header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Downhole Tools Marktvraagstatus, groeianalyse, regio’s, grootte, aandeel, topfabrikanten, trends en wereldwijde prognose 2030

Nov 21, 2022 12:00 PM ET

Downhole Tools Marktoverzicht

Downhole Tools Market zal naar verwachting worden gewaardeerd op USD 5,13 miljard met een CAGR van 5,2% Voorspeld tegen 2030. Downhole tools omvatten vaak rol centralisatoren, boorpotten, sleepwrijving, vissen, schok- en buisvormige apparaten en boorpijpen.

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De groeiende wereldwijde vraag naar energie heeft geresulteerd in een snelle toename van offshore booractiviteiten om aan de stijgende vraag te voldoen, wat uiteindelijk de markt voor boorgatgereedschappen een belangrijke impuls heeft gegeven. Bovendien stimuleren nieuwe ontdekkingen van oliereserves de boor- en exploratieactiviteiten in de komende jaren die de marktvraag doen toenemen.

De voortdurende toename van booractiviteiten wereldwijd is de belangrijkste factor die de markt voor boorgatgereedschappen drijft. Het voordeel van boorgatgereedschappen ten opzichte van traditionele boorgereedschappen ligt in de capaciteit om de productie-output van de oliebronnen te verbeteren. De belangrijkste drijvende factoren voor de markt zijn groeiende exploratieactiviteiten van over de hele wereld, de introductie van nieuwe technologieën in volwassen velden en het kweken van schalieolie- en gasboringen.

De markt voor boorgatgereedschappen zal naar verwachting een groot aantal ontwikkelingen hebben gedurende de prognoseperiode als gevolg van voortdurende ontdekkingen in de olie- en gasindustrie in combinatie met een groeiend aantal volwassen velden. Multinationals en bekende bedrijven zullen naar verwachting ook sterke uitbreidingsactiviteiten op de sector hebben. Maar milieubedreigingen en strikte overheidsvoorschriften voor exploratie, evenals de groeiende nadruk op hernieuwbare energie, kunnen de marktontwikkeling belemmeren.

Belangrijkste spelers op de markt voor downhole tools 

  • Schlumberger (VS)
  • Halliburton (VS)
  • Baker Hughes (VS)
  • Weatherford International (Ierland)
  • National Oilwell Varco Inc. (VS)
  • Logan Oil Tools Inc. (VS)
  • Wenzel Downhole Tools Ltd. (VS). Saint Gobain (Frankrijk)
  • Oil States International Inc (India)
  • United Boorgereedschappen (India)
  • Anton Oilfield Services (China)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1066

Overzicht van downhole tools marktsegmenten  

Op type 

  • Boorgereedschappen 
  • Handling gereedschap
  • Debiet- en drukgereedschappen 
  • Hulpmiddelen voor het regelen van gaten

Per toepassing 

  • Boren 
  • Productie 
  • Interventie 
  • Voltooiing 
  • Interventie

Downhole Tools Markt Regionale Vooruitzichten

Het wereldwijde zakelijke regionale overzicht werd uitgevoerd in vier belangrijke regio’s, namelijk Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De regio Noord-Amerika is naar schatting goed voor het grootste marktaandeel vanwege een groter aantal nieuwe exploratieactiviteiten en een beperkt aantal volwassen olievelden. De VS zijn getuige van massale schaliegesteenteproductie die geavanceerde technologie vereist. De vooruitgang in onconventionele exploratietechnieken die geld hebben aangetrokken voor ondernemingen om olie en gas te delven.

Bovendien hebben de Verenigde Staten enorme koolwaterstofafzettingen. Schaliebekkens en continue offshore exploratie in het gebied van de Golf van Mexico, stimuleren de vraag van de consument. Bovendien is dit gebied waar het grootste deel van de grote downhole-gereedschapsfabrikant werkt. Dat heeft het positieve effect op de marktgroei.

Gezien de toenemende exploratieactiviteiten van de regio voor schalieproductie, zal Azië-Pacific waarschijnlijk het op een na grootste marktaandeel hebben. De groei van de markt voor boorgatgereedschappen is grotendeels te danken aan de vraag naar efficiënte boor- en putafwerkingsapparatuur. Het marktvoordeel van downhole tools ten opzichte van traditionele well finishing tools is de belangrijkste invloed op de wereldwijde downhole tool markt.

Landen als het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Rusland zullen naar verwachting de Europese boormarkt domineren. Het ontwikkelen van onconventionele olie- en gasexploratieactiviteiten zoals schalie drijft de regionale markt aan. Verwacht wordt dat het tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke bijdrage zal leveren.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1066

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) iseen wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]