header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Device as a Service (DaaS) -markt zal naar verwachting USD 307,42 miljard bereiken bij een CAGR van 34,9% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De Global Device as a Service (DaaS) -markt wordt geschat op USD 307,42 miljard in 2030, met een CAGR van 34,9% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

DaaS-providers (Device as a Service) bieden beheerdiensten van hardwareapparaten die vergelijkbaar zijn met laptops, desktop-pc’s en andere in één contract met grote bedrijven. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben daas geëist voor het verlagen van de kosten voor hardware en het concentreren op marketing- en verkoopstrategieën. Beperking van risico’s gedegradeerde downtime en analyses kunnen een goed voorteken zijn voor de device as a service-markt tijdens de voorspellingsperiode.

De aanschaf van laptops zal naar verwachting een opleving doormaken als gevolg van de opkomst van werken op afstand. De plotselinge hobbel in de toeleveringsketens van laptopfabrikanten kan de vraag naar desktop-pc’s sturen.

Kleine en middelgrote ondernemingen hebben kapitaal nodig voor het beheer van activa en de verwatering van hun activiteiten. Ze kunnen verlichting scoren van extravagante uitgaven door te kijken naar DaaS-oplossingsproviders. De noodzaak voor het verspreiden van software-upgrades en informatie kan in een robuust tempo worden bediend. Eliminatie van apparaataankopen of hun terugkeer naar DaaS-providers kan leiden tot besparingen op CAPEX en OPEX. In het verlengde daarvan kunnen contracten met grote bedrijven om aan hun apparaatbehoeften te voldoen en hen in staat te stellen zich te concentreren op kernactiviteiten een goed voorbode zijn voor de wereldwijde DaaS-markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4486 

De penetratie van IoT in grote ondernemingen heeft een lucratieve kans geboden voor DaaS-oplossingsbedrijven. Beheerde oplossingen en één aanspreekpunt voor het oplossen van alle vragen kunnen de kosten en operationele complexiteit verminderen.

Device as a Service (DaaS) Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 307,42 miljard
Groei: CAGR van 34,9% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde DaaS-markt (Device as a Service) zijn Microsoft (VS), Apple Inc. (VS), Dell Inc. (VS), Capgemini (Frankrijk), Amazon Web Services Inc. (VS), HP Development Company L.P. (VS), CompuCom Systems Inc. (VS), Yorktel (VK), Citrix Systems Inc. (VS), Acer Inc. (Taiwan).

Marktsegmentatie

De wereldwijde Battery Device as a Service (DaaS) markt is gesegmenteerd in de volgende types,

Per component

  • Hardware
  • Oplossing
  • Diensten

 

Op organisatiegrootte

  • Grote ondernemingen
  • Midden- en kleinbedrijf

 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/device-as-a-service-market-4486 

Door Vertical

  • Regering
  • Onderwijs
  • IT &Telecommunicatie
  • Productie
  • Detailhandel
  • Gezondheidszorg
  • BFSI
  • Anderen

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4486

Regionale analyse

De Global Device as a Service (DaaS) Markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika wordt gewaardeerd om toonaangevend te zijn in de wereldwijde DaaS-markt vanwege zijn vermogen om zijn klanten flexibel te bedienen in hun activiteiten. Pc- en laptopfabrikanten hebben het nieuwe supply chain-model omhuld door de verantwoordelijkheden van apparaatbeheer te accepteren. DeDe VS werd gewaardeerd voor een marktaandeel van bijna 87,4% in 2019, opgevolgd door Canada en Mexico. De Noord-Amerikaanse device-as-a-service-markt zal tijdens de prognoseperiode ongetwijfeld een CAGR van 52,3% markeren als gevolg van het thuiswerkbeleid dat wordt omarmd door grote softwareontwikkelingsbedrijven. De lancering van vergelijkbare programma’s door Microsoft en HP is het bewijs van het grote vooruitzicht van het model.

De APAC-markt zal naar verwachting in 2026 een waardering van USD 54,1 miljard bereiken. Het zal waarschijnlijk pronken met een CAGR van 59,2% gedurende de prognoseperiode als gevolg van het grote personeelsbestand dat betrokken is bij IT- en IT-diensten. De Device as a Service-markt zal naar verwachting slagen in de regio als gevolg van de uitbesteding van pruimencontracten aan grote bedrijven in China en India, samengevoegd met een bron van inkomsten voor hardwareleveranciers door de renovatie van machines.

Gerelateerde artikelen:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Device as a Service (DaaS) Market,Device as a Service (DaaS) Market Size,Device as a Service (DaaS) Market Growth,Device as a Service (DaaS) Market Analysis,Device as a Service (DaaS),Device as a Service (DaaS) Market Share