header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HVDC Converter Station Markttrendanalyse, grootte, aandeel, technologie, topspelers, groeifactoren, regio’s, eisen en voorspelling 2030

Nov 21, 2022 12:00 PM ET

HVDC Converter Station Marktanalyse

De markt voor HVDC-converterstations zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,5% tijdens de prognoseperiode 2022-2030, als gevolg van de snelle toename van het stimuleringsbeleid van de overheid.

Een hoogspanning gelijkstroomomvormer of HVDC, simpel gezegd, is een specifieke vorm van onderstation dat wordt gebruikt als apparatuur voor de HVDC-transmissielijnen. Dergelijke converterstations worden met name gebruikt voor het overbrengen van de overmatige hoeveelheid vermogen naar lange afstanden en voor het omzetten van WISSELSTROOM (wisselstroom) naar GELIJKSTROOM (gelijkstroom), of omgekeerd.

Multi-terminal, rug aan rug, bipolair en monopolair zijn de verschillende soorten HVDC-converterstations. Spanningsbronomvormers en lijngecommuteerde stroombronomvormers (LCC) zijn de verschillende soorten convertertypen. Vanwege de verleidelijke functies en verschillende voordelen hebben HVDC-converterstations brede toepassingen in verschillende industrieën, zoals olie en gas, onderling verbonden netwerken, het voeden van eiland- en externe belastingen, de energie-industrie en andere.

Belangrijkste spelers van HVDC Converter Station Market 

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Bharat Heavy Electricals Ltd (India)
  • Alstom (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Crompton Greaves Ltd (Indië)
  • General Electric (VS)
  • Nissin Electric Co Ltd (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Hitachi Ltd. (Japan)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4456

Verschillende factoren stuwen het wereldwijde marktaandeel van HVDC-converterstations. Volgens het recente MRRF-rapport omvatten dergelijke factoren de groeiende bezorgdheid over koolstofemissies, gestaag dalende fossiele brandstoffen, een toename van het stimuleringsbeleid van de overheid voor het opzetten van HVDC-conversiestations en het toenemende opgelegde beleid. 

  • In januari 2022 werd een contract ter waarde van 5,39 miljoen dollar getekend tussen ACRADIS NV en TENNET BV. Dit contract had tot doel een drieconvertorstation in Nederland te vormen, dat op zijn beurt zou worden gebruikt voor de omzetting van gelijkstroom.

Integendeel, transmissiecongestie, instabiliteit, gebrek aan investeringen in netinfrastructuur door energiebedrijven, hoge initiële kosten, beperkingen op technologieniveau en langdurig goedkeuringsproces voor transmissieprojecten kunnen de wereldwijde groei van de HVDC-converterstationmarkt gedurende de prognoseperiode beperken. Bovendien heeft de aanhoudende COVID-19-uitbraak ook invloed gehad op de marktgroei. 

HVDC Converter Station Marktsegmentatie 

Het MRFR-rapport belicht een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde HVDC-converterstationmarkt op basis van type, convertor en toepassing. 

  • Per type is de wereldwijde markt voor HVDC-converterstations gesegmenteerd in multi-terminal, back-to-back, bipolair en monopolair. 
  • Per convertertype is de wereldwijde markt voor HVDC-converterstations gesegmenteerd in spanningsbronomvormers en lijngecommuteerde stroombronomvormers (LCC). Hiervan zal het LCC-segment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 
  • Door toepassing is de wereldwijde markt voor HVDC-converterstations gesegmenteerd in olie en gas, onderling verbonden netwerken, het voeden van eiland- en externe belastingen, de energie-industrie en andere.

Spelers in de industrie hebben verschillende strategieën om voorop te blijven lopen, zoals overnames, fusies, joint ventures, nieuwe productlanceringen en meer.

Praat met analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4456

Regionale analyse van de HVDC Converter Station Markt

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde HVDC-converterstationmarktrapport de groeimogelijkheden en recente trends in azië-pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld (RoW).

  • Europa zal de markt domineren gedurende de prognoseperiode. Stijgende elektriciteitsprijzen, groeiende zorgen over de betrouwbaarheid en veiligheid van elektriciteit, elektriciteitshandel te midden van landen, nieuwe interconnectie gepland tussen Zweden, Frankrijk, Polen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk dragen bij aan de wereldwijde groei van de HVDC-converterstationmarkt gedurende de prognoseperiode.
  • De wereldwijde markt voor HVDC-converterstations in de APAC-regio zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De aanwezigheid van belangrijke economieën zoals India en China met een groeiende vraag naar effectieve energietransmissiesystemen, de grootste installatie van deze stations vanwege de behoefte aan bulkstroomtransport en de aanwezigheid van regionale topdiensten

spelers in China dragen bij aan de wereldwijde groei van de HVDC-converterstationmarkt in de regio. 

  • De wereldwijde markt voor HVDC-converterstations in Noord-Amerika zal naar verwachting een gezonde groei hebben gedurende de prognoseperiode, terwijl in de MEA een gezonde groei wordt voorspeld gedurende de prognoseperiode. 
  • 1… Samenvatting

    2 Onderzoeksmethodologie

    2.1 Reikwijdte van het onderzoek

    2.1.1 Definitie

    2.1.2 Onderzoeksdoelstelling

    2.1.3 Aannames

    2.1.4 Beperkingen

    2.2 Onderzoeksproces

    2.2.1 Primair onderzoek

    2.2.2 Secundair onderzoek

    2.3 Schatting van de marktomvang

    2.4 Prognosemodel

    3… Marktdynamiek

    3.1 Markt drivers

    3.2 Marktremmers

    3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

    3.4 Porter’s vijf krachten analyse

    4… Wereldwijde HVDC Converter Station Markt, Per Type

    4.1 Inleiding

    4.2 Monopolar

    4.3 Bipolair

    4.4 Rug aan rug

    4.5 Multi-terminal

    5… Wereldwijde HVDC Converter Station Markt, Per Converter Type

    5.1 Inleiding

    5.2 Lijn gecommuteerde stroombronomzetters

    5.3 Spanningsbronomvormers

    6… Wereldwijde HVDC Converter Station Markt, Per Toepassing

    6.1 Inleiding

    6.2 Energie-industrie

    6.3 Onderling verbonden netwerken

    6.4 Olie & Gas

    6.5 Overige

    7 Regionale marktanalyse

    7.1 Inleiding

    7.2 Noord-Amerika

    7.2.1 VS

    7.2.2 Canada

    7.3 Europa

    7.3.1 Verenigd Koninkrijk

    7.3.2 Frankrijk

    7.3.3 Duitsland

    7.3.4 Spanje

    7.3.5 Rest van Europa

    7.4 Azië-Pacific

    7.4.1 China

    7.4.2 Japan

    7.4.3 Indië

    7.4.4 Rest van Azië-Pacific

    7.5 Rest van de wereld

    8… Concurrentieanalyse

    8.1 Inleiding

    8.2 Concurrentiescenario

    8.2.1 Analyse van het marktaandeel

    8.2.2 Analyse van de marktontwikkeling

    8.2.3 Type/Service Benchmarking

    8.3 ABB Ltd… Voortgezet.

    Rapportdetails lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hvdc-converter-station-market-4456

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  HVDC Converter Station Market,HVDC Converter Station Market Analysis,HVDC Converter Station Market Research Report,HVDC Converter Station Market Trends,HVDC Converter Station Market Size,HVDC Converter Station Market Share