header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële Ethernet-switches zal naar verwachting USD 5,35 miljard bereiken bij een CAGR van 7,1% in 2030 | Cisco Systems, Juniper Netwerken, Alcatel-Lucent

Nov 21, 2022 4:20 PM ET

Industriële Ethernet Switch Marktinzichten:

In de jaren 2020-2030 zal het marktaandeel van de Industriële Ethernet-switch naar verwachting met USD 5,35 miljard toenemen bij een CAGR van 7,1%.

Eerst en vooral zijn de uitbreiding van de capaciteit van nieuwe datacenters door hun eigenaren en de overheid (in het geval van openbare datacenters) en het uitgebreide gebruik van Ethernet-kabels in sectoren voor eindgebruik de belangrijkste drijfveren van de explosieve groei van deze industriële Ethernet-switchmarkt. Bovendien breidt deze industrie zich grotendeels uit vanwege de groeiende afhankelijkheid van bedrijven van datacenters voor snelle datadiensten en de toenemende behoefte aan automatische schakelapparaten. Last but not least zal de markt voor industriële Ethernet-switches groeien als gevolg van de groeiende vraag naar communicatieprotocollen die schaalbaar, betrouwbaar en snel zijn. Een datacentercapaciteit was 560 Exabytes in 2020, en vanwege het groeiende gebruik van Ethernet-switches en -modems in dergelijke faciliteiten, wordt voorspeld dat die capaciteit zal stijgen tot 720 Exabytes in 2028.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5640

Belangrijkste spelers:

  • Cisco Systems Inc. (Verenigde Staten)
  • Juniper Networks, Inc. (Verenigde Staten)
  • Alcatel-Lucent (Frankrijk)
  • Hewlett Packard Enterprise (Verenigde Staten)
  • Polycom (Verenigde Staten)
  • Avaya Inc. (Verenigde Staten)
  • Microsoft Corporation (Verenigde Staten)
  • Check Point Software Technologies Ltd. (Israël)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Brocade Communications Systems, Inc. (Verenigde Staten)
  • Siemens AG (Duitsland) (China)

Industriële Ethernet-switchmarkt – Regionale evaluatie:

Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika zijn de zes belangrijkste gebieden van de wereld waar de markt voor industriële Ethernet-switches verbazingwekkend actief is. De plaatsing van industrieel Ethernet onder industrieën in verschillende stadia, zoals supervisory control &data acquisition (SCADA) integratie, programmable logic control (PLC) besturing en andere, is de reden dat de regio Azië-Pacific de industriële ethernetswitchmarkt in al deze regio’s zal domineren. Deze markt breidt zich op dit gebied uit als gevolg van het stijgende gebruik van glasvezel en de vraag in de telecommunicatie-industrie. Vanwege de ontwikkeling van datacenters en de toenemende behoefte aan de componenten die deze datacenters ondersteunen, zal Noord-Amerika de op een na grootste markt voor industriële ethernetswitches hebben.

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-ethernet-switch-market-5640 ophalen

Segmentatie van de markt voor industriële Ethernet-switches:

De volgende marktsegmenten zijn gemaakt voor het versterken van het gebruik op basis van verschillende criteria:

Er zijn beheerde switches en onbeheerde switches, afhankelijk van het type.

De markt voor industriële ethernetswitches is onderverdeeld in het smart grid, security &surveillance, intelligent rail &traffic communication en andere op basis van de toepassingsgebieden.

Er zijn zowel kleine als grote bedrijven, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Het omvat productie, automotive, chemie, elektrische energieopwekking, voedsel en drank, olie , gas, ruimtevaart en militaire en andere eindgebruikssectoren.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5640

INHOUDSOPGAVE-

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het rapport

  • Marktdefinitie
  • Reikwijdte van het onderzoek
  • Doelstellingen van het onderzoek
  • Aannames &Beperkingen
  • Marktstructuur

3 Marktonderzoek Methodologie ………….

Gerelateerde rapporten:

Infrarood Sensor Markt Onderzoeksrapport: Per spectrumbereik, per type, per detectie  per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Bluetooth IC-markt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Audio Versterker Markt Onderzoeksrapport: Per kanaaltype, toepassing, klasse, eindgebruikers – Voorspelling   tot2027

VRF Systems Markt Onderzoeksrapport: Door, Compressor Units, Systeemtype, Capaciteit, Toepassingsprognose      tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Industrial Ethernet Switch Market,Industrial Ethernet Switch Market Size,Industrial Ethernet Switch Market Share,Industrial Ethernet Switch Market Analysis,Industrial Ethernet Switch Market Trends,Industrial Ethernet Switch Industry,Industrial Ethernet Switch Market Growth