header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brandstofceltechnologie Marktvraag, industrieaandeel, grootte, technologie, groeifactoren, trendanalyse van topfabrikanten en wereldwijde prognose 2030

Nov 21, 2022 12:00 PM ET

Brandstofceltechnologie Marktoverzicht:

De fuel cell technology market zal tegen 2030 een sterke waardering van USD 5.486,80 miljoen bereiken met een CAGR van 21,60%. De groeiende vraag naar brandstofcelvoertuigen zal naar verwachting de wereldwijde markt voor brandstofceltechnologie stimuleren.

De groeiende vraag naar EV/PHV/HEV-voertuigen zal naar verwachting de marktgroei ondersteunen, samen met de groeiende behoefte aan schone energieopwekking. Zoals voorspeld door analisten, zullen stijgende prijzen de prestaties van de markt van 2022 tot 2030 negatief beïnvloeden. Tijdens de prognoseperiode zal de markt worden ondersteund door de toenemende acceptatie van draagbare apparaten en het toenemende besteedbare inkomen.

Belangrijkste spelers

 • Brandstofcel energie (US)
 • Hydrogenics (Canada)
 • Stekkervermogen (US)
 • Ballard Power Systems (Canada)
 • Panasonic Corporation (Japan)
 • Toshiba Corporation (Japan)
 • Doosan Corporation (Zuid-Korea)
 • Kyocera (Japan)
 • Stekker stroom
 • AFC energie (UK)

Voorbeeldrapport downloaden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/798

Overzicht van brandstofceltechnologiemarktsegmenten 

De segmentanalyse die in het rapport wordt gepresenteerd, biedt elektrochemische celveldgebaseerde organisaties inzicht in belangrijke groeifactoren zoals de aanwezigheid van effectieve communicatie en uitdagingen zoals hoge initiële investeringen waarmee de markt van 2022 tot 2030 zal worden geconfronteerd. Het toenemende bewustzijn onder consumenten en de aanwezigheid van onbenutte marktkansen zijn enkele van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op op de elektrochemische celindustrie gebaseerde bedrijven, suggereren analisten volgens het marktrapport voor brandstofceltechnologie. Maar het rapport identificeert ook lage budgetten voor onderzoek en ontwikkeling en de lage vraag vanuit ontwikkelingslanden als grote bedreigingen waarmee bedrijven in elektrochemische cellen tot 2030 te maken zullen krijgen. 

Op type 

 • Pemfc 
 • MFC
 • Pafc
 • AFC

Per toepassing 

 • Draagbaar 
 • Stationair 
 • Vervoer 

Per eindgebruiker 

 • Utilities 
 • Verdediging 
 • Brandstofcelvoertuigen 

Op geografie 

 • Noord-Amerika 
 • Europa 
 • Azië-Pacific 

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/798

Regionaal overzicht van de brandstofceltechnologiemarkt

Elektrochemische celmarkt gebaseerde bedrijven in de brandstofceltechnologiemarkt functioneren in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, inclusief de rest van de wereld. Technologische ontwikkelingen zullen een belangrijke groeimotor zijn voor regionale markten. De toenemende vraag naar hoogopgeleide professionals zal echter een bedreiging blijken te zijn. Voor de prognoseperiode 2022 tot 2030 worden elk van deze regionale markten bestudeerd in het rapport. Vanuit Noord-Amerika zijn de regionale markt en verticaal gebaseerde elektrochemische celbedrijven verspreid over de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Problemen met betrekking tot de supply chain zullen van 2022 tot 2030 een grote uitdaging blijken te zijn.

Delen van de Europese markt die in het rapport worden behandeld, zijn regionale markten verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland. De markt in de regio zal profiteren van een stijging van het besteedbaar inkomen en het veranderende sociale gedrag, suggereert het rapport. Evenzo omvat de segmentanalyse van de elektrochemische celsector voor de regio Azië-Pacific India, Japan, China en anderen. Voor de rest van de wereld bestrijkt het onderzoeksrapport voor de markt voor brandstofceltechnologie het Midden-Oosten en Afrika. Prognoses op basis van de bevindingen van het rapport worden gepresenteerd voor de prognoseperiode tot 2030.

Competitief landschap

Het wereldwijde marktonderzoeksrapport over brandstofceltechnologie biedt een uitgebreide studie van marktsegmenten voor toepassingen, methoden en brandstoftypen, regionale analyse en verticaal gebaseerde elektrochemische cellen van belangrijke spelers. Met SWOT-analyse van op elektrochemische cellen gebaseerde bedrijven en Porter’s Five Force-modelanalyse op basis van bevindingen, en het begrijpen van uitdagingen zoals de verschuivende voorkeur voor goedkopere alternatieven en de toenemende vraag- en aanbodkloof, kunnen bedrijven in de elektrochemische celsector de manier waarop zaken worden gedaan veranderen.

Nieuws uit de industrie

Advent TechnologieënHoldings, Inc., een brandstofcel- en waterstoftechnologiebedrijf dat zich richt op innovatie, heeft onlangs aangekondigd dat het UltraCell LLC, de brandstofceldochter van Bren-Tronics, Inc. heeft verkregen. Met gevestigde goederen en geavanceerde technologie is UltraCell marktleider in compacte brandstofcellen voor mobiele capaciteit. De compacte batterijladers van UltraCell zijn de eerste door de NAVO goedgekeurde brandstofcelapparaten die in de Verenigde Staten worden gemaakt, waarbij militaire en defensietroepen ze nu in de regio gebruiken. UltraCell-systemen worden naar verluidt getest door nog drie NAVO-partners.

Maak gebruik van een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/786 

Veelgestelde vragen:

 1. Wat is de markt voor “brandstofceltechnologie”?
 2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
 3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
 4. Hoe groot is de “Fuel Cell Technology” markt in de komende jaren?
 5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen/industrie-updates in de “Fuel Cell Technology” -markt? 

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.3 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

Primair onderzoek

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Schatting van de marktomvang

3.4 Prognosemodel

3.5 Lijst van aannames

3.6 Beperkingen van het onderzoek

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

Introductie

5.2 Marktfactoren

5.3 Marktbeperkingen

5.4 Marktkansen

5.5 Porter’s vijf krachten analyse

5.5.1 Dreiging van nieuwkomers

5.5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

5.5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.5.4 Bedreiging van substituten

5.5.5 Intensiteit van de rivaliteit

5.6 Waardeketen/supply chain analyse

6 Wereldwijde markt voor brandstofceltechnologie, per brandstoftype

Introductie

6.2 Waterstof

6.2.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.3 Methaan

6.3.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.4 Overige

6.4.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.4.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

… Voortgezet.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/de/reports/progressive-cavity-pump-market-8607

https://www.marketresearchfuture.com/de/reports/power-gas-market-8621

https://www.marketresearchfuture.com/de/reports/oil-well-cement-market-8678

https://www.marketresearchfuture.com/de/reports/battery-storage-inverter-market-8728

https://www.marketresearchfuture.com/de/reports/drones-for-oil-gas-market-8808

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Fuel Cell Technology Market,Fuel Cell Technology Market Trends,Fuel Cell Technology Market Analysis,Fuel Cell Technology Market Types,Fuel Cell Technology Market Application,Fuel Cell Technology Market Key Players,Fuel Cell Technology Market Size,Fuel Cell Technology Market Share