header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Expense Management Software Markt naar verwachting USD 10,56 miljard bereiken bij een CAGR van 12,8% in 2030- Rapport door Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2022 10:00 PM ET

De wereldwijde markt voor onkostenbeheersoftware zal naar verwachting groeien van USD 3.215,8 miljoen in 2019 tot USD 10,56 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,8% in de loop van de prognoseperiode.

Onkostenbeheersoftware is een van de softwaretools voor financieel beheer die bedrijven helpen bij het automatiseren en stroomlijnen van het proces van onkostendeclaratiebeheer en goedkeuring. Het vermindert aanzienlijk de tijd en moeite die nodig is om onkostendeclaraties van werknemers in te dienen, goed te keuren en te verwerken en de onkosten te vergoeden. Als gevolg hiervan gebruiken kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen onkostenbeheersoftware om de prestaties van de organisatie te laten groeien door de kosten te beheersen en de procedure voor onkostendeclaratie te automatiseren. Bovendien biedt onkostenbeheersoftware inzicht in de kosten, wat de opkomst van vestigingen verbetert. Daarom wordt verwacht dat onkostenbeheersoftware hogere groeimogelijkheden zal bieden voor de duur van de prognoseperiode. Enkele van de factoren die de markt voor onkostenbeheersoftware beïnvloeden, zijn de toenemende acceptatie van mobiele applicaties om uitgaven te bewaken en de centralisatie van kostengerelateerde gegevens in bedrijven.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7014

Reikwijdte van het live streaming-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 10,56 miljard
Groei: CAGR van 12,8% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor onkostenbeheersoftware is in de prognoseperiode aanzienlijk gestegen vanwege de groei in de acceptatie van mobiele applicaties om de kosten te monitoren.

Per regio is de markt voor onkostenbeheersoftware gesegmenteerd in de Verenigde Staten, Europa, China, Japan, Zuidoost-Azië en India. de Verenigde Staten domineerden de markt voor onkostenbeheersoftware in 2019 met een waarde van USD 1.247,9 miljoen en zullen naar verwachting usd 2.779,5 miljoen bereiken tot 2027 bij een CAGR van 11,3%. Er wordt echter voorspeld dat de markt in India de hoogste CAGR van 12,7% zal registreren tijdens de prognoseperiode, 2021-2027.

India is het grootste dichtbevolkte land, na China. Het land heeft zijn bedrijfsprocessen omgezet naar een geavanceerd niveau. Het land heeft een grote transformatie in bedrijven bewezen in termen van de adoptie van technologieën. Kleine en middelgrote bedrijven hebben voortdurend bijgedragen aan de markt voor onkostenbeheersoftware. Het land is een gunstige outsourcingbestemming geworden voor bedrijven in westerse landen op het gebied van IT en productie. Bovendien hebben digitaliseringsinitiatieven van de overheid bovendien de acceptatie van digitale softwareoplossingen in bedrijven vergroot. Het Software as a Service-model heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Indiase markt en zal naar verwachting lucratieve investeringsmogelijkheden bieden voor de marktspelers.

Er zijn verschillende binnenlandse, regionale en wereldwijde spelers actief in de markt voor onkostenbeheersoftware die er voortdurend naar streven om een aanzienlijk deel van de totale markt te profiteren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/expense-management-software-market-7014

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor onkostenbeheersoftware is gesegmenteerd op basis van type, eindgebruiker, verticaal en regio.

Op type:

 

  • Pc-terminal
  • Mobiele terminal

 

Per eindgebruiker:

 

  • Kleine bedrijven
  • Middelgrote bedrijven
  • Grote ondernemingen

 

Door Verticaal:

 

  • BFSI
  • It & Telecom
  • Detailhandel &e-commerce
  • Transport &Logistiek
  • Productie
  • Overheid &publieke sector
  • Energie &

Utilities

  • Anderen
  •  

    Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7014

    Belangrijkste spelers:

    De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor kostenbeheersingssoftware zijn Sodexo (Frankrijk), Xero Limited (Nieuw-Zeeland), Zoho Corporation Pvt. Ltd. (India), IBM Corporation (VS), Oracle (VS), SAP Concur (VS), Intuit Inc. (VS), Coupa Software Inc. (VS), Insperity (VS), Infor Inc. (VS), Workday Inc. (VS) en Expensify (VS).

    Gerelateerde rapporten:

     

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Volg ons: LinkedIn | Twitter

     

    Contact

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Expense Management Software Market,Expense Management Software Market Share,Expense Management Software Market Growth,Expense Management Software Market Trends,Expense Management Software Market Size,Expense Management Software Market Analysis,Expense Management Software