header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Lighting Market Wereldwijde trends, grootte, groeifactoren, vooruitgang van topspelers, vraagstatus en industrieprognose tot 2030

Nov 21, 2022 5:00 PM ET

Automotive Lighting Market Research Report and Growth Analysis 2022 by Technology (Halogeen, Xenon en LED), Vehicle Type (Passenger Car, Light Commercial Vehicle and Heavy Commercial Vehicle), Application (Front Lights, Rear Lights, Side Lights and Interior Lights), End Market (OEM en Aftermarket) – Forecast until 2027

De wereldwijde markt voor autoverlichting zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 7,1%, met een waarde van USD 51,4 miljard over 2027.

Tegenwoordig reflecteert het meeste omgevingslicht een lichtbronoppervlak van binnenoppervlakken en is het ontworpen om de bestuurder te helpen een bepaalde afstand te zien. Verlichting is een essentieel onderdeel in auto’s en speelt een zeer belangrijke rol in de veiligheid van auto’s. Autofabrikanten tonen grote interesse in het integreren van LED-verlichting in voertuigen, omdat deze lampen minder stroom verbruiken en een langere levensduur hebben in vergelijking met de halogeen- en HID-lampen. Bovendien bieden LED-lampen duurzaamheid en sterkte, hebben ze hoogwaardige lichtgevende diodes en zijn ze superieur aan alle andere vormen van verlichtingstechnologie. De autofabrikanten ontwikkelen nieuwe verlichtingstechnologieën en richten zich op de belangrijkste verlichtingscomponenten, zoals koplampen. Ze gaan partnerschappen aan om voorop te lopen in de concurrentie binnen de markt. Koplampen zijn een belangrijke factor bij het bieden van een veilige omgeving om ‘s nachts te rijden.

Topspelers vermeld:

  • Magneti Marelli (Italië)
  • Philips Lighting NV (Nederland)
  • Ichikoh Industries Ltd (Japan)
  • HELLA KGaA Hueck Co (Duitsland)
  • KOITO MANUFACTURING CO LTD (Japan)
  • ZKW Lichtsysteme GmbH (Oostenrijk)
  • Peterson Manufacturing Company (VS)
  • OSRAM GmbH (Duitsland)
  • Stanley Electric Co Ltd (Japan)
  • General Electric (VS).

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1819

De markt voor autoverlichting bevindt zich midden in een technologische revolutie die wordt gekenmerkt door de convergentie van nieuwe technologie met traditionele autoproductie. Met de toenemende trend van elektrische voertuigen ontwikkelen fabrikanten van autoverlichting nieuwe verlichtingstechnologieën om traditionele lichten te vervangen. Fabrikanten van elektrische voertuigen lanceren nieuwe voertuigmodellen met de beste cabine-interieurs. De komende ontwikkelingen op het gebied van interieurverlichting zullen vooral worden gedreven door de eisen op het gebied van veiligheid, communicatie, comfort en styling. Lichtprojecties, slimme LED’s, micro-LED’s, slimme, functionele oppervlakken, lasergebaseerde verlichting, geleidingsmaterialen voor 3D-lichtpatronen op aanvraag en gebiedsverlichting met de verborgen-tot-lichteffecten zijn enkele van de nieuwe verlichtingstechnologieën. Cabineverlichting wint aan populariteit. Het gaat vooral om leeslampjes en dashboardverlichting. Binnenverlichting omvat verschillende toepassingen in leeslampen, omgevingsverlichtingssystemen en dakmodules met geoptimaliseerde lichtgeleidingstechnologie. De hele marktsector en de commerciële en handelssector hebben tijdens de lockdownperiode te maken gehad met een enorm verlies. Door de stopzetting van het productiewerk en de toeleveringsketen zijn de meeste industriële sectoren verplicht om hun sectoren te stoppen.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor autoverlichting is gesegmenteerd in voertuigtype, toepassing, technologie en regionale sectoren. Op basis van het voertuigtype is de markt verdeeld in twee categorieën, zoals commercieel en passagiersvervoer. Met het toepassingsgedeelte wordt de markt verder onderverdeeld in binnen- en buitenverlichting. De binnenverlichting is verder onderverdeeld in vier secties sfeerverlichting, voetenruimteverlichting, daklichten en kofferbakverlichting. De buitenverlichting is onderverdeeld in koplampen, mistlampen, achterlichten, dagrijverlichting, plaslampen en hoog gemonteerde stoplichten. Met de technologische basis is de markt voor autoverlichting verdeeld in vier delen: halogeen, Xenon, LED en andere technologieën. Volgens de regionale basis is de markt verdeeld in vijf sectoren: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse:

Volgens het regionale analyserapport wordt de markt voor autoverlichting geleid door de regio Azië-Pacific, gevolgd door de Europese en Noord-Amerikaanse regio’s. Europa is erkend als een belangrijke regio die zich richt op de veiligheid van passagiers en voetgangers en het implementeren van veiligheidsnormen. De regionale autofabrikanten en de leveranciers van auto-onderdelen hebben de veiligheids- en industriële vestigingssectoren voortdurend ontwikkeld.

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1819

Industrieel Nieuws:

Met de snelle technologische vooruitgang in de auto-industrie wordt verwacht dat de Europese regio een belangrijke rol zal spelen in de wereldwijde markt voor autoverlichting.

Blader door meer rapporten

LED Mistlamp Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/led-fog-lamp-market-8219

Microcontroller Embedded Systems Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/microcontroller-embedded-systems-market-911

Markt voor microhybride voertuigen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-hybrid-vehicles-market-5969

Remote Vehicle Shutdown Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-vehicle-shutdown-market-4664

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Lighting Market,Automotive Lighting Market trends,Automotive Lighting Market technology,Automotive Lighting Market share,Automotive Lighting Market size,Automotive Lighting Market analysis,Automotive Lighting Market forecast