header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Occupant Sensing Market Technology, Growth Drives, Global Trends, Industry Size, Top Manufacturers Analysis en Global Outlook 2022 tot 2030

Nov 21, 2022 1:00 PM ET

Automotive Occupant Sensing System Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per voertuigtype (personenauto, licht bedrijfsvoertuig en zwaar bedrijfsvoertuig), per kanaal (original equipment manufacturer en after market) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

De markt voor inzittendendetectiesystemen voor auto’s in 2022 is klaar om te rijpen met een CAGR van 6,8%. 

Hoogtepunten van de bewonersdetectiesysteemmarkt

In de beoordelingsperiode heeft het Automotive Occupant Sensing System een gestage groei doorgemaakt. Als gevolg van de stijgende verkoop van personenauto’s, opkomende economieën, de verschuiving van wereldwijde spelers en technologische vooruitgang, heeft de markt de afgelopen twee jaar een snelle groei doorgemaakt, waardoor de markt voor Automotive Occupant Sensing System-systemen een broodnodige impuls heeft gekregen.

Om ongevallen die zich voordoen tijdens een aanrijding tot een minimum te beperken, moedigen regelgevende instanties actief de veiligheidstechnologie voor passagiers en bestuurders aan. De groei van het aantal dodelijke letselongevallen leidt ertoe dat klanten innovatieve beschermingstechnologie omarmen. Strenge wetten zijn geïmplementeerd door regeringen van veel landen, die het opnemen van essentiële veiligheidsmaatregelen in een auto verplicht stellen om de veiligheid van de passagiers te waarborgen. Airbags zijn verplicht gesteld door regelgevende instanties van veel landen, voornamelijk het pushen van de sector van de auto-passagiersdetectiesystemen. Airbags zijn duur, dus het opblazen van de airbag tijdens een ongeval met een lege stoel leidt tot extra kosten voor het vervangen van de airbag, die kunnen worden geëlimineerd door het inzittendendetectiesysteem op te nemen dat voertuigfabrikanten het liefst in hun voertuigen gebruiken. De groeiende implementatie van geavanceerde technologie voor passagiersbescherming verhoogt de markt voor sensoren voor inzittenden van voertuigen vanwege hun succesvolle functie bij het minimaliseren van ernstig en dodelijk letsel tijdens incidenten.

Belangrijkste spelers op de markt voor bewonersdetectiesystemen

  • Akata Corporatie
  • Autoliv Inc
  • Robert Bosch GMBH
  • Continental AG
  • Delphi Automotive Plc
  • Hyundai Mobis Co
  • Lear Corporation
  • ZF Friedrichshafen AG
  • Key Safety Systems Inc
  • Volvo AB

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4693

Occupant Sensing System Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor inzittendendetectiesystemen voor auto’s is gesegmenteerd per kanaal, in OEM- en aftermarkt.

Op basis van het voertuigtype is de markt verdeeld in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

Belangrijkste marktfactoren

  • Toenemende vraag naar veiligheidsvoorzieningen in auto’s
  • Toenemende vraag naar veiligheidsvoorzieningen in auto’s
  • Strenge overheidsnormen
  • Snel toenemend veiligheidsbewustzijn bij individuen

Markt regionale analyse van het bewonersdetectiesysteem

De markt voor Automotive Occupant Sensing Device-systemen zal naar verwachting stijgen, waarbij de vraag naar voertuigen groeit, voornamelijk in de Verenigde Staten. De behoefte aan bedrijfsvoertuigen in de Verenigde Staten is enorm. Er is een toename van de vraag naar de Automotive Occupant Sensing System-markt naarmate de vraag naar bedrijfsvoertuigen toeneemt. De groei van Noord-Amerika wordt ook gedreven door de betrokkenheid van grote fabrikanten van autosystemen, die zich voornamelijk concentreren op cruciale innovaties zoals uitbreiding, fusies en overnames, lancering van producten en andere. Bovendien stimuleert de focus het grootste deel van de dag op de auto’s van mensen de noodzaak om nieuwe technologie te introduceren, zoals systemen voor het Automobile Passenger Sensing Device. De groei van de regio zal naar verwachting in een snel tempo groeien als gevolg van al deze factoren. De superioriteit van APAC is duidelijk in de wereldwijde marktwaarde van Automobile Occupant Sensing Device-systemen vanwege de aanwezigheid van ‘s werelds meest bevolkte landen, zoals China en India, onder anderen. Dankzij de toenemende verkoop van personenauto’s, opkomende markten, de verandering van multinationale spelers en technische ontwikkelingen, heeft de industrie de afgelopen twee jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt, waardoor de automotive occupant sensing device-systemenmarkt een broodnodige impuls heeft gekregen. Een andere belangrijke factor voor de wereldwijde marktoverwicht van APAC is dat, ondanks de wereldwijde economische neergang van 2008-09, de landen in deze regio in staat waren om hun economieën te stabiliseren en in staat waren om een aanhoudende groei in de productie en verkoop van auto’s wereldwijd te laten zien. Hoewel er de laatste tijd een aanzienlijke infusie van technologieën in de regio Azië-Stille Oceaan is geweest, is het tekort aan belangrijke industriële deelnemers enonderontwikkelde auto-infrastructuur heeft bijgedragen aan het isolement van sommige regio’s, voornamelijk de regio Afrika en het Midden-Oosten. 

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4693 

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 12

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 12

2.3 Aannames 12

2.4 Belangrijkste koopcriteria 13

2.5 Marktstructuur 13

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 14

3.2 Primair onderzoek 14

3.3 Secundair onderzoek 15

3.4 Schatting van de marktomvang 15

3.5 Prognosemodel 17

4 Marktfactoranalyse

4.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse 18

4.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 18

4.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 19

4.1.3 Onderhandelingsmacht van kopers 19

4.1.4 Dreiging van substituten 19

4.1.5 Rivaliteit 19

4.2 Supply Chain Analyse 20

5 Patenttrends

5.1 Patent trends 22

6 Marktdynamiek

6.1 Bloeiende auto-industrie 27

6.1.1 Toenemende behoefte aan veiligheid en strenge overheidsvoorschriften 27

6.2 Beperkingen 28

6.2.1 Kapitaalintensieve markt 28

6.2.2 Lage penetratie van ADAS in de opkomende regio’s 29

7 Wereldwijde markt voor inzittendendetectie voor auto’s, per voertuigtype

7.1 Inleiding 31

8 Wereldwijde automotive inzittendendetectiemarkt, per kanaal

8.1 Inleiding 35

8.1.1 Overzicht

9 Automotive Occupant Sensing Market, per regio

9.1 Inleiding 38

9.2 Noord-Amerika 39

9.2.1 VS 42

9.2.2 Canada 44

9.3 Azië-Pacific 45

9.3.1 China 49

9.3.2 Japan 50….Vervolg.

Gerelateerde rapporten:

Off-Grid Remote Sensing Power System Markt

Automotive Sensor Markt

Automotive Deurafdichting Markt

Automotive automatische transmissie systeem markt

Automotive Robotics Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Occupant Sensing Market,Automotive Occupant Sensing Market Analysis,Automotive Occupant Sensing Market Size,Automotive Occupant Sensing Market Share,Automotive Occupant Sensing Market Trends,Automotive Occupant Sensing Market Technology,Automotive Occupant Sensing Market Manufacturers