGINGEN VOOR DE MARKT

3.4 MARKTKANSEN
4 SAMENVATTING
5. ANALYSE VAN MARKTFACTOREN

5.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

5.2 SUPPLY CHAIN ANALYSE
6 WERELDWIJDE AUTOMOTIVE CLUTCH MARKT

6.1 INLEIDING

6.2 MARKTSTATISTIEKEN

6.2.1 PER TRANSMISSIETYPE

6.2.1.1 HANDLEIDING

6.2.1.2 GEAUTOMATISEERD

6.2.2 PER KOPPELINGSTYPE

6.2.2.1 KOPPELING VAN DE HOND

6.2.2.2. WRIJVINGSKOPPELING

6.2.2.3 HYDRAULISCHE KOPPELING

6.2.2.4 ANDERE

6.2.3 NAAR VOERTUIGTYPE

6.2.3.1 PERSONENAUTO

6.2.3.2 BEDRIJFSVOERTUIG

6.2.4 PER GEOGRAFIE

6.2.4.1 NOORD-AMERIKA

6.2.4.2 EUROPA… Voortgezet.

Gerelateerd rapport:

Automotive Transmissie Markt

Automotive Hydraulics System Markt

Torque Vectoring Markt

Torque Converter Markt

Torque Sensor Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Clutch Market,mAutomotive Clutch Market Trends,Automotive Clutch Market technology,Automotive Clutch Market manufacturers,Automotive Clutch Market size,Automotive Clutch Market Share,Automotive Clutch Market forecast