header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van mobiele videobewaking bereikt USD 3,6 miljard in 2027 met een CAGR van 8,7% | Toekomstvoorspelling, belangrijkste spelers en concurrentielandschap

Nov 21, 2022 4:55 PM ET

Mobile Video Surveillance Marktoverzicht:

De markt voor mobiele videobewaking zal zich naar verwachting ontwikkelen van USD 2,4 miljard in 2022 tot USD 3,6 miljard in 2027; verwacht wordt dat het zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,7% van 2022 tot 2027.

Mobiele videobewaking is een oplossing voor locatiebewaking met meerdere voordelen voor het bedrijf. Mobiele videobewaking is in een stroomversnelling geraakt in verschillende toepassingsgebieden, zoals transport, industrieel, militair, barrière- en wetsautorisatie. Mobiele videobewaking maakt het mogelijk om een specifiek gebied te bewaken via mobiele apparaten. Mobiele videobewaking stelt eindklanten in staat om camera’s overal op afstand te bekijken en te screenen op een mobiele telefoon, pc of tablet met behulp van een stabiele webkoppeling.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijke spelers die actief zijn op de markt voor mobiele videobewaking zijn:

  • Pro-Vigil
  • Pelco Bedrijven
  • Apollo Video Technologie, LLC
  • Tyco Ierland Ltd
  • Hanwha Techwin Co, Ltd
  • Dallmeier elektronisch
  • 3xLOGIC
  • CoStar Groep
  • DTI Groep
  • Avigilon Corporation
  • Verenigde Technologies Corporation
  • Teledyne FLIR LLC
  • Axis Communicatie AB
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd
  • Bosch Beveiligingssystemen
  • LLC

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3023

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor mobiele videobewaking wordt geregeerd door Noord-Amerika. De stijging van de markt voor mobiele videobewaking wordt hier grotendeels toegeschreven aan de robuuste veiligheids- en beveiligingsmaatregelen die in het algemeen belang worden genomen. Bovendien heeft de aanwezigheid van een enorm aantal grote spelers in het gebied, zoals Avigilon Corporation, Pelco Corporation, Safety Vision, LLC en Pro-Vigil, Inc. onder anderen, bijgedragen aan de hausse op de markt voor mobiele videobewaking.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken gedurende de prognoseperiode. De groei kan worden toegeschreven aan de verhoogde uitgaven van een deel van de regeringen van tal van landen, waaronder China, Japan, India en Australië, onder andere aan beveiligingsapparatuur. Bovendien heeft een verlaging van de prijs van IP-camera’s op dezelfde manier bijgedragen aan de markthausse in de Regio Azië-Pacific.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-video-surveillance-market-3023 ophalen

Marktsegmentatie van mobiele videobewaking

De markt voor mobiele videobewaking is gesegmenteerd op basis van aanbod, toepassing en verticaal. De groei tussen de verschillende segmenten stelt u in staat om de kennis te bereiken die verband houdt met de verschillende groei-elementen die naar verwachting populair zullen zijn tijdens de markt en specifieke strategieën formuleren om te helpen bij het identificeren van kerntoepassingsgebieden en het verschil in uw doelmarkt.

Op basis van het aanbod kan de markt voor mobiele videobewaking worden gesegmenteerd in hardware, software en service. Hardware kan bovendien worden onderverdeeld in camera’s, opslagoplossingen, video-encoders en ondersteunende accessoires. De software kan worden onderverdeeld in VMS (videomanagementsysteem) en video-analyse. Service kan bovendien worden onderverdeeld in onderhoud en installatie.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3023

Op basis van de toepassing kan de mobiele videobewakingsmarkt worden gesegmenteerd in treinen en trams, bussen, transportvoertuigen, politieauto’s en drones.

Op basis van verticaal kan de markt voor mobiele videobewaking worden gesegmenteerd in transport, wetshandhaving en handhaving, industrieel en militair en defensie. Rechtshandhaving en handhaving kunnen verder worden onderverdeeld in stadsbewaking en gevangenissen en penitentiaire inrichtingen. Industrieel kan bovendien worden onderverdeeld in mijnbouw, energie en energie, productie, bouw en scheepvaart

Gerelateerde rapporten:

Markt voor telecomapparatuur Onderzoeksrapport: door producten aan te bieden [breedbandtoegang, kernnetwerk, software, diensten, infrastructuur, eindgebruiker en regio

Markt voor beveiligingsoplossingen Onderzoeksrapport, per product, dienst, eindgebruiker — Prognose tot 2030

Action Camera Marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Technologie, Per Distributiekanaal, Per Eindgebruiker – Voorspelling tot 2030

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Mobile Video Surveillance Market,Mobile Video Surveillance Market Size,Mobile Video Surveillance Market Share,Mobile Video Surveillance Market Analysis,Mobile Video Surveillance Market trends,Mobile Video Surveillance Market Demand,Mobile Video Surveillance Market Growth,Mobile Video Surveillance Market Overview,Mobile Video Surveillance Market Forecast,Mobile Video Surveillance Industry